Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Април - любим месец!
Автор: abyser   
Дата:   01-04-11 23:43

Почна се [smilie24] ! Любимият ми месец - Април!

Що любим?

- Край на капризния женски Март, който е пълен с изненади. През Април - дори да паднат температурите - ще е за ден-два максимум.[smilie24]

- Първи наченки на пролетта - 22 март е само една символична дата за началото й, наложена ни от метеоролозите. През Април започва да мирише наистина на пролет [smitten].

- Първи валежи, които трудно ще преминат в снеговалежи. Край на зимата, кишата и прочие екстри, които не са ми любими (не че не помня яки снеговалежи по средата на Април, например 97-ма [smilie8], но това са изключения и не може да се гледа на тях сериозно).

- Месец на зелената залата https://photo-forum.net/joro/emoticons/604.gif! С репички, пресен лук, зехтин, лимонов сок и сол (евентуално и краставица - ако съм я пресолил). Жена ми държи и на риба тон в нея, но за мен това си е лека изгъзица, но пак става. Въпрос на вкус. Консумира се около ракията [beer].

- Почваме да свикваме с лятното време, което ни е наложено през март. Вечер около 20 ч. е още светло - баси кефа, денят е по-дълъг един вид, ракиеното време се удължава [smilie24].

- Усеща се празничното настроение и почивните дни през месец Май (доста са, няма да ги изброявям). Най-хубавото е, че предстоят и никой не може да ни ги отнеме, независимо коя партия е на власт [cool] . Хубавото предстои и е съвсем осезаемо и близо - това не е ли кеф за душата? [smilie7]

- В съвсем близко бъдеще започват летните отпуски и почивки на море, планина, пустини, полюси и т.н. - където решим. През Април се чувстваме господари на предстоящата почивка, щото не сме решили къде и каква точно ще я измислим тази година отпуската, но все пак - бъдещето е пред нас, можем да си мечтаем кво ли не, баси кефа.

- Великден! Една магия и начало на нов живот. Може да се добавят сварени яйца към зелената салата, пасват идеално с общия вкус. Ракията може да се увеличи с 50% като количество и 4-5 градуса, но нека да не е над 55 градуса, щото спомените от вълшебните априлски прохладно-топли вечери намаляват. Велико тайнство [smilie8] .

Ако мислите, че някой друг месец може да ви е любим - please, споделете! [smilie21]
[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Април - любим месец!
Автор: kaiser.soze   
Дата:   01-04-11 23:44

аз пък харесвам името Ейприл [cool]

Автор: feliz   
Дата:   01-04-11 23:46

юли [smilie21]

Автор: asahi   
Дата:   01-04-11 23:50

След март всеки месец е по-хубав.

Автор: feliz   
Дата:   01-04-11 23:56

а след август - по-лош [smilie21]

Дата:   02-04-11 00:05

Майтапа настрана, но температурите и климата през Април наистина най-много ми допадат.
Март още ми е студен, а още от Май почва да ми идва в повече топлото, чак до Септември-Октомври.
После пак ми става студено и чакам пак Април.

Автор: elrisha   
Дата:   02-04-11 00:09

Аз май много приличам на рожденният си месец - може да те погали нежно с топъл слънчев лъч,да ти запали чивийте и да предизвика възбуда,а в следващия миг да ти се намръщи върло,да те покоси с леден студ и косите ти да побелеят от сняг.[smilie5]
Март е супер!
Но ми се ще да живея на някое местенце с постоянно пролетно-летен сезон. [smilie5]

Автор: sunnyshot   
Дата:   02-04-11 00:18

Колко хубав изглежда живота през Април, този месец тъй мил...

[cool]

Автор: the_drug   
Дата:   02-04-11 00:20

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   02-04-11 00:31

Е що пък травестит? [smilie8]
Бих го нарекъл месеца на "пубертета" - някакво начало е поставено (от 01.01), средата (примерно 01.07) и краят (31.12) предстоят...

Баси асоциациите, мани, на мен Април ми харесва точно като климат [smilie24]
(не съм нито пубер, още по-малко - травестит https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley18.gif)

Автор: kali222   
Дата:   02-04-11 00:44

Юли

Топло е не само през деня, но и през нощта.

Няма нужда да се обличаш като кромид лук на сто пласта, деведесет и осем от които да сваляш на обед и да се чудиш в коя ръка да ги носиш, а щом застанеш за малко на сянка да се налага да ги навличаш отново (Феномен много характерен за пролетните и есенни месеци).

Можеш да прекарваш почти изцяло времето навън.

Дори и да завали е за кратко и е даже приятно понякога.

Можеш да ядеш сладолед в огромни количества без да ти затракат зъбите от студ и да трябва да пиеш горещ чай след това.

Никога не може да ти се наложи да ринеш сняг или колата да не ти запали, защото
е паднал акумулаторът от студа.

Нямаш нужда от много сън, нито от много храна, има много време за любов.

Дори и да ти се налага да ходиш на работа обстановката е ваканционна, а шефовете са в отпуска.

Предстои още цял един летен месец. През август вече е ясно, че лятото свършва и това натъжава.

Автор: the_drug   
Дата:   02-04-11 00:49

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Lalinda   
Дата:   02-04-11 00:49

На мен най-много си ми харесва през февруари.

Понеже рожденият ми ден се пада тогава и все ме канят да го празнувам някъде надалеч.
[smitten] [smitten] [smitten]

Автор: S.Paskalev   
Дата:   02-04-11 00:59

Любим месец? [smilie11]
Всеки през който температурите не надвишават 15- тина градуса. [smilie18]

Автор: kali222   
Дата:   02-04-11 01:02

Колко е хубаво, че годината по нашите ширини предлага месеци за всеки вкус!

Автор: S.Paskalev   
Дата:   02-04-11 01:08

Така е и смятам, че сме благословени, в това отношение. Не мога да си представя да е вечно, само студ или само жега. [smile]

Автор: boyanb   
Дата:   13-04-11 22:39

Е..л съм ти любимия месец

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: tnt   
Дата:   13-04-11 22:40

[beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Дата:   13-04-11 23:16

boyanb написа:

> Е..л съм ти любимия месец
>

Ми стига го е*а, че само му скапваш настроението и вали сняг https://photo-forum.net/static/forum/2011-04/slsw6030.JPG

[smilie25]

Автор: boyanb   
Дата:   13-04-11 23:48

аабе гаден месец, глей ко стаа

сняг, дъжд, вятърр

слънце йок

[smilie23]

Автор: Veronique   
Дата:   14-04-11 00:04

Автор: princess_Lia   
Дата:   14-04-11 01:16

Аааа, има и топло време през април, ама е на друго място [smilie5]

Автор: icikonti   
Дата:   14-04-11 13:30

чЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ !!!

Автор: tan4o   
Дата:   14-04-11 13:54

МАЙ, МАЙ, МАЙ, МАЙ!!!!!!!!!![smilie8] [smilie8] [smilie8] [smitten] [smitten] [smitten]

Автор: PolarBear   
Дата:   14-04-11 14:11

Ноември, разбира се.

Тишина от онази, особената, изпълнена с мисъл и емоция едновременно. Природата - отърсена от временната лятна шарения, показваща същностното и вечното, прикривано само отвреме-навреме от уютната завивка на облаците.

А когато тази завивка се попривдигне, виждаш, че планините са започнали отново да събират своето разпиляно из летния въздух богатство и да се покриват с неизброими ледени кристалчета, готови да заблестят за идващите празници.

Отлично време за снимане. Меката дифузна светлина ти разрешава да се вгледаш толкова надълбоко в нещата около теб, колкото можеш и искаш. При това сам - 95% от фотографите свято вярват, че ноември е може би единственият напълно неподходящ месец за снимки на открито, или поне са го прочели в книгите, посветени на пейзажната фотография. Пълна безсмислица, но нека не им отваряме очите, така ще остане един месец само за нас.

А пред нас е и Коледа, и Нова година, и безкрайните бели склонове, очакващи да стъпим на ските и да празнуваме заедно животът, започнал отново.

[smilie3] [smilie3] [smilie3]

И разбира се, през ноември започва най-хубавата зодия, но това сме го казвали неведнъж.

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.