Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Час пик
Автор: Lalinda   
Дата:   19-11-10 12:42

Снощи, докато минавах покрай х-л Плиска на път към любимата си сладкарница, дочувам млада майка с момиченце, на около три-четири години в розово палтенце, да го кълне: "Ти си една машина за искане на подаръци и покупки! Ако не престанеш веднага да искаш, ще получиш следващия си подарък едва когато навършиш 18 години!"
[smilie10] [smilie10] [smilie10]

Друга млада майка, завела още по-малко момченце, може би на две години, на пазар в JYSK, отрупан отвсякъде с коледни играчки, плащайки на касата с дебитна или кредитна карта, кълне детето си за това, че искаше някакво птиче, окачено на касата, май за два лева. "Още е рано, казваше му, за коледна украса, у дома си имаш достатъчно, оставяй веднага птичката!" Касиерката се вижда в чудо, понеже опашката чака, а детето на пет или шест пъти хваща и оставя после, заплашено от мамка си птичката, и предлага на истеричната родителка играчка за ДЕВЕТ стотинки, но майката продължава да кълне и удря детето си.
[smilie10] [smilie10] [smilie10]

В автобуса обаче, претъпкан както не е било по време на развития соц, когато метро до Младост нямаше, детенце на две години със зелено палтенце и червени панделки на опашчиците си пее:

ОБИИИИИИИИИИЧАМ ТАЗ ЗЕМЯ ГОЛЯЯЯЯЯЯМА
ТЪЙ КАКТО СИ ОБИЧАМ МААААААААМА
ТУК МИЛААААА МИ Е ВСЯКА ПТИИИИИЧКА
И ВСЯЯЯЯЯКА МЪНИЧКАААААААААА ТРЕВИИИИЧКА!

Потните и смрадливи омачкани граждани наоколо му въздъхват...

Отговори на това съобщение
 Re: Час пик
Автор: CanoniO   
Дата:   19-11-10 12:45

Осинови си дете, купи си колА, целуни спътника, пусни си "Ролинг Стоунс" и животът ти няма да е вече "час пик"

Автор: El_Fuego   
Дата:   19-11-10 12:46

Да не би да започна "час дрис" за Стрина?

Автор: elrisha   
Дата:   19-11-10 12:49

Ти пък все майки с двегодишни деца срещаш?![smilie5]
Незнам какво те озадачава в тези случки..това,че децата непрекъснато искат или това,че майките им нямат възможност да им купят Света..или че хората все още се возят в автобус..или че децата обичат песничките..?!?! Това е проза,Лали..ежедневие.. ти от коя планета падаш?![smilie11]

Автор: tziko   

Lalinda подозирам че нямаш деца. Аз като татко на 4 годишно момиченце оправдавам майките. Не е лесно.

Автор: lillia   

Да, децата постоянно искат. И моята дъщеря постоянно иска, и аз като дете постоянно исках и за в бъдеще децата постоянно ще искат. Родителите обаче, не могат да купят целия свят на децата си. Факт е и че каквото и да кажеш или да направиш, децата продължават да си искат, защото просто са деца. Не знам какво точно те учудва и възмущава.

Автор: мара   
Дата:   19-11-10 12:50

лали, ти знаеш ли какво значи "кълне"?

Автор: iPonche   
Дата:   19-11-10 12:50

SO WHAT?

Автор: tnt   
Дата:   19-11-10 12:53

Маро, например : "пред вратата си чужди мъжки обувки да намериш!" /към мъж разбира се/

[smilie8]

Дата:   19-11-10 12:54

Лили, не всички деца искат непрекъснато. Аз отлично помня,как като бях 2 годишна[smilie3] мама седна и кротко ми обясни,че няма парички и ако искам играчки ще й е мъчно,че не може да ми купи. И аз мълчах..като видех нещо на витрината,очите ми ставаха огромни,черни и влажни,но стисках зъби и не промълвявах дума..за да не й става мъчно на мама..

Автор: lillia   
Дата:   19-11-10 12:55

Ел , не си искала на глас, но нали пак си искала. На мен също ми беше неудобно и търсех друг начин да ги убедя колко много ми харесва дадена играчка[smilie5]

Дата:   19-11-10 12:56

При мен беше по-лесно. Нямаше нищо по витрините и тук таме някой оправяше седмицата с шоколадово яйце...[smilie18] Нямам спомен да съм врънкал за нещо...

Дата:   19-11-10 12:57

Ел, по наше време нямаше чак такова изобилие от желани лакомства играчки и прочее, освен в кореком.

Сега е зор, еле пък като включиш и досадно повтарящите се реклами по телевизията.

На моя приятелка детето се беше тръшнало да му купуват Коколино, щото песничката му харесвала [smilie3]

Автор: Jim__Beam   
Дата:   19-11-10 12:58

Ам .... по-дубре ТУК

Дата:   19-11-10 12:59

Канонио, че то по онова време шоколадовото яйце беше недостижим лукс![smilie8]
Много обичах като идва да ме вижда татко(Бог да го прости) и ми носеше едни буркани с руско кондензирано мляко,толкова гъсто,че си го мажех на филийка.Понякога носеше и шоколад,поръчан на някой летец..даже се натрових веднъж..то като не виждало бях..[smilie8]

ТНТ, така е, нямаше много лакомства,но помниш ли ДетМаг, ЦУМ..имаше много играчки там...ама не ми ги купуваха..[smilie8]

Публикацията е редактирана (19-11-10 13:00)

Автор: asahi   
Дата:   19-11-10 13:05

На мен ми харесваше песничката на Пурлан - не че съм го купувал.

Лалинда, вероятността да изпаднеш в необективност, произнасяйки се по теми за деца, е твърде голяма. Пропускай ги.

Дата:   19-11-10 13:08

помня дъвките идеал от лавката и течния шоколад от Кореком. Ама майка ми наскоро ме успокои, че не си спомня някога да съм се тръшкала да ми купуват, макар, че колекционирах чашите от шоколада.

да съ пофаля и валоризирам и аз малку де! [smilie5]

Дата:   19-11-10 13:09

няма никво значение кой колко може да купува на децата си, нито колко те могат да искат. принципен въпрос е да не се купуват излишни неща с поводи и без поводи. предполагам, че всичките къщи се пукат по шевовете от боклуци. скъпи, евтини, маркови, китайски, всякакви боклуци. за децат, за бащи, за майки, за сноби, за всички.
ай нема нужда. аз съм лош потребител и ще се радвам ако децата ми станат още по-лоши потребители. [ezik]

Автор: NeDDRaG   
Дата:   19-11-10 13:10

В интерес на истината, лалинда в случая е нека кажа, права. Децата, колкото и и грачки да имат, винаги искат и тази, която са харесали. Не съм имал проблеми със сина си в това отношение, да се тръшка и да реве, само веднъж като хипнотизиран гледаше една кола на витрината на един магазин. Като попитах иска ли я, само каза "Ми ако може...". Е, получи я и грейна. В случая имах възможност и му я купих. Проблемът на тези майки според мен е в комуникацията им с децата. За дванадесет години и половина не ми се е налагало да повишавам глас, да се карам, а недай си боже да посегна да бия сина си. Но съм вложил страшно много време и търпение докато беше малък, за да не се налага. Авторитет не се налага с клетви, каранци и с отговори "Защото така!" и "Защото аз казвам!"

Дата:   19-11-10 13:10

Ооо,Маро,аз разчистих максимално..и до колкото ми позволи бабата![smilie5]

Автор: Insight   
Дата:   19-11-10 13:14

elrisha написа:

> Лили, не всички деца искат непрекъснато. Аз отлично помня,как
> като бях 2 годишна[smilie3] мама седна и кротко ми обясни,че
> няма парички и ако искам играчки ще й е мъчно,че не може да ми
> купи. И аз мълчах..като видех нещо на витрината,очите ми
> ставаха огромни,черни и влажни,но стисках зъби и не промълвявах
> дума..за да не й става мъчно на мама..

Това все едно аз съм го разказал, само дето изобщо не съм сигурен за възрастта ... май бях на повече от 2.

Дата:   19-11-10 13:14

абе май никой не чете кво пише лали...[smilie8]

Дата:   19-11-10 13:16

много ясно

аа,четохме, похвали се,че е ходила с автобуса до Центъра.[smilie5]

тя нас да не би да ни чете?[smilie18]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.