Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Photo-forum.net is ranked #....
Автор: TonevJr   
Дата:   12-10-10 03:19

...

Photo-forum.net is ranked #46,812 in the world according to the three-month Alexa traffic rankings, and the site has a relatively good traffic rank in the cities of Pernik (#9) and Silistra (#37). Visitors to the site spend approximately 25 seconds on each pageview and a total of thirteen minutes on the site during each visit. The site is based in Bulgaria. Compared with internet averages, Photo-forum.net's audience tends to be low-income; they are also disproportionately childless men aged 25–35 and over 65 who have no postgraduate education and browse from work.[smilie21]

Traffic Rank in BG - 84

Отговори на това съобщение
 Re: Photo-forum.net is ranked #....
Автор: sunnyshot   
Дата:   12-10-10 03:47

А кой е източникът на тази информация?

защото postgraduate education звучи интересно [smilie5]

Познавам рзни grad and undergrad students... а - и един postdoctoral, ама за postgraduate не се сещам https://photo-forum.net/joro/emoticons/forum_simp0085.gif

Автор: exo99   
Дата:   12-10-10 03:54

Photo-forum.net е класирана на # 46 812 в света, според тримесечния ранглиста трафик Алекса, а сайтът е сравнително добър трафик ранг в градовете Перник (# 9) и Силистра (# 37). Посетителите на сайта прекарват около 25 секунди на всеки показване на страница и общо тринадесет минути на място по време на всяко посещение. Обектът е със седалище в България. В сравнение с интернет средни стойности, а публиката Photo-forum.net "обикновено е с ниски доходи, те са също така непропорционално бездетни мъже на възраст 25-35 и над 65 години, които нямат следдипломно образование и разглеждане от работа.

Автор: nsirakov   
Дата:   12-10-10 09:03

Nsirakov.com is ranked #25,268,094 in the world according to the three-month Alexa traffic rankings.

бива.. кат за моя сайт ;)

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   12-10-10 09:17

За Lalinda нищо не пише... [smilie8]

Автор: boni   
Дата:   12-10-10 09:18

Алекса дава някакъв ориентир, но е лесно манипулируема, защото не обхваща всички потребители, а само такива, които са аднати. Най-ценното е относително вярното представяне на позицията на национално ниво - около 80-то, 90-то място.

Гугъл Аналитикс е верния начин:)

Автор: hebros   
Дата:   12-10-10 09:35

Интересна статистика, погледнах и другите фото сайтове. Големи глупости [smilie18]
Фото Култ пише, че 75% от посетителите гледат само една страница и излизат. Средно прекарват на сайта по 1 минута.
Другото странно ми е, че трафик ранга му е по-висок от на ФФ, а за българия му е много по-нисък. В света е на 35743 място, а за БГ на 383-то[smilie10]
11% от потребителите му са от БГ[smilie10]
[smilie10]

There are 35,743 sites with a better three-month global Alexa traffic rank than Photo-cult.com. It has a bounce rate of roughly 75% (i.e., 75% of visits consist of only one pageview). Compared with internet averages, this site appeals more to users who are childless; its visitors also tend to consist of low-income, moderately educated women under the age of 35 who browse from home. Photo-cult.com is in the “Фотография” category. The site has been online for at least six years.

А за фотомомент пише, че посетителите му са от Турция и други страни[smilie18] БГ я нама в статистиката, само от Турция.

About PhotoMoment (photomoment.bg): Photographic community with galleries, forums, news and marketplace

There are 503,339 sites with a better three-month global Alexa traffic rank than Photomoment.bg. Visitors to the site spend approximately nineteen seconds on each pageview and a total of four minutes on the site during each visit. The site's visitors view an average of 7.7 unique pages per day. The site is located in Bulgaria. About 32% of visits to Photomoment.bg consist of only one pageview (i.e., are bounces).

Автор: tnt   
Дата:   12-10-10 09:40

"те са също така непропорционално бездетни мъже на възраст 25-35 и над 65 години, които нямат следдипломно образование и разглеждане от работа."

По АйПи-то ви познаха [smilie10] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   12-10-10 09:52

Явно са индексирали темата за дъртите пергиши. :Р

Автор: El_Fuego   
Дата:   12-10-10 09:56

Тц, индексирали са тоновете мозъчни пр&дни, изливани тук от Митре Дивидентот. Същият покрива преобладаващата част от горното потребителско описание.

Автор: djogata   
Дата:   12-10-10 09:58

Брау бре. Всичкото посетител на форума - само "необразована паплач".

Тоест, нямало хора с postgraduate education (магистърска и докторска степен).

ОК, понеже знаем със сигурност, че имаме един участник с докторска степен - АндрейПърви, то по метода на изключването трябва да заключим, че Леля има само бакалавърска степен [smilie18] [smilie18]

Автор: TonevJr   
Дата:   12-10-10 12:44

Открих го снощи случайно и ми се стори интересно и реших да го споделя.[beer] Нямам никакви претенции, че е вярно.

Автор: sunnyshot   
Дата:   12-10-10 22:25

djogata, гледай сега, в graduate school/ studies човек обикновено получава магистърска или докторска степен- graduate education. Бакалаврите (как смешно звучи на бг) завършват 4 годишна университетска програма - undergraduate studies.

Та за това ми е интересно кой е и къде се намира източникът на горната информация [smilie5]

Дата:   12-10-10 22:27

Ми и на мен ми е интересно - откъде разбраха кой има магистърска и докторска степен?

Автор: danvan16   
Дата:   12-10-10 22:28

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Ntonev   
Дата:   12-10-10 22:35

Ааа - има си начини ...не бяхме ли в 21 век...?

Дата:   12-10-10 22:37

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: IvoZafirov   
Дата:   12-10-10 22:57

Баси! Тия в Перник кво праат...

[smilie8]

Автор: Lalinda   
Дата:   12-10-10 22:58

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Amigo, Amigo, identificiraha te!
[ezik]

Za malkiia djoga, koito, otkakto go pomina, vse e bez nauchna stepen (zatova pyk e planinar) - ne sym (ti) lelia, no imam doktorska stepen.
[ezik]
PhD Phys. and Math.

Ne vlizam v prebroiavaneto, tyi kato ne sym bezdeten myj na vyzrast ot 25 do 35 g. (kato teb - kazaha li ti go?) ili nad 65, i, op-paaaaa, ne browse-vam ot rabotnoto si miasto.

Pyk i income-yt mi ne e ot niskite.
[ezik] [ezik] [ezik] [ezik]

Pyk i ne sym ot Pernik, nito ot Londra.
[ezik]

Ne sym i ot Silistra, no tova mai vi e izvestno.
[shtrak]

P.-S.: V Kerkyra kriza ne se useshta.

[smilie21]

Дата:   12-10-10 23:00

Дата:   12-10-10 23:02

Стрина обаче как лапа въдицата не е истина [smilie18] [beer]

Дата:   12-10-10 23:03

Автор: atrifonov   
Дата:   12-10-10 23:21

И ква стана- разбиха ми илюзиите- в групата 25-35 години съм, не съм бездетен, имам доста postgraduate курсове, даже скоро отивам в Румъния на такъв- явно не съм това което съм
Матрицата- презареждане
[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   12-10-10 23:22

Атрифонов, сам си си в тази група, не разбра ли [smilie18]

Автор: atrifonov   
Дата:   12-10-10 23:24

сам, сам, колко да съм сам[smilie18] [smilie18]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.