Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 За "любовта" ми към КАТАДЖИИТЕ
Автор: guciguci   
Дата:   24-11-10 15:22

[smilie22]

Отговори на това съобщение
 Re: За
Дата:   24-11-10 15:22

Дойде ми идея да направим една тема,в която да качваме снимки на куриозни ситуации с катаджии.. Защо не?
Виждал съм ги всякакви. Скрити в храстите и изскачат като хайдути. Със задължителните светоотразителни жилетки,но приклекнали зад патрулката,за да не се виждат.
Но днес много ме подразни поредния случай. На кварталния ни катаджия са начислили нова кола. Форд Скорпио тъмно-лилав цвят с тъмни стъкла,дори и предните!!! и без никаква маркировка на нея. Сложил си човека една синя лампа отгоре и без отразителна жилетка спира автомобили и им прави проверки.
Питам аз колко нарушения на закона прави този катаджия на снимката?
Моите съмнения:
1.Немаркирана кола
2.Липса на светоотразителна жилетка.
3. Всички стъкла на колата му са затъмнени.

Ето снимката. Ако и вие имате някакви такива маймунджълъци ,които правят катаджиите,може да ги покажете.

https://photo-forum.net/static/forum/2010-11/grpn3727.JPG
http://photo-zona.net/images/user47502/album12571/large/1290604907_mmxb1146_IMG_4288.JPG

Публикацията е редактирана (24-11-10 15:29)

Re: За "любовта" ми към КАТАДЖИИТЕ
Автор: asahi   
Дата:   24-11-10 15:26

Да не се окаже, че и те пишат?

Автор: tofo   
Дата:   24-11-10 15:27

Какво толко ни обичаш? Щото съм катаджия.[smile]Ела някога с колата да си споделиш проблемите.[smilie5]Тъкмо ми зачислиха нов тъмно-лилав Форд Скорпио със затъмнени стъкла.

Публикацията е редактирана (24-11-10 15:31)

Автор: CanoniO   
Дата:   24-11-10 15:31

I si "uredil" 4 troiki na nomera, da si li4i, 4e e div selqnin[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   24-11-10 15:33

В тъмното на този не бих му спрял.

Автор: djogata   
Дата:   24-11-10 15:37

Еми освен да подадеш официално оплакване някъде, не виждам какво друго можеш да направиш.

Само предполагам трябва да имаш предвид 2 неща:

- Оплакването да не е до директният му шеф, че нали той му е начислил колата
- Виж как седят законовите въпроси относно заснемане на полицаи (и полицейски коли). Да не се окажеш после ти гоненият

Автор: juliof   
Дата:   24-11-10 15:38

Тоя Палицай да не е менте? [smilie5]

Дата:   24-11-10 15:41

djogata,ти ако дойдеш да видиш тука какво нещо е и как самите полицаи спазват законите,дали ще подадеш жалба някъде. Има тука наблизо едно районно,на отсрещната улица има знак забранено паркирането. Цел ден две коли не можем да се разминем,защото те са си спряли личните автомобили на ЦЯЛАТА забранена улица.
Отидох веднъж при един паяк и питам полицая "Защо не идете да разчистите онези към 15 автомобила спряли на забранена улица" ,а той ми отговаря : "Това са колите на полицаите,нали знаеш как е в България" и се смее.

Публикацията е редактирана (24-11-10 15:42)

Автор: Todd   
Дата:   24-11-10 15:52

Хм ,
аз мисля други работи по въпроса ама нема свестен материал та са се забъркат от него читави куки .

Сегашните и обозначени и скрити са една и съща пастмина .Немат никакво значение .

[smilie7]

Автор: rumensh   
Дата:   24-11-10 16:44

guciguci извикай "ГОСПОДАРИТЕ" те ще разчистят тази улица като ги попритеснят малко.А този форд не беше ли на някакъв областен началник с тройките,може да са я бракували вече ?[smilie24] [smilie18] [smilie18] [smilie24]

Автор: bleki1   
Дата:   24-11-10 17:02

https://photo-forum.net/static/forum/2010-11/lwbn6856.JPG
http://photo-zona.net/images/user62901/album23556/large/1290610878_yjup8776_untitled11.JPG

Автор: pif   
Дата:   24-11-10 17:16

Снимам как 2-ма катаджии спрели между дърветата, подали се леко зад колата дето по никакъв начин не се вижда и надигат радара и се кьорят и двамата в него.
Звъня в районното за да подам сигнал за неправомерни действия на полицаите и там дежурната ми казва, че ще провери случая. Междувременно съм в едно фото където управителката на фотото разпознава единия катаджия - известен на целия регион като много подкупен ама иначе не е лош човек. След 30 минути ми звани телефона и там дежурната: направихме проверка това не са КАТ това са ДАИ. Аз и казвам - обече междувременно свидетели разпознаха лицето на снимката което прави нарушението и той е .. ХХХХ УУУУ. Тя продължава да ме увещава как съм видял ДАИ и на колата не пишело ПОЛИЦИЯ. Аз я питам: А вие имате ли такъв служител и на кого да предам снимковия материал. Тя ми казва - ако искате го донесете тук в РПУ-то ама няма смисъл щото това са ДАИ.

В горната ситуация - ако те спре тоя го молиш да се лигитимира и му отказваш проверка. Настояваш да дойде по вишестоящ от него. Той няма право да те спира с тази синя лампа. Има право да те спре ако през прозореца ти покаже стоп палка. Тази лампа му дава специален режим на движение но не може да те спира с нея.
Ако мен ме спре веднага звъня на 166 и казвам, че немаркиран автомобил с фалшив полицай ме напада и изнудва и веднага да пратят екип. След което му казвам, че се осъмнявам в неговата самоличност и съм повикал полицаи от районното да съдействат за проверката за да бъде гарантирана моята безопасност. Щом е сам няма никакви законови основания да предприеме каквито и дае действия освен в случаите когато правя явно престъпление.

Автор: jrr   
Дата:   24-11-10 17:17

Тоя да не заработва частно? Без обозначения,без жилетка.[smilie11]

Автор: 798099   
Дата:   24-11-10 17:22

"Имаме участник, познал верния отговор"!!! Браво jrr![smilie24]

Автор: djogata   
Дата:   24-11-10 17:35

Е, това с частната заработка беше ясно [smilie5]

Дата:   24-11-10 17:40

pif ,ще направя всичко това. Той не е фалшив полицай,аз го познавам.Ще дойде друга патрулка и готово. Нали делят после. Те там всички са брята и сестри. [smilie18]
А на тоя твоя ХХХ УУУ третото му има нали не е ЙЙЙ ?

Публикацията е редактирана (24-11-10 17:41)

Автор: samara   
Дата:   24-11-10 19:08

... това скорпио е най-грозният автомобил изобщо, хеле пък с тъмни стъкла [smilie8] ... няма как да не заподозрете нещо, още като го видите [ezik] [smilie18] [beer]

П.П...отново метода: "ако мине" [smilie8] ... ами явно минава [smilie23] [smilie21]

Автор: krist   
Дата:   24-11-10 19:12

"А на тоя твоя ХХХ УУУ третото му има нали не е ЙЙЙ"

[smilie24] [smilie18]

Те май са рода всичките[smilie18]

Дата:   24-11-10 19:15

Бих го провокирал да ме преследва до най-близкото РПУ.

Дата:   24-11-10 19:23

asahi ,файда никаква. Той там е чорбаджията на РПУ-то.

Дата:   24-11-10 19:28

Нека да е чорбаджия. Ще ме запишат в тетрадката, ще ми дадат входящ номер на жалбата и после ще се пазарят да я оттеглям.

Дата:   24-11-10 19:31

А,да за тетрадката. Тоя дето седи на дежурната веднъж го питах как е телефона на паяка,той каза,че не знае. Попитах го може ли някой полицай да дойде,той каза,че всички са в почивка.

Автор: ecobo   
Дата:   24-11-10 19:35

Майор проверява автомобил сам, в автомобил без обозначения...[smilie8]
Явно му трябват спешно едни кинти на тоя. Пък и защо само страшините да заработват на пътя [smilie18]

Автор: 798099   
Дата:   24-11-10 19:47

Специално за Асахи!

Спирал съм "паяк" като му препречвам пътя, защото е влязъл в еднопосочна улица срещу знака. Питам полицая дали така трябва да се прави, след като колите на ЦГМ не са със "специален режим на движение". И дали той като представител на вастта не е в двойно нарушение.

Асахи, познай от три пъти какъв беше отговора!

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.