Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Качи ми се разхода на ток!!!
Автор: TheOne   
Дата:   11-10-10 18:14

Незнам от какво може да е мамка му...ама винаги съм имал почти едни и същи сметки и от няколко месеца ми се качи двойно [smilie9]
Да спомена че след като си купих плазмата и тогава станах тия аномалии...дали може да е от нея или някой нахалник се е вързал към мен [smilie9]

Отговори на това съобщение
 Re: Качи ми се разхода на ток!!!
Автор: netLady   
Дата:   11-10-10 18:25

Kakва й е консумацията на тая плазма?[smilie22]

Дата:   11-10-10 18:28

изобщо несъм и гледал разхода...незнам къде забутах книжката...иначе си е доста скъпичка

Автор: COMMANDER_KEEN   
Дата:   11-10-10 18:28

А да си следил напоследък увеличенията в цената на тока? Че то тук 2% там 5%... и накрая работата става грозна...

Дата:   11-10-10 18:30

и колкото да има увеличение...сега като направя една груба сметка...а ми аз сега плащам колкото през зимата [smilie22]

Автор: slivenski   
Дата:   11-10-10 18:34

Плазмата харчи ток... Ама чак пък толкова... Кажи от колко на колко ти скочи, че да се ориентираме... [smilie5]

Автор: CanoniO   
Дата:   11-10-10 18:35

Плазмата харчи като печка Елва...

Автор: staskl   
Дата:   11-10-10 18:38

Има плазми с консумация като малка
"Елва"

Автор: samara   
Дата:   11-10-10 18:39

... не е от плазмата, моя също се качи [smilie8] ... ама не след като купих плазмата, а след като EVN за пореден път смениха електромерите, без да ни предупредят [smilie21]
... правели си профилактика, не били длъжни да ни уведомяват, факт !!! [ezik] [smilie18] [beer]

Автор: steeens   
Дата:   11-10-10 18:46

Каква ти е плазмата, щото скоро гледах една с консумация 500 вата. На капака отзад всъщност си пише. Другия вариант е, да са ти сменили скоро електромера с нов и по харен/ За ЕВН , не за теб/[smilie25] [beer]

Дата:   11-10-10 18:47

Ми 750W*5h*30дена = 112,5КW*0,18lv = apr.20лева.(не знам колко е точно цената на тока сега)

Автор: asahi   
Дата:   11-10-10 18:50

Засечете си консумацията, сравнете със старите сметки. Киловатчасите, не левовете.
Плазмата хем гълта много, хем работи много часове.

Европа забранява плазмените телевизори
"Според изданието плазмен телевизор с диагонал 42 инча консумира средно около 822 киловатчаса електроенергия годишно, докато течнокристален ТВ приемник със същите размери изразходва само 350 киловатчаса."

Автор: burningice   
Дата:   11-10-10 18:53

При нас като смениха електромерите, в месеца на смяната отчетоха, че са консумирани много киловати (старите електромери ги прибраха тихомълком и нямаше как да се провери).

Дата:   11-10-10 18:55

Има как да се провери. При смяната се прави протокол. Пишеш жалба и те проверяват и докладват. Длъжни са да имат прозрачна политика по отчитането на консумацията. Ако не - КЗП. Ама няма да се наложи.

Дата:   11-10-10 18:57

... това го говорим многократно [smilie8], ... когато сменяха първите електромери, беше едно сдаване-приемане, протоколи и прочее [smilie21] ... сега си ги сменят през ден, нищо не ти казват, дреме им [ezik] [smilie18] [beer]...имали право [smilie10]

... върви доказвай каквото и да било !!! [smilie19]

Дата:   11-10-10 19:00

ами давам пример...значи миналата зима...а тя беше жестока [smilie18] ...плащах към 90 лева ток....а от преди няколко месеца дето си беше лято още...плащах пак по 90...та така и до днешна дата... бах мааму [smilie9]

Публикацията е редактирана (11-10-10 19:03)

Дата:   11-10-10 19:01

Протокол не се прави при смяна на електромера, защото новите електромери са собственост на енергото. При смяната му могат да напишат каквито си искат показания, особено при електронните.

Автор: slivenski   
Дата:   11-10-10 19:02

Ами, токът май поскъпна от миналата зима... И плазмата... [smilie18] [smilie18]

Дата:   11-10-10 19:05

... не е луд, който ... [ezik] [smilie18] [beer] ... луд е този дето [smilie19] [beer] [beer] [beer]

Дата:   11-10-10 19:06

та...не разбирам от токове и разни такива ''придобитъци''(лаф на Тодор Живков,лека му пръст на човека)...ако намеря книжката на плазмата...какви цифри трябва да търся вътре за да видя колко гори [smilie5]

Публикацията е редактирана (11-10-10 19:06)

Дата:   11-10-10 19:06

burningice, няма начин да не се прави протокол. Това, че не ти го дават/показват не означава, че не са направили. Вътре във фирмите също има отчетност.

Автор: Kaloyan_Radomirov   
Дата:   11-10-10 19:11

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   11-10-10 19:16

Автор: asahi
Дата: 11-10-10 19:06

I kakва полза от този протокол, когато не си присъствал при свалянето на стария електромер? Могат да си напишат точно, каквото си искат.

Публикацията е редактирана (11-10-10 19:18)

Дата:   11-10-10 19:21

Калояне, останал си с някакво погрешно впечатление.

Нет Лейди, преди да си видяла протокола не можеш да твърдиш такова нещо. Все едно аз да твърдя за теб, че можеш да си... каквото се сетиш.

Вие знаете ли колко усилия се хвърлят да се гради клиентското доверие? Никой не е луд да си ака в меда.

Дата:   11-10-10 19:24

Ako протоколът не е подписан от двете страни по договора за включване към ел.мрежа (енергото и потребителя), то той е с нищожна стойност, защото в него може да пише всичко.

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.