Автор: 798099
Дата: 10-12-10 21:12
cicimanco,
Като на човек, който кара Колата (с главна буква), от уважение към теб и към марката, мога да ти кажа само едно (май са повече):
- няма значение каква е марката на тенджУрата, само да не е 3 литра. То, освен две порции зрял фасул, нищо друго не можеш да сготвиш в нея.
- Най-добри са тези, дето капакът им е "отвътре". Ама са страшно неудобни за вадене на манджата и за миене.
- Колкото по-скъпа, толкова по-капризна и нетрайна.
- "last, but not least" - питай и експериментирай рецепти. Имах колежка, която поради тотална липса на време за готвене, така се беше усъвършенствала, че правеше агнешко печено в такава тенджера. Не е виц, ял съм го!!! Вкусно!!!
Виж в сайта на Звездев. Тенджерите си ги бива, наистина! Подхождат на "Субару"-то... ![[smilie25]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley25.gif)
|
|