Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Бухти ?
Автор: Kanonir   
Дата:   30-10-10 20:26

Някой ако иска да сподели рецепта ще съм благодарен! Най-вече за съотношението вода/брашно, щото ми се цапа, ма не до там да ми се експериментира от нула![smilie5]

.... само си спомням, че баба ми, Бог да я прости, с лъжицата гребваше и сипваше сместа във врящото олио... ма де викат само с ядене не става![smilie5]

Благодарско предварително!

[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Бухти ?
Автор: samara   
Дата:   30-10-10 20:31

... ех, бухтите !!! [smilie8] ... спомени детски !!! [smilie24] [smilie5] [beer]

едит: ... и аз ше записвам, мерси !!! [smilie3]

Автор: Amigo   
Дата:   30-10-10 20:32

абе само се пълнее от таквиз неща [smilie8] [smilie5] [smilie5] а колко съм изял едно време, ехеее... [smilie8] ама рецепти не знам [smilie5] [smilie5]

Автор: janini   
Дата:   30-10-10 20:35

За тези, които ги мързи да напишат БУХТИ в търсачката [smilie18] [smilie18] [smilie18]
[ezik]
http://archives.zavinagi.com/archive/index.php?topic=103433

Дата:   30-10-10 20:39

аре ся БГмама, то от там де викат хората "коте не е за земане" ти за ядене ме пращаш..... [smilie18] [ezik]

Дата:   30-10-10 20:39

... уф, тия бг-мама са безкрайно досадни [smilie23] [smilie8] ... имат отговор за всичко и за всеки, деба !!! [ezik] [smilie18] [beer]

Дата:   30-10-10 20:41

Е, кво ся, не сте ли били бебета и вие [smilie5]

Автор: PeterPAN   
Дата:   30-10-10 20:41

Аз съм си записал една за ябълков пай ;)

Вземете от хладилника 10 яйца, оставете седемте здрави на масата, сега изтрийте пода и следващия път бъдете по внимателни.
Вземете голяма купа разбийте в ръба и яицата и изсипете тяхното съдържимо в купата.
Изчистете масата и столовете от жълтъците, бъдете внимателни.
И така, имаме 5 жълтъка в купата.
Сега вземете миксер, сложете му накрайниците за бъркане и разбийте жълтъците, нищо, пробвайте пак да поставите накрайниците....Сега разбивайте.
Измийте си лицето, шията ръцете и гърба, махнете жълтъка от ушите.
И тъй сега имаме в купата 2 разбити жълтъка, колкото и са ни необходими за пая.
Сега облепете стените и прозорците на кухнятя с вестници, покрийте мебелите с някакви стари тъкани...
Време е да добавим брашното, сипете в чаша 200 грама, изсипете чашата в купата при жълтъците, останалите 800 грама внимателно съберете и върнете в пакета.
След като се убедите че стените и прозорците са наистина добре облепени, започнете разбиването на сместа.
Вземете душ.
Вземете 4 големи ябълки и остър нож, предварително изтичайте до аптеката за йод, пластир и бинт.
Време е да пристъпим към чистенето на ябълките, обработете палеца с йод и го бинтовайте. Нарежете ябълките на кубчета и помнете че са ни необходими 2 ябълки, така, че в процеса на приготвянето може да изядете само половината, така че обработете с йод показалеца и средния пръст и ги бинтовайте.
Единствената останала и вече нарязана на ленти ябълка я прибавете в купата. Останалите ги съберете от земята и ги изхвърлете.
Разбъркваите отново с миксера, измийте хладилника, защото ако засъхне се мие трудно.
Сега изсипете готовата смес в леко намазана с олио тава и я сложете във фурната.
Почакайте час и ако няма видими промени включете фурната.
Като се събудите не звънете в пожарната, а отворете прозорците и фурната.
След всичко преживяно идете в близката кръчма

Автор: slivenski   
Дата:   30-10-10 20:44

Ндааа... Хубаво нещо са спомените... Аз примерно обичах хуманата... [smilie8]

И секса обичах... и с радост си спомням за него... [smilie21] [smilie21]

Дата:   30-10-10 20:44

Като се събудите не звънете в пожарната, а отворете прозорците и фурната

бе аз кат се разпекЪ/разпържЪ все тряя да ходя да ресетвам пожарната аларма за дим, ма то тва е част от майсторлъка ми дет се вика и една друга тема [smilie18] [smilie18]

Дата:   30-10-10 20:48

... мамка му, само глупости дотука, деба [smilie23] [ezik] [smilie18] ... дайте рецепта за бухтите бе, дето можеше да се пълнят с кисело мляко вътре, щото бяха кухи !!! [ezik] [smilie18] [beer] ... или пък сладко, квото има !!! [ezik] [smilie18] [beer]

Дата:   30-10-10 20:49

бухти, пълнени с кисело мляко... [smilie10] [smilie10] това е гадост бе [smilie18] [smilie18] да се развалят бухтичките по този начин е кощунствено [ezik] [ezik] [smilie5] [smilie5]

Дата:   30-10-10 20:51

Самароо, мноо бързо се изнада ве гладник! [ezik]
Чекай да се завърти лафа, то какво са бухти без хора около тебе [smilie18] [smilie18]

Дата:   30-10-10 20:52

Между другото добра вметка/уточнение от Самара - и аз поня от тия кухите [smilie5]

Дата:   30-10-10 20:53

амче то именно кухите са истинските бухти [smilie24] [smilie5] [smilie5]

Дата:   30-10-10 20:55

... пичове !!! [smilie24] [smilie18] [beer]

Дата:   30-10-10 20:56

Няма по-истински от кухите лей... уффф, бухти де [smilie18] [smilie5]

Автор: wildheart   
Дата:   30-10-10 20:56

до кат дойде рецептата ша бухнете кат бухти[smilie18]

Автор: anete   
Дата:   30-10-10 20:58

Канонир, имам няколко рецепти. У дома предпочитаме втория вид, но понеже искаш да "да се сипва с лъжицата", ето по твой вкус :

Бухти I

Продукти: 250г кисело мляко, 1 чаена лъжичка сода бикарбонат, 3 яйца, 400-500г брашно.
Яйцата се разбиват. Прибавя се киселото мляко, разбито със содата, след това брашното, докато стане кексово тесто. С помощта на лъжица се изсипва в сгорещената мазнина. Бухтите се пържат до зачервяване. Поръсват се с пудра захар.

Бухти II

Продукти: 250г кисело мляко, 2 яйца, 1 равна лъжичка сода бикларбонат, 2 супени лъжици олио, брашно.
Яйцата се разбиват. Прибавят се към киселото мляко, разбито със содата, след това олиото и брашното. Замесва се тесто, разточва се и се реже по желание на триъгълници или квадрати. Изпържват се и се посипват с пудра захар.
/ По желание може да се сложи плънка от яйце и сирене в квадратите , прегъват се на две и се изпържват. /

Дата:   30-10-10 20:59

... нема да ни дадат рицептата, деба !!! [smilie8] ... ши тря са върниме към майкити, факт утнову !!! [ezik] [smilie18] [beer]

Дата:   30-10-10 20:59

кото рупа бухти, после ще грУхти [smilie18] [smilie18] [smilie25] [smilie25]

Автор: slivenski   
Дата:   30-10-10 21:00

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   30-10-10 21:01

slivenski [smilie24] , ... дай снимка на истински бухти бе, че немаме, факт !!! [ezik] [smilie18] [beer]

Дата:   30-10-10 21:02

anete [thankyou] [thankyou] [thankyou] да си жива и здрава - спаси на! Ей ся, кат си дойде жената я курдисвам да ги прави![smilie5]

Майтап де, аз ще си ги правя, въпреки алармата, нихната ....! [smilie5]

Мерси още веднъж![thankyou] [beer]

Автор: netLady   
Дата:   30-10-10 21:04

1 кофичка кисело мляко
2 ч.л. сода за хляб
2 яйца
брашно
В дълбок съд се слагат млякото ,яйцата и содата ,като се бърка докато се получи еднородна смес.прибавя и брашно ,докато се получи смес, малко по-гъста от боза.Готовата смес се оставя да постои за около 10 мин.В силно загрята мазнина ,с лъжица(използва се като мярка), се поставят бухтите като се пържат до златисто. Вкусни са както със сладко или конфитюр, така и със сирене или кашкавал [smilie25]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.