Автор: Lalinda
Дата: 25-04-11 11:35
Човече, идеята ти е отлична, но най-големите пари падат именно там.
Нима смяташ, че ще искат да ги делят и с мен?
Спътникът ми е особено чувствителен към проблема. Докато пътуваме по света, например, ме пита защо не снимам видовете кошчета и контейнери за боклук, които виждам, и не изготвя свой бук, подобно на топ-моделите, с който да посетя инспектора по чистотата към СГО, мадам Веска Георгиева?
Отдавна обсъждам посещение при нея, но моментът все не е подходящ...
Все пак, умилително бе да чуя по националното радио, че хората изхвърляли боклука си най-вече по празниците и през уикендите, докато по това време камионите на чистотата почивали?
Това, вече, е известна приз дьо консианс, както се казва на френски, или, с други думи, осъзнаване.
Но засега основният въпрос (вот где собака зарыта) е да попитам за какво служат капаците на контейнерите... Това ще доведе до нова приз дьо консианс и евентуално затварянето им...
Борбата е трудна, но си заслужава, но аз не съм в състояние да я върша ЗА ПАРИ.
За мен е от значение да наблюдавам израстването на населението.
Според степенния закон, това на София вече е израснало до максимума от 5-те % на тези, които участваха в акцията.
Повече съзнание няма откъде да дойде. Закснът си е закон и нищо не е в състояние да го промени. Физически е, макар явлението да е менмейд.
ОТТУК НАТАТЪК, КАКТО И В ОСТАНАЛИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ - И НЕ САМО - СТРАНИ ЗАПОЧВАТ ДА ДЕЙСТВАТ ГЛОБИТЕ.
За протокола: аз съм един от първите членове на злощастната "Екогласност", изродила се до зеленееща партия...
Благодаря за вниманието.
|
|