Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Преиздаване на книжка
Автор: otkata   
Дата:   12-04-11 20:48

Шофьорска, жълтата ми е безсрочна. Притеснявам се, че хронично съм на две ракии и дали няма да ми вземат точките при преиздаването.
Задължително в КАТ ли трябва да отида или може и в районното. ЛК не ми е за смяна. Чух, че ако освен книжката има и друго за смяна можело в районното, дали е така. Мога да пусна и за международен, ако става. Друг казва, че и само книжка може, ама не дава гаранция.
Като съм започнал с въпросите да продължа. Ако сега наредя таксата оттук по банков път ще ми търсят ли печат на банка или само принт е достатъчен. Медицинското иначе съм го уредил срещу великденско агнешко бутче и две леви яйца.
Бе накратко някой скоро, ако е минал през тези неволи да сподели опит [beer] [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Преиздаване на книжка
Автор: tnt   
Дата:   12-04-11 20:51

Отка бе! За момент си помислих, че пускаш нов тираж от ония хитовите поеми, дет ги писа едно време. [cool]

Дата:   12-04-11 20:53

Тинти, ай ме возиш и да не се занимавам с глупости. Ти ще караш, аз ще пиша[smitten]

Автор: tnt   
Дата:   12-04-11 20:54

не може ли обратно... аз прая по-малко правописни грешки [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: ники1   
Дата:   12-04-11 20:57

Декември сменях само шоф.книжка.
С медицинското в КАТ. Подаваш медицинското,старата книжка,снимат те,плащаш до входа в касата на някоя банките, пак на гишето с квитанцията ,дават ти бележка със дата за получаване на новата и ти връщат старата докато получиш новата.......

П.С
За категория С трябва документ от психото....

Публикацията е редактирана (12-04-11 22:00)

Дата:   12-04-11 21:53

а много ли време изгуби [smilie8]

Дата:   12-04-11 21:55

Отидох в събота в 7 часа сутринта и в 7,40 си бях тръгнал . Бях №28 по списъка с номерцата дето се теглят на автомата при входа.....

Дата:   12-04-11 21:58

нещо ме бъзикаш. не работеха ли от 8. че и в събота.. [smilie8] [smilie21]

Дата:   12-04-11 22:03

Декември в събота работеха от 6,00....или от 7,0 ако не бъркам......
Другите гишета работят от по-късно....7,0/7,30/8,0 зависи за коя услуга ....

Автор: Ivodam   
Дата:   12-04-11 22:06

Аз наскоро си вадих само шофьорска книжка, през местното ми районно, никакъв проблем. Но не карам пил. Това е тежко престъпление за мен.

Дата:   12-04-11 22:07

https://www.i-kat.org/
http://www.kat.mvr.bg/
http://www.kat.mvr.bg/

Автор: elrisha   
Дата:   12-04-11 22:12

Аз си платих още октомври ,още не съм си взела книжката и новия талон! Уж за улеснение,използвах идването на крака в работата на родителите ми..и после получих само паспорт и ЛК. Имало някакъв проблем с книжката..да отида(казаха)на Мария Луиза да си я взема..изчаках ги ноемри,декември,януари,февруари,март и в нач. на април рекох " Време е!Със сигурност трябва да е готова!"..Направих си екскурзията до Мария Луиза и една изрусена мацка леко притеснено ми каза от гишето " Амиии..тооо..вашата книжка изобщо не е пристигала при нас?!..Отидете в КАТ да проверите!". Сега се чудя..да дам ли на КАТ още няколко месеца време да ми я изографисат или да се вдигна някоя сутрин и да връхлетя с гръм и трясък?!..Някой може ли да ми каже - след като аз съм си платила услуга,която трябва да е свършена за 1 месец, мога ли ,аджеба,да реша,че КАТ не са си свършили работата,за която съм им платила..и сега ми дължат компенсации за нарушаването на душевния мир,спокойствие и хармония?

Автор: Anete   
Дата:   12-04-11 22:14

>Автор: tnt
>Дата: 12-04-11 20:51

>Отка бе! За момент си помислих, че пускаш нов тираж от ония хитовите поеми, дет ги писа едно време.

Нещо пак съм изпуснала. Кви поеми ?! [smilie8] [smilie21]

[cool] [cool] [cool]

Дата:   12-04-11 22:16

Като си вземете новата книжка я прочетете внимателно от начало до край щото по едно време/есента 2010/ имаше бая сгрешени данни и снимки.....

Автор: Ivodam   
Дата:   12-04-11 22:22

Елриша: Може да имаш неплатени актове.

Дата:   12-04-11 23:10

Нямам актове.[smile]

Автор: Svetlio70   
Дата:   12-04-11 23:34

На 6-ти ходих - Софето-8-мо районно - от влизането до излизането 10 минути,в районните се подава и за книжка там се и плаща [beer]

Дата:   12-04-11 23:40

А като става въпрос за шоф.книжки.....да питам:
Някой от Вас виждал ли е циганин в учебна кола ?????

Автор: jingov   
Дата:   13-04-11 00:06

"Автор: ники1
Дата: 12-04-11 23:40

А като става въпрос за шоф.книжки.....да питам:
Някой от Вас виждал ли е циганин в учебна кола ????"""""
Виц на деня ! [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [cool]

Автор: ivodam   
Дата:   13-04-11 09:13

elrisha: Може да имаш без изобщо да подозираш, ако си снимана някъде с камера.

[smilie7]

Дата:   13-04-11 09:14

[beer] [beer] [beer]

ще се пробвам първо в районното значи, че кат ми идва далеч

Автор: alsash   
Дата:   13-04-11 09:34

....някъде в Севлиево ме спират и се оказва, че книжката ми е с една година минал срок....както и да е, като се прибрах реда е следния : първо ти пишат глоба от кварталното МВР, за административно нарушение - 20 лв. после медицинско и в КАТ на гишето за нови книжки...

Дата:   13-04-11 11:19

Иводам: как да ме снимат,като почти не ходя в Центъра с кола,спазвам си ограниченията и изобщо се старая да съм добър водач?
И още нещо,ако случайно съм извършила нарушение,не е ли редно да ми изпратят известие ,че имам да плащам глоба,ами трябва да ми задържат книжката и талона половин година,тънеща в неведение?

Автор: Svetlio70   
Дата:   13-04-11 11:28

elrisha нещо не разбрах защо са ти прибрали и талона,би трябвало да ти го приберат когато ти дават новите документи.Освен да провериш в КАТ дали наистина нямаш някое наказателно постановление,обикновено ги прибират при съставяне на АКТ само дето такъв не са ти издавали та малко работата намирисва на мърляви и мързеливи служители.

Дата:   13-04-11 11:46

Ох, нищо не са ми прибирали! Талона и книжката( старите) са си в мен. Просто не мога да си взема новите от няколко месеца." Имало някакъв проблем",ама какъв - никой не знае!

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.