Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Песни, които някога сте слушали до припадък, а днес се чудите как е възможно?
Автор: magnet   
Дата:   31-10-10 00:07

имате ли такива "находки" - песни, за които се чудите как е било възможно са ви харесвали някога? [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: Песни, които някога сте слушали до припадък, а днес се чудите как е възможно?
Автор: ivenchev   
Дата:   31-10-10 00:08

"Червени домати" [smilie10]

Re: Песни, които някога сте слушали до припадък, а днес се чудите как е възможно?
Дата:   31-10-10 00:12

отговорите с линкове, моля[smile] [smilie24]

Автор: asahi   
Дата:   31-10-10 00:13

Не се сещам за песен, която съм слушал по собствено желание "до припадък". Песните и по-скоро музиката, която съм харесвал преди, не ме кара днес да си мисля "как е възможно да съм я харесвал?".

Автор: Amigo   
Дата:   31-10-10 00:17

ми няма такива [smilie8] квото ми е харесвало едно време, ми харесва и сега [smilie5] [smilie5] само че по-рядко ги слушам някои от едновремешните [smilie5] [smilie5] [smilie6] [smilie6]

ето например едно яко, което съм слушал не помня колко пъти, но за което сега се сещам само понякога [smilie5] [smilie5] [smilie6] [smilie6]

по-скоро днес слушам някои неща, за които едно време бих си помислил в бъдещето "как е възможно"! [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   31-10-10 00:22

пуснах темата заради едно старо диско парче, чието съществуване бях напълно забравила. не ми беше попадало поне 15 години. и без да искам затворих линка, та сега го търся да го пусна тук. дано да го намеря пак.[smilie5]

асахи, то е ясно, че за 99% от музиката нещата стоят по този начин - каквото съм си харесвала преди, си ми харесва и сега. говоря обаче за онзи 1%, който е потънал в миналото дълбоко, дълбоко. [smilie18]

Дата:   31-10-10 00:23

изтананикай го де [smilie8] [smilie5] [smilie5] скоро имаше диско тема, я го потърси там [smilie5] [smilie5]

Автор: Lalinda   
Дата:   31-10-10 00:25

Не.

До припадък съм слушала само "Радка пиратка", но не е било по моя вина.
[smilie18]

На Нова година преди време бяхме на една хижа в Стара планина, където дъщерята на хижаря се казваше Радка.

Дата:   31-10-10 00:27

ето още от забравените [smilie5] [smilie5] [smilie6] [smilie6]

Автор: slivenski   
Дата:   31-10-10 00:42

Ами... Аз като давах караул в казармата в Шумен, от някаквЪ кръчмЪ [smilie18] наблизо се чуваше само Радка Пиратка... Та, това е и моят еротичен спомен от постстудентските ми милитаристични години, ако не броим пресклипинга от вестник Чук-Чук... Ееееех, блажени години... Още не ми растяха косми от ушите, а от темето...
[smilie18] [smilie18] [smilie21]

Публикацията е редактирана (31-10-10 00:43)

Дата:   31-10-10 00:43

[smilie18] [smilie18]

Дата:   31-10-10 00:50

между другото сетих се за една песен на една група Айсберг, която не знам колко време е съществувала, ама много ми харесваше готина [smilie8] така и не съм успял да я намеря [smilie2] [smilie8]

Дата:   31-10-10 00:53

Държа да отбележа, че нямах избор тогава...

Иначе до припадък съм слушал само Ърджънт на Форинър... 46 пъти едно след друго... на един купон още в гимназията в Сливен...

И тогава нямах избор - пускаха го в съседната стая.... Ама аз нямаше как да стана... [smilie18] [smilie18]

На една хижа в Раково... [smilie18] [smilie18]

Дата:   31-10-10 00:57

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   31-10-10 00:59

еее, вие се хванахте за това до припадък съвсем буквално[smile] имах предвид, че ви е харесвала много... някога, но не сега.

за съжаление все още не мога да открия песента-виновник за темата.

Дата:   31-10-10 01:03

magnet, подай джокер да ти поогнем [smilie3] [smilie5] [smilie5] м

Дата:   31-10-10 01:05

добре... този път ще се замисля... трудна работа... [smilie18] [smilie18]

мисля, мисля... [smilie21] [smilie21] [smilie21]

и май не мога да измисля песен, която съзнателно да съм слушал "до припадък" преди и която да не бих слушал, може би не чак толкова "до припадък", и сега...

... освен едно две парчета на Ерик Клептън, Пинк Флойд и рок-операта Джизъс Крайст Суперстар, естествено... а, и Коса... [smilie18] [smilie18]

Автор: BlueHello   
Дата:   31-10-10 01:27

Признавам си! [smilie8]

Иначе ей това го слушах не до припадане, а до краен стадий на умопомрачение, че и в погото се бутах, ама си ми харесва за разлика от горния бълвоч [smilie5]

Автор: asahi   
Дата:   31-10-10 02:10

Според моите спомени да слушаш до припадък е да въртиш едно и също парче непрекъснато. Някои мои приятелчета и съученици го правеха, но на мен лично не ми се е случвало да изпадам в такава цикличност. Има няколко групи, на които съм слушал често и с желание парчета или албуми, но това всеки го е правил и го прави ако има възможност.

Дата:   31-10-10 02:36

Асахи - буквалист [ezik] [ezik] [smilie5] [smilie5]
абе тая нощ уж по-дълга, а народът обаче здраво вече е захъркал [smilie5] [smilie5] [smilie6] [smilie6]

Автор: ffwd   
Дата:   31-10-10 02:52

С ясното съзнание, че не съм точно по темата, държа да споделя с вас какъв горещ сингъл се е появил само преди ден! Да се гледа на собствена отговорност!

Деян Неделчев - Дъртака (Official Music Video) 2010

Автор: harvester_vn   
Дата:   31-10-10 05:03

Разни денс парчета от началото на 90те.... Ноу модерни бяха, но май не се сещам за конкретно заглавие.

А иначе, до припадък съм слушал Master of puppets нa Metallica , ма тва си е класика и продължавам да я слушам със същото удоволствие както и първия път

Автор: Todd   
Дата:   31-10-10 07:21

Винаги има и сезонни музички .

Скъсваш се от слушане едно лято да речем и догодина се чудиш какво точно и хареса ....

И други които когато и да чуеш винаги ти е кеф на душицата .

Имам разни свързани с годините .Например една "Мачо мен " - въртяха е по дискотеките нон стоп 87-ма лятото !!!

А 87-ма беше много хубава година [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

За мен и някой други люде !!!

[smilie18]

Я имало я и нея бе http://vbox7.com/play:dada215a [smilie24]

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: simpleman   
Дата:   31-10-10 07:31

Ето вякои песни, които нацията е слушала до припадък:
- около 1954 година - за Истанбул, който бил Константинополус
- около 1958 година - Бона сера синьорина на Луи Прима
- май Марина се казваше, "ти вольо" нещо такова

Автор: diandimov   
Дата:   31-10-10 07:45

Тоя Деян Неделчев и той ли обърна резбата?
Клипа и песента са МНООООГО мексикански!

По темата: слушахме козлетата на Развигор Попов много пъти един след друг. Но бяхме деца!

Сега не мога да разбера какво точно ми е харесвало в тези козлета.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.