Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 SAT тема
Автор: navy   
Дата:   06-04-11 22:17

[smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: SAT тема
Дата:   06-04-11 22:17

Някой от форума разбира ли от сателитна техника - антени, конвертори, мултифийдове, ключове, приемници, камове, шеринги....
Ако има такива от Варна с добър практичен екпириънс... значи може да говорим за почерпки [beer]

Автор: serjy   
Дата:   06-04-11 22:22

баджанака е от най-добрите в света по темата, ама колко ще му се говори... не знам [smilie5]

Автор: n1x0n   
Дата:   06-04-11 22:32

Искаш да го изпиташ и поправиш ли? [smilie5]

Дата:   06-04-11 23:01

Да Никсъне, как може да си представиш, че ще е нещо друго [smilie7]

Автор: asahi   
Дата:   06-04-11 23:05

Абе я направо почвай да се хвалиш, няма да те чакаме до сабахлем.

Дата:   06-04-11 23:08

[smilie8]
Ами аз няма за какво да се хваля, просто исках да се посъветвам и да покоментирам... то за хвалене няма [smilie8]

Дата:   06-04-11 23:09

Айде, айде, не нами такими. Новият ресийвър?

Дата:   06-04-11 23:11

Къв рисийвър бе, да не си слънчасал [smilie18]

Автор: ogimag   
Дата:   06-04-11 23:15

практичен екпириънс

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Lalinda   
Дата:   06-04-11 23:22

Аз разбирам, но не съм от Варна.
[smitten] [smitten] [smitten]

Автор: otkata   
Дата:   06-04-11 23:47

ей го твоя човек [smilie18]

Дата:   07-04-11 00:07

Боже Опази [smilie8]

Дата:   07-04-11 00:20

Нещо спадна ентусиазма?

Автор: Navy   
Дата:   07-04-11 11:36

Не, просто хората, които наистина разбират са малко. Другите просто си мислят, че разбират...

Автор: didesignbg   
Дата:   07-04-11 11:58

Аз не разбирам, ама схемата е накупуваш дайсеци, чинии, планки, накрая си купуваш хубаво моторче и драмата приключва.
Иначе си намерил в кой форум да пуснеш темата[smilie5]

Дата:   07-04-11 12:08

Тази тема не е за дискусии, а ако случайно има хора, които са навътре ;) да коментирам някои неща на лично или на живо. Най добре е да са от Варна и нещата не са много за форумите.

Автор: didesignbg   
Дата:   07-04-11 12:09

Коментираш, не коментираш булсатските шейхове умряха.

Дата:   07-04-11 12:15

Първо си в голяма грешка, второ - кой бунак гледа булсат хахаха

Автор: Todd   
Дата:   07-04-11 13:09

А кой гледа нещо де не може да си го пусне ????

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: munich   
Дата:   07-04-11 13:17

И аз от 94-та съм само на сателит и честно казано се радвам, че не съм бил никога клиент на некачествените кабелни оператори в България, които са и необосновано скъпи.

Сега включително си имам и Скай у нас /дори легално/ и това е една много добра инвестиция. Засега ползвам временно приемника на Скай, но при всички случай ще мина на нещо от високия клас, по възможност с 2 тунера, така че оа материализира добре 1,80 антената и инвакома!

И бтв - наистина предполагам и нави е разбрал как качествена ХД картина заспива на 50-ка плазма [cool]

Публикацията е редактирана (07-04-11 13:18)

Автор: taricate   
Дата:   07-04-11 14:06

Автор: munich
Цитирай:

И бтв - наистина предполагам и нави е разбрал как качествена ХД картина заспива на 50-ка плазма
[cool]

Oooooo [cool]
"Спи градЪ" от Тончо Русев

Автор: ivodam   
Дата:   07-04-11 14:08

НЕТ из САТ

[smilie7]

Автор: munich   
Дата:   07-04-11 14:11

Абе прозвуча малко като пропаганда, не ми беше това целта, просто наистина качеството на картината е много добро - заснема се на 1080 - мачовете са ми като в хола.

Иначе бтв - има много добра австрийска ХД ТБ - Servus TV, която според мен дори има най-добрата картина.

Дата:   07-04-11 18:07

бтв не 'безтова', а не БиТиВи, нали ха ха ха, то не, че не се разбира де [smilie7]
Няма български оператор, сателитен или кабелен, който да ти 'пусне' това, което е на Скай например ХД-тата или на някой друг скъп добър пакет. И самото качество зависи от цялата система, която имаш.
1.8 антена си е наистина добра и независима инвестиция.
Редовно си чета 3-те САТ форума и се кикотя на малоумщината в разделите за българските DTH оператори [smilie18]
munich, точно с два тунера ми дойде миналата седмица едно ХД приемниче и сега нямам търпение да сляза от балкана, че съм малко на почивка и да го разцъкам малко. Предния ми приемник хем беше от средно хубавите, за по 5-600 лева и въпреки това като сложих тоя и ти казвам, все едни на очен лекар си бил хи хи хик...
В мазата ми се търкаля булсатския приемник, бях го взел преди 3-4 години, казах си - я да погледам малко българска цифрова - тогава имах пак независима система с 1.5м и мотор, приемах на илюжън приемник, той чупеше половината кодировки, та ми беше любопитно, взех им приемника с картата, гледах малко... и хайде... от татък в стаята на децата. Накрая в мазата... то на тази картинка ако някои хора се кефят, смятай какви са им критериите и изобщо дали са виждали нещо наистина качествено.
Мога да споделя, че добрия 'сочен' фул ХДТВ сигнал дава по добра картинка от рекламните клипове по големите техномаркети дето ги пускат на генераторите [smilie7]
А основно исках да си похортувам с някой, който има опит с мултифийлд системите, какви двойни конвертори да взема и как да си насоча и втората, двуметровата антена така, че да хващам минимум четири позиции едновременно.
19.2 и 23.5 има такива моноблокове на промоция на 4.3 градуса, инверто, обаче не знам колко са читави, а и изпускам така съблазнителния 28.2 [smilie18]
А другата антена ми е твърдо на 9 и там ще видим с кое да го комбинирам... а мотора на едната не ми се ползва, защото трябва да прекарвам сигнал и захранване до позиционера в другата стая, където се преместих, а кабели не искам да ми се мотаят ха ха ха, абе... при мен е постоянна промяна, ако не сменям нещо ново и да му се радвам няма да ме бъде...
Малее... колко много съм дрънкал...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.