Автор: konstantinov
Дата: 21-01-11 03:05
Филмчето е много хубаво-показва че м тел е за интелигентни абонати,които винаги са нащрек и с хронометър си мерят разговорите, а този който го е правил е тъп като мен-нищо не разбира-свикнал да му е лесно,как няма да му се подиграват от мтел,като не помни само месец назад с кой и колко е говорил ,аз също колкото и да се стремя не запомням-тъп съм и това е.
Излъгах се сам 4 пъти.
Първия път при грешка в м свят ми върнаха 50 лева. Останалите 3 пъти нищо не ми върнаха,защото аз съм виновен ,че не чета договорите подробно.Загубих чрез хенди около 500лева.Не се оплаквам , като не чета подробно договорите им така е-то всъщност не е измама просто при рекламирането не ти казват всичко-останалото го пише в договора.
-Трябва внимателно да се четат договорите с мтел.
-Рекламните смс се блокират със спам менажера.
-Новите тарифни планове и Новата платформа са по сложно направени и следенето на сметката изисква усилия и сметки от страна на абоната,целта е ако не си следите разговорите да платите много ,много повече и всичко е напълно законно-хитроооо, хитрооо от страна на мтел-забива го четвъртит на разсеяния абонат,пенсионер,инвалид...
-Вече може доколкото разбрах да се прехвърлят номерата,въпреки че в моя договор , пише че номера е техен,и че се подновява автоматично пак хитроооо, хитрооо от страна на мтел вече го върти четвъртития.
Изобщо абонатите на м тел ,като мен са много грешнии и тъпи ,но имат ценната възможност да се образоват юридически,икономически и технически-да качвам спам мениджъри... ,тая година смятам да си закрия номерата към тях ,стига ми толкова образование ,а и се наситих на четвъртития,ще опитам някой друг оператор ,дано там да не ме обучават наново,че скъпо излиза.
|
|