Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Джога, къде си прителю ...
Автор: samara   
Дата:   22-10-10 19:45

... мой инженерниЙ [smilie24] [smilie5] ... да ти пикам на перките [ezik] [smilie18] [beer][beer] [beer]
... кво стана сега, казах ли ви, че няма да го затворят Брикела [smilie8] ... и познах, да ви имам евронормите и прочее [smilie21]
... няма лошо, малко ще ни е трудно, но ще има кюмюр за всички !!! [smilie24] [smilie24] [smilie24] ... и работа !!! [smilie24] [smilie21]

П.П. ... Джогата е пич и знам, че не ми се сърди, какво е една закачка между инженери !!! [smilie24] [smilie3] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Джога, къде си прителю ...
Автор: IvoZafirov   
Дата:   22-10-10 19:47

Той не знам дали ти се сърди, но важното е, че комунистическото отроче Ковачки злорадства и вика "Ще ме хванете за ..."

Дата:   22-10-10 19:52

... иво [smilie24] , ... сигурно е така [smilie8] ... ама чувам заделил е 90 млн. лв. и ги показал [smilie3] , ... няма да го оставят този път [smilie7] ... за втори път, поне ми се иска да е така !!! [smilie24] [smilie5] [beer]

Дата:   22-10-10 19:56

Мен за това ме е яд. Че толкова години е използвал хората да му натрупат богатството без да вложи и стотинка, а сега не му пука.

Автор: djogata   
Дата:   22-10-10 20:01

Самара, споко, нашата фирма досега не е продала нито една перка в България, и изобщо не си и прави труда да опитва [beer] [beer]

Просто ситуацията е толкова безнадеждно забатачена и корумпирана, че нищо не става по нормален начин.

За сравнение - имаме сключени договори в Турция, Мексико, Бразилия, Индия. Сигурно има и още такива държави, но не следя къде отива всяка перка дет се вика. В България, член на ЕС, нищо [smilie18] [smilie18]

Съжалявам, ако съм обидил някой със становището по-горе [smilie5]

Между другото, една конкурентна фирма беше налапала много сериозна поръчка за Румъния - максималната мощност на парка беше колкото голям ядрен реактор [smilie7]

Дата:   22-10-10 20:02

Джога недейте и да опитвате, че съвсем сериозно се каним да бутаме вече сложени. [smilie3]

Автор: netLady   
Дата:   22-10-10 20:10

Стига с тия перки бе. Толко ли много пари за пране има?! [smilie25]

Дата:   22-10-10 20:11

Има я! Я се разходи на североизток да видиш ТриЦонко от Краварна какви ги е набол там.

Дата:   22-10-10 20:13

България е страна на абсурдите [smilie8] ... най-големия ветропарк тука е на н.Калиакра и е собственост на познайте ... ЕНЕЛ [smilie3],... дето гори нашенски въглища в ТЕЦ Марица Изток 3 [ezik] [smilie18] [beer]

... и забележете, при гарантиран пазар за България и Турция на двойна изкупна цена, спрямо държавния ТЕЦ Марица Изток 2 [smilie8] ... иска да продава и да бяга заради загуби от ветропарка [smilie21] ... хм, освен това им мрат директорите, скоропостижно от стрес мисля ... [smilie7]

Джога, ти си сведущ по тия въпроси [smilie24] ... ела и ни обясни, моля те [smilie8] ... само да кажа, че цената ни за въглища към всички консуматори е еднаква, като освен това я намалиха наскоро, факт [smilie7]... при все повишението цената на тока [smilie21]

Публикацията е редактирана (22-10-10 20:16)

Дата:   22-10-10 20:19

Zafirov, там като изгинат пилците, скакалците ще ги изкльопат.[smilie25]

Публикацията е редактирана (22-10-10 20:23)

Дата:   22-10-10 20:26

Самара, никой не може да ни спаси от собствените грешки и лошо управление на бизнеса [smilie5] [smilie21]

В момента себестойността на енергията от НОВОПОСТРОЕНИ ветрогенератори поставени на площадка със нормална (средна) скорост на вятъра, е с около 30% по-висока от тази на НОВОПОСТРОЕНИ ядрени или топло-централи. Тоест, ако дадена фирма трябва да строи нова централа, с удоволствие би избрала ветрогенератори, ако за тях гарантирано получават два пъти по-висока изкупна цена на електричеството, защото това ще им гарантира по-висока печалба.

Да, но ТЕЦ Марица-Изток не е новопостроен.

Преди 20-30 години, когато е строен ТЕЦ-а, цената на строителството е била съвсем друга. Освен това предполагам държавата им е общо взето подарила централата (като с някой политик са разделили разликата между реалната цена и продажната цена), така че нямат да плащат и ипотека върху нея.

Така че предполагам на тях изобщо не им се занимава с инвестиции, които се възвръщат след цели 10 години както е при новите ветрогенератори, или след дори 20-30 години както е при топло- и ядрените централи. Те си имат дойна кравичка, която им снася пари на момента, и хич не ги еве [smilie18]

[beer] [beer]

Дата:   22-10-10 20:30

Джога, ние също ще правим ветропарк някой ден, няма как, натискат ни [smilie8] ... и понеже е повече механика, отколкото електрика, все пак [ezik] , ... ше ти се обадя [smilie24] ... ти си единствения дето знам, че разбира от такива неща наистина, така че има място за развитие и насам !!! [smilie24] [smilie5] [beer]

Дата:   22-10-10 20:33

Самара, при сегашните темпове на развитие на технологията след най-много 10 години се очаква ветрогенераторите да постигнат паритет с конвенционалните централи по себестойност на тока. Така че тогава ще е момента да инсталирате. [smilie5] [beer]

Дата:   22-10-10 21:20

Джога [smilie24] ... ами ето значи, вече си полезен за България !!! [ezik] [smilie18] [beer] [beer] [beer]

Дата:   22-10-10 21:30

Ааааааааааа не! Почва да става вреден! [smilie18]

Тия перки ебават мамата на всичко! На Калиакра уни#ожиха степните местообитания, които се срещат само и единствено там! За да могат едни хора да вземат едни кинти.

Аз не мога да разбера при наличие на един АЕЦ, идея да се строи втори, ТЕЦове, ВЕцове, новият Цанков камък и т.н. за какво са ни и перки?

И въобще се чудя за какво трябва да унищожаваме толкова природа заради енергопроизводство? Кому е нужно толкова много?

Дата:   22-10-10 21:33

Е, те, върху това си струва да помислят кметовете на малките градчета Хем зелено, хем евтино.[smilie21]

Автор: Amigo   
Дата:   22-10-10 21:58

кво прайте в тая тема - перкате ли се [smilie11] [smilie8] [smilie5] [smilie5]

Автор: nastradin2   
Дата:   22-10-10 22:28

Минала седмица имах работа почти всяка нощ по северната граница. Намате представа, какво чудо е през нощта по Добруджата. Светят едни червени светлини, като от извънземните кораби на Амигото, една до друга, една до друга. Сутрин на светлото виждаш, че са перка до перката мила моя майно льо...Броих докъм 80 и се отказах...Явно далаверата е мноо голяма...[smilie8]

Дата:   22-10-10 22:42

Ми, нали се сещаш - държавата изкупува тая енергия на едни доста по-високи цени.[smilie8]

Дата:   22-10-10 22:44

Че и ние си я плащаме по височки цени...[smilie8]

Дата:   22-10-10 22:56

Съжалявам за вялото участие в темата, но в момента хапваме и пийваме с приятели [smilie5]

[beer] [beer] [beer] [beer]

Дата:   22-10-10 23:06

Е то па ако мислиш, че аз много активно участвам...

Ей така колкото да се разсейвам по малко от писането.

[beer] [beer] [beer] [beer]

Дата:   22-10-10 23:08

Наздраве на компаниятааа!!![smilie5] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Дата:   23-10-10 00:06

Наздраве [smilie5] [beer] [beer] [beer]

Пийваме си червено винце. Намират се по някоя бутилка българско и френско вино (респективно Черга и Бордо).

Трябва да кажа добри думи за българското вино - в горе-долу един ценови клас са с френското (към 15 лева бутилката) но чергата определено бие [smilie5]

Тюх, отворих дума за вино, на всичкото отгоре намесих и френското вино, сега ще дойде Стрина отнякъде да ме заяде с нещо [smilie18] [beer]

Автор: asahi   
Дата:   23-10-10 00:21

Изгоре! Бързо се редактирай или изчезни безкрайно.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.