Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Дупките във Варна
Автор: logrus   
Дата:   18-10-10 22:20

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: Дупките във Варна
Автор: netLady   
Дата:   18-10-10 22:28

А до преди малко, аха да се съглася, че има смисъл да се сигнализита за нередности [cool]

Автор: yakumo   
Дата:   18-10-10 22:33

Във Варна ченгетата процедират именно така - не за пръв път - строшил си си колата в ТРАП (щото то вече не са и обикновени дупки) и ти пишат акт за несъобразена скорост [smilie9]

Има "улици", части от които преасфалтираха в края на май/началото на юни т.г. Същите тези участъци в началото на септември - т.е. след ок. 3 мес. изглеждаха по-зле от преди.

Халва да бяха сложили в дупките, повече щеше да издържи [smilie19]

Автор: kkkolelo   
Дата:   18-10-10 22:38

Прав си, днес водата ги е скрила. И 2004-2005 беше лоша зимата, след което зейнаха дупки, но бързо ги оправиха. От месеци имам мнението, че нарочно не ги правят, за да се озлобяваме срещу бившите, които изхарчили парите [smilie8] [smilie10] [smilie5] По малките улици кучета ги яли, през 100-200 м на 1-ва, ама по главните ... Бе какво да изреждам [smilie23]

Автор: arakiss   
Дата:   18-10-10 22:41

за да се озлобяваме срещу бившите,[smilie10]
какви бивши [smilie10]
кирил йорданов да не е станал бивш [smilie5]
дупките са си работа на кмета, не на правителството [smilie9]

Дата:   18-10-10 22:42

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   18-10-10 23:05

Сигурно е задължение на кмета, незнам как му се формира бюджета за това, незнам и защо Бойко на 2-3 пъти идва да открива кръговото на гарата, улица Девня на 2 етапа и да се бие в гърдите ... Знам и за разни дерибеи в града - шефа на В и К и др, които правят каквото си искат ... Почти година пътя към КРЗ Одесос ... Петрол ... беше наводнен и с дупки и пъплехме вечер до центъра, след като оправиха (засега) течовете, асфалтираха само едното платно [smilie5] (и всички караха в него) и чак след повече от половин година и др ...

Автор: nastradin2   
Дата:   18-10-10 23:07

Не ми се живее вече във Варна...[ezik]
Приемам предложения[smilie21] [smilie3]

Автор: navy   
Дата:   18-10-10 23:20

Супер си е пътя [smilie7]

Автор: diandimov   
Дата:   18-10-10 23:52

Караш само на първа, най- много фтора. Бавничко, под 5 километра в час. Така нито колата ще си строшиш, нито акт за несъобразена скорост ще имаш.

Дата:   18-10-10 23:53

navy, ако говориш за пътя към Петрол, дясното платно [smilie5] [smilie18] е наистина супер - като стъпя на него след стария мост колата млъква - ник'ъв шум ... левото хм [smilie8]
А в града на главни улици, жестоки дупки - по ул Шипка, точно като почва снишаването за влизане в подлеза; до преди 2 седмици на лявото платно за направо на светофара преди Бизнес хотела посоката Асп - Вн, на влизане във Варна откъм Тополи, преди кръговото за Метро 400 м дупка до дупка, цялото околовръстно от Елпром до езерото ....

Автор: IvoZafirov   
Дата:   19-10-10 00:09

Логрус ти шегуваш ли се егати!?

Това е за огромен скандал и съд ако се налага. Аз щях да ги направя луди тия идиоти и ако трябва да прежаля пари за адвокат, но да им натрия носовете на кретените. Как така пътна полиция няма да състави акт на този който не поддържа пътя и го прави опасен, а ще ми пише на мен, че съм спукал гума в дупката!!! Това е подигравка! И ще ми протестират мизерниците [smilie23]
не ми го побира акъла!! Обърни се към телевизии, журналисти и раздухай случая.

Автор: analgina   
Дата:   19-10-10 00:22

IvoZafirov, навсякъде е така. Ако не е несъобразена скорост ти пишат акт за насъобразяване с пътната обстановка. И по телевизията го дававха това миналата година, когато не смеех да ида във Варна, но нищо по въпроса. В момента е направо песен.

Дата:   19-10-10 00:37

Автор: promis   
Дата:   19-10-10 00:39

Ми колегата ти няма ли да обжалва акта? И свидетел си има. После може да осъди общината, ама обезщетението пак от вашия джоб ще е.

Автор: danvan16   
Дата:   19-10-10 00:55

Автор: bozo   
Дата:   19-10-10 00:56

Ей, какво квичите? Само си мислите, че имате дупки във Варна...[smilie18] [smilie18]
-------------------------------------------
logrus,
КАТ са те прецакали за да не осъдиш Общината като собственик на пътя, който Тя не поддържа и с което застрашава живота ти и троши колата ти. Та "несъобразената скорост" е точно за това - пътищата са си ОК, само че ти си ахмак и караш несъобразено, заради това си пукаш гумите... преди време промениха закона и го набиха на водачите с тази "несъобразена скорост", спестявайки по този начин милиони левове на обшините от загубени дела заради повреди по автомобили, причинени от надупчените пътища...

Автор: fundamental   
Дата:   19-10-10 07:48

в Бургас е добре [smilie7] [smilie21] действат [smilie10]

Автор: alba_luna   
Дата:   19-10-10 08:08

fundamental , вярно е [smilie24]

Дата:   19-10-10 09:22

Между другото преди 3-4 години аз два пъти падах от велосипеда заради дупки. И падах много щастливо [smilie5] [smilie18] ... предната гума, попадаше в дупка, велосипеда се свличаше и аз прекрачвах кормилото и падах на краката си, макар и с не малка скорост [smilie11] [smilie8] [smilie5] [smilie18]

Автор: Brida   
Дата:   19-10-10 09:59

Комична раЛта. Пролетта рязаха 30-тина квадрата платно около нас, като в тези 30-тина квадрата заобикаляха дупките. Ама иначе нов асфалт, бре! [smile]
Вчера пък, строят един Хипер Лоукост Фъкинг Маркет и що през деня да не отрежат платното и да си прокарат кабели ли, канал ли, нам си кво и вечерта мен предницата да ми остане в него - няма маркировка за строеж, няма знак да намалиш скоростта под максималната разрешена... безхаберни идиоти!
[beer]

Автор: Lalinda   
Дата:   19-10-10 10:08

Купуваш по-широка кола и "обкрачваш" дупките.

Ние така правим, нищо че сме в София.
[smilie5]

На нашата улица в квартала изрязали стария асфалт, положили нов в дупките, но изрязаното си стои на купчинки около пътя, в зелените площи или по т. нар. тротоари, по които така или иначе отдавна никой не трота (от френския глагол trotter - надявам се да не бъде зачертано). Предполагам, че НИКОГА няма и да го приберат.

Добре, че ме подсетихте с тази тема да напиша до Заубермахеровци да пратят хората си да изпразнят уличните кошчета, че види се, още от миналата седмица си стоят препълнени и радват окото с цветовете и формите на човешката глупост.
[smilie10]

Дата:   19-10-10 13:30

Автор: Ginka   
Дата:   19-10-10 14:07

дюпки[smilie18]

Автор: bozo   
Дата:   19-10-10 14:31

Lalinda,
И с високо проходима кола не става, следващата стъпка е луноход (надали ще се върнеш в темата да го прочетеш)

В София няма дупки, там проблема е в купищата селяния, концентрирана в недостатъчна площ.

logrus,
Нищо не знаеш. Дано не ти се случва, но ако се наложи да обиколиш 2 пъти родния ми град ти гарантирам, че ще слезеш и ще си запалиш колата, преди да побегнеш с писъци на някъде... НЯМА, повтарям - НЯМА улица, която да не е прекопана хамалски или да не е осеяна с ръбести дупки... Копаят се и ново асвалтирани участъци, и старите зарити изкопи. Реално имаме повече изкопи и дупки, от колкото асвалтирани площи.
Така че не се оплаквайте, винаги може да бъде и по-лошо [smilie18] [smilie18]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.