Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Шпионска лига
Автор: harvester_vn   
Дата:   22-02-11 20:48

Дали шса спъне днес Мауриньо (Или както там се пише)?

Челси мисля че няма да имат особени проблеми.

Отговори на това съобщение
 Re: Шпионска лига
Автор: papi   
Дата:   22-02-11 21:00

[smilie23]

Дата:   22-02-11 22:29

Това какво трябва да значи?[smilie7]

Автор: carl_cox   
Дата:   23-02-11 00:07

поне за мен бе изненадващо, че Реал не биха, а Челси победиха с 2 чисти гола [smile]
съвсем не искам мнението ми да бъде прието като неуважение към Челси - просто очаквах безлично 0-0, колкото да се удържи напрежението около Анчелоти, но сините биха/за радост/ убедително и 100% минават в следващия кръг [smilie24] което показва, че футболисти като Анелка не бива да бъдат отписвани с лека ръка...трябва да се гледа какво прави Дедко в МанЮ - винаги там има хубава сплав между опитни играчи и млади момчета [smilie3]
тоест - браво на Анчелоти, че не свали доверието от Анелка, колкото и спорен и мразен играч да е [smile]

а, да не забравя и голямо браво на момчетата на Блекпул, че треснаха здраво Тотнъм с 3-1 [smilie18] [smilie21]
аз го мислех Х пък то...[smilie6]

Автор: papi   
Дата:   23-02-11 03:44

значи че не ме интересува шампионска лига
пълна глупост се превърна футбола

Дата:   23-02-11 07:25

Според "специалистите", равния мач във Франция не е изненада. Реал май нямат нито една победа срещу Лион. Все пак и равния им върши работа преди реванша в Испания.... освен ако не продължат традицията [smilie5] Няма да се радвам на това де, Реал са ми сред най-любимите отбори, но Мауриньо нещо не го долюбвам

А Челси са си сила в момента, нищо че не са ми така симпатични както от времето преди Абрамович.

Автор: __SpOO__   
Дата:   23-02-11 08:17

Цвичките пак гредич [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Пожелавам им поредното отпадане. Не е лесно да си ОсминаРеал [smilie24] [smilie5]

Автор: kkkolelo   
Дата:   23-02-11 10:22

carl_cox, и за мен победата на Челси е изненада, още повече лекотата с която е постигнаха срещу такъв курав отбор [smilie5] , където Барса и Бенфика едва се спасиха с ремита. Просто Копен Хаген ([smilie18] ) не са във форма, нямат официални мачове от есента. Играх 1 и загубих комбинацията, въпреки че хванах Х-а на Реал. Пропуснах, че Тотнъм играят, тогава комбинацията щеше да 2 от 3 и щях да клъвна малко ...[smilie2]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.