Автор: yanee
Дата: 26-04-11 00:43
аз пък съм голям фен на цирковото изкуство ... като малък нашите ме водеха сравнително 4есто на представления ... неизле4им спомен ми е оставил един руски, 4иято трупа бе съставена само от лилипути, просто уникален ... добре си спомням и шоуто на един румънски, явно бяха в незавидно финансово състояние щом някой от акробатките бяха с кърпени мрежести 4орапогащници
последните години неописуема емоция и възторг за мен предизвикват спектаклите на CIRQUE DU SOLEIL ... със съпругата ми не пропускаме техните гастроли в Белгия ... даже на тъста и тъщата (а тя е голяма фенка също) правих подарък - посещение на един от спектаклите в Нагоя ... билетите са скъпи, но заслужават всеки цент който съм платил, фан-та-сти4-но преживяване, красиво, смешно, пипнато до най-малкият детайл, просто спира дъха ... непреставам да "зарибявам" хората около мен ... на първия ден от годината водих моят племенник (ве4е студент) в Антверпен, който нищо незнаеше за това шоу, но още в първите минути така се въодушеви, по4на да се смее, да се кефи ... абе, адски добре си прекарахме
ако някой има интерес, моля
http://www.cirquedusoleil.com/en/welcome.aspx
|
|