Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Oтново за Бербатов и не само
Автор: zizero   
Дата:   20-04-11 10:10

http://gong.bg/view_article.php?article_id=197989

Отговори на това съобщение
 Re: Oтново за Бербатов и не само
Автор: vga   
Дата:   20-04-11 10:42

Е този наш иначе толкова добър журналист защо си е помислил, че английските медии мразят Бербатов на признак националност? Според мен далеч не е така. Понеже съм живял там, и за разлика от този наш журналист, съм чел всеки ден вестника и в него оплюват всички издънили се некадърници от Висшата лига.

В интерес на истината аз много мразя Бербатов, още от дете, по други причини. След това като отиде в любимия ми отбор определено бях горд, че българин играе там. Ама моето мнение е, че не е подходящ за този стил на игра, в позицията в която го слагаше Фъргюсън в началото. Сега пък е по-напред, но никой от некадърниците ни в средната линия не му дава 1 точен пас. Извеждащите и точните ги вкарва. Вече дори не му се сърдя толкова, даже ми е малко мъчно, че го ръфат така копелетата.

Общо взето му нямам доверие, че като излезне ще свърши работата. Затова ми се ще да го продадат. И после ще ми е гадно, че няма да има българин в Юнайтед ама... [smilie8]

Автор: kkkolelo   
Дата:   20-04-11 10:55

Убий простака с мълчание ...

Нещастници пълни и дъртия пръдлю сир Саше ... Гледах и не вярвах, да държиш голмайстора на лигата извън групата и да играеш с изнемощели пенсионери като Гигс ...

Без да се връщам много назад ... Бербатов спаси Манчестър Юнайтед с гол в 88-ата минута с Болтън (влязъл в 75') ... Два гола на Бербатов(първия и третия) донесоха победата на "Манчестър юнайтед" срещу "Блекпул" - от 0:2, влязъл пак като резерва второто полувреме ...

Автор: Todd   
Дата:   20-04-11 11:03

И кво ???

[smilie5]

Автор: dashikov   
Дата:   20-04-11 11:21

Журналистите пишат това, което са сигурни ще се хареса на голяма част от четящите ги.Ако Бербатов не беше мразен ( да се забележи думичката, не е нехаресван,а мразен ), а обичан от всички фенове на ютд, положението щеше да е различно.Той е мразен и от голяма част и от българите.Защо?Аз лично нямам добро обяснение.Докато в Англия би могло да се приеме, че по принцип харесват друг стил на игра, че в очите на феновете ( а доколко е наистина така, знае само САФ ) той измести и изгони друг любим играч ( Тевез ), високата му цена на придобиване ( най-скъпия трансфер на ютд, да обаче Роналдо беше продаден за 3 пъти повече, Руни ако бъде продаден също струва 3 пъти повече,Нани също, Видич също, Евра в добрите му години също,а пък Обертран,Бебе, Диуф, които бих определил като големи издънки като трансфери на САФ, общата им цена също е толкова - бербо просто случи на такъв период, на факта, че след него ютд не купи скъпи, класни футболисти и прайстага му все още изглежда огромен), то в България няма причина да бъде нехаресван, а за мразен....От друга страна, Бербо е такъв играч, че привлича внимание.Дали ще е с контрола на топката, дали ще е с визията си, ако щеш и ръста му даже се набива пред камерите и се вижда постоянно езика на тялото му, лош или добър, пласирането лошо или добро.Един играч като покаже, че е от по-голяма класа, се иска същото постоянно.
Много мога да изпиша, щото съм му фен, станах фен и на Юнайтед покрай него ( моля не ме обвинявайте ) и следя всеки мач.Много ще се радвам ако напусне сега лятото, но да не отиде в Италия или Испания, а да си остане на острова.Да отиде в Сити или Ливърпул ( да може и малко рижите и пъпчиви селянчета да ги заболи ), да стане голмайстор на лигата и да ги направи шампиони ( да може рижите и пъпчиви селянчета още повече да ги заболи, а пък изкуфялия старец да обясни как тоя човек го закотвяше на пейката и пускаше дурво като Чико ).

Дата:   20-04-11 11:27

Автор: Todd
Дата: 20-04-11 11:03

И кво ???

[smilie5]

--------------------

Тоде, човещинка [smilie5] , момчето ни се води, ни се кара .... [smilie8]

Дата:   22-04-11 08:09

Феновете на Юнайтед застават зад Бербатов
...........

2009champ: Действително 20+ гола този сезон, някои от тях много големи попадения, някои още от съблекалнята, други влизайки в игра като резерва. Очевидно 20+ гола доказва, че сър Алекс няма идея как да използва Бербатов. Ама никаква идея…

ashwin7 .... Никой играч не може да играе добре винаги, но очевидно вие няма да разберете това, защото живеете прекално много във виртуалния свят, където контролирате играчите на електронната си игра.

..............

Автор: Императорът.   
Дата:   22-04-11 15:48

Това че голмайсторът на Висшата лига търка пейката, показва само тъпотата и мулешката упоритост на оня шотландски пияница.

Сър-ът може и да е бил голям треньор преди, но сега определено е склерозирал. Не разбирам колко гола трябваше да вкара За 2/3 сезон Геният на Презрителният финт, за да заслужи титулярно място - 58 или поне СТО?

[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дано го продадат - Митко заслужава да играе в отбор от висока класа, където да го ценят, а не да го пренебрегват за сметка на някакви мастурбанти като Ернандес и грохнали пенсионери като Гигс. Рууни като не беше вкарвал гол месеци наред, как го пускаха?

Автор: carl_cox   
Дата:   22-04-11 17:51

при всички положения, Берба не заслужава подигравките и обидите сипещи се от край време към него.

към момента смятам, че в интерес на Бербо, както и Юнайтед, е да се разделят по живо, по здраво, и всяка страна да намери най-доброто решение за следващия сезон.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.