Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 глейте кво писмо получих
Автор: мара   
Дата:   10-04-11 11:20

добре, че още не са ме канили на полезни курсове от типа "как да убием и изядем някого, без да ни фанат"
https://photo-forum.net/static/forum/2011-04/fvpf7548.JPG
http://photo-zona.net/images/user23808/album24722/large/1302423350_wcnt5966_IMG_10042011_110424.JPG

Отговори на това съобщение
 Re: глейте кво писмо получих
Автор: elrisha   
Дата:   10-04-11 11:22

Това и аз го получих,но директно го изтрих и не го отворих. Би трябвало да се докладва някъде,че се рекламират противозаконни дейности и средства.

Автор: georgi969   
Дата:   10-04-11 11:23

и аз не го отворих.[smilie21]

Дата:   10-04-11 11:24

ми аз затва го качвам тук, ще кача в суратя
ще пратя и на други инастанции, ама не вярвам да обърнат мнооо внимание. как се казва оня, дето дебнеше ин далаверата?

Автор: Jim__Beam   
Дата:   10-04-11 11:28

... Дааммм ..... и аз вчера го получих ...... ама , още не съм прегледал "офертите" .... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

.. https://photo-forum.net/static/forum/2011-04/iqeb9759.JPG
https://lh5.googleusercontent.com/_bWAbuFgzC0s/TaFprBnfenI/AAAAAAAAKcU/WSMvz1ZWfec/%D0%97%D0%B0%D1%8

Автор: Amigo   
Дата:   10-04-11 11:29

маро, че тва нищо ново не е бе [smilie5] [smilie5] имаше неотдавна интервю с един детектив, който каза, че никакъв проблем не е да се подслушва който и да е и каквото и да е [smilie25] [smilie25] а аз си га запазих шпионското съобщение [smilie18] [smilie18] бебефонът е удобно нещо пък, а това с феромоните е много старо, в интернета колкото исакш такива обяви [smilie5] [smilie5] не знам дали работи [smilie18] [smilie18]

Автор: marconi   
Дата:   10-04-11 11:32

аз ше зема едно от тва 5тото, да го дам на шефа, щото се не разбирам за кво риве [smilie18]

Автор: tnt   
Дата:   10-04-11 11:37

маро, марооооооооооооо [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   10-04-11 11:37

е, че фактът, че е старо дан го прай законно, полезно и добро? мен никак не ми пука ако някой ме подслушва. но пък аз лично не искам никого да подслушвам и приемам за лична обида подобно предложение [smilie5] предполагам, че бих могла да ги съдя за обида. ако ги идентифицирам [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   10-04-11 11:41

Dutch government: Echelon eavesdropping system exists [smilie8] [smilie8]

а те ви в чужд сайт:

Cell Phone Spy
Read/hear text messages, calls, Complete control, instant download
www.E-Stealth.com
Spy On Any Cell Phone
Download Software and Instantly Listen to Calls and Read SMS
www.SpyMasterTools.com
L-3 Guardian Type-1 Phone
NSA Certified Type-1 Cell Phone PDA Secure E-Mail and Network Access
www.L-3Com.com
Шпионски магазин - SPY.BG
Шпионски джаджи, шпионски камери и всякакви шпионски принадлежности

Дата:   10-04-11 11:53

че аз не съм казала, че простотията и идиотията са български черти

Автор: Ivodam   
Дата:   10-04-11 12:04

Всъщност някой наясно ли е точно кой кого и до къде може да подслушва и контролира? В Щатите, доколкото разбирам, например, родителите могат да инсталират следящи програми на компютрите на децата си. Май не е незаконно да следиш и жена си. [smilie18]

Казус: Ако някой е инсталирал подслушване на ГСМ или компютър, които той е купувал, т.е. са негова собствност, това незаконно ли е?

[smilie7]

Автор: chill   
Дата:   10-04-11 12:25

Много ясно, че е незаконно. Трябва да информираш потребителя и ако той/тя реши да използва устройството се смята за разрешение.

ПП. Или пък ако имаш разрешение от съдия, разбира се. [smilie7]

Публикацията е редактирана (10-04-11 12:26)

Автор: samara   
Дата:   10-04-11 12:31

...опа, Ел го е изтрила без да го чете [smilie3] ... значи аз мога да се възползвам по т.4 [smilie24] [smilie18] [beer]

Автор: elrisha   
Дата:   10-04-11 12:33

Самара, за теб съм приготвила едно 5Д..обещал си ,че го взимаш веднага.Гледай да не се изметнеш,че нито феромони,нито нищо няма да те спасят![smilie7] [smilie5]

Автор: realnoncho   
Дата:   10-04-11 12:33

Бе подслушване за компютър, просто си оставяш едим кии логър да записва и тва е [smilie5]

Автор: Adno   
Дата:   10-04-11 12:44

И аз получих това писмо. Иначе ми се стори смешно, че предлагат незаконни работи, а в началото на писмото се позовават на Закона за електронната търговия [smilie5]

съгласно Закона за електронна търговия, чл. 6 (1) Ви съобщаваме, че е възможно това търговско съобщение да не е поискано от Вас. Вашият имейл адрес е взет от публичното пространство или законно е предоставен от партньорски сайтове в които Вие сте се регистрирали доброволно и приели Общите Условия, с което сте дали своето съгласие да получавате Промо Съобщения от тях и техни партньори.

А откровението в т.3 - Анонимни, оригинални SIM карти регистрирани на чужди лица., си е направо шокиращо.

Автор: pmartinov   
Дата:   10-04-11 12:46

Анонимни, оригинални SIM карти регистрирани на чужди лица.

Това е направо за ДАНС пращайте директно !

Автор: Adno   
Дата:   10-04-11 12:49

мара написа:

> как се казва оня, дето дебнеше ин далаверата?

Явор Колев ли имаш предвид? Той е шеф на сектор “Компютърни престъпления” в ГДБОП. Това сигурно не е в неговия ресор.

Автор: tofo   
Дата:   10-04-11 12:53

Сега трябва да се отказват чуждите жени...Че оня ако има шпионска техника що да нема и пищов...[smilie8]

Автор: didesignbg   
Дата:   10-04-11 12:55

Интересно, и аз го получих, а мейла ми е сравнително пазен, фф админите, нещо?

Дата:   10-04-11 12:55

абе един познат отнесе тупалките на някакъв бизнесмен заради жена му [smilie5] не знам онзи дали го е следял със специализирана техника, ама... [smilie18] [smilie18] че и е пищовлия, та не се знае...[smilie18] [smilie18] но и без СРС можеш да хванеш някого без проблем, ако шава [smilie5] [smilie5]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   10-04-11 12:59

поредната педерастия

[smilie21]

Автор: netLady   

Mi, вносът е законен. Никой не е забранил вноса, продажбата и притежаването на тия джаджи. Ако, обаче ги ползваш в разрез със законите - става незаконно. [smilie7]

Автор: tofo   

Гледах офертите. Пращаш заразен смс на жената и е твоя 24 часа дневно. Слушаш постоянно кво прави. Баси. Или и подаряваш флашка да си носи с нея...[smilie8]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.