Автор: Lalinda
Дата: 12-04-11 21:41
За мен голямото откритие бе, докато се разхождах из квартала, да установя, че ВЪВ ВСЕКИ ВХОД има поне по двама луди, на които им е писнало от нечистотиите на останалите и твърдо са решили да не им позволят да живеят и умрат насред простотията!
Е, шокиращото е и че българинът, все пак, действа само под команда и му липсва инициативност!
С ваша помощ узнах, че хората у нас се делят само на три вида:
- такива, които не цапат, но чистят оцапаното от останалите (те са с най-добър външен вид и са най-щастливи);
- други, които не цапат, но не щат да чистят оцапаното от останалите (те са най-нещастните, тъй като каузата им е пердута, сиреч загубена, и не отделят хормони на щастието, дори напротив);
- и трети, чийто брой е най-малък, които цапат и не чистят (те са... познайте какво?).
Снощи намерих камък с гравирано вътре изображение на Козирог и още един нерамкиран офорт...
Още нещо - районът около езерото в "Дружба" е абсолютно неузнаваем.
Ако желаете да си направите хубави кадри, сега е моментът.
Поставили са дори нови бетонови кошчета с метални контейнери вътре и народът хварля отпадъка си в тях!
Конкретно на въпроса: не съм толкова високомерна, та да смятам, че някой не заслужава приятелството ми и услугите, най-вече, които мога да му окажа...
Ако не можеш да услужиш с таланта си именно на използвачите, за кого би живял?
Скайп и Фейсбук не използам, но в icq листата ми има около двеста култофорумци, които са ме търсили по някакви си техни съображения...
Аз лично съм търсила само двама (2) от тях!
Надявам се останалите до двеста (200) да не са ме изтрили. Може ида им потрябвам... отново!
|
|