Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Докога ще търпим да се гаврят с нас ?!?
Автор: Императорът.   
Дата:   05-10-10 20:45

Вдигат вноска "пенсия" с още 3%... след като вдигнаха и стажът толкова, че на практика поне половината от нас да не доживеят до пенсия... Аре кажете ми, щом, според схемата им, ще се пенсионирам на около 78 (ако доживея) - защо да им плащам цял живот 20% от парите си?
Аз да не съм дълголетен като Йода, бе ?!?

[smilie22] [smilie22] [smilie22] [smilie22] [smilie22] [smilie22] [smilie22] [smilie22]

Отговори на това съобщение
 Re: Докога ще търпим да се гаврят с нас ?!?
Автор: danvan16   
Дата:   05-10-10 20:46

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: ARGO   
Дата:   05-10-10 20:47

бе кажи нещо за Тимберицата , остай тия пенсий [smilie21]

Автор: danvan16   
Дата:   05-10-10 20:48

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: asahi   
Дата:   05-10-10 20:49

Кво те бъркат 20 лева на месец? И без това не ги плащаш.

Дата:   05-10-10 20:58

Работодателските организации протестират... Все едно още не са разбрали, че това правителство гони бизнесът както Ес-Ес-овец гони евреин.

Аргонавтов - какво обещаваше г-н Картоф преди изборите? Че ще НАМАЛИ осигурителната тежест !!! Докога разните паразити няма да плащат осигуровки? Ушев осигуровки плаща ли? - Ама се пенсионира на 45 и взема за капак и 20 заплати накуп !!! Защо - защото много "работят" ли?

Данвамов - тия вноски отиват в социалната система - в общ кюп, от който се изплащат и пенсиите на възрастните хора, и пожизнената издръжка на ония, дето все са "социално слаби" !!! А после ти ще работиш, докато пукнеш, с патерици и памперс ще ходиш на работа, радвай се сега и пускай зелени човечета.

Това да го направи правителството във Франция или Германия, ще им се наложи после да бягат в Латинска Америка от гневът на народът, а вие се кефите едва ли не, че ще ви го нахендрят още по-дълбоко.... ама те затова и си го позволяват де...

Автор: VaSsilk   
Дата:   05-10-10 21:00

Докога ще търпим да се гаврят с нас ?!?-Докато повечето са като някои лица,писали след теб.Дотогава.
"Съединението прави силата",бяха написали някъде.Българина се съединява на малки конформистки групички,най-честата цел на които,че да се джавка, с другите такива групички.Единични случаи на индивиди,които са добре осигурени,тип "надвил си на масрафа",не се интересуват от общата ситуация,а някои еденици,които изразяват някаква загриженост,се забиват като трън в очите на "единичните случаи".Те от своя страна,поради свободното време и членството си в групичките се чувстват задилжени,да отговорят на загрижените еденици,по някакъв напълно глупав и нелогичен начин.

Автор: мара   
Дата:   05-10-10 21:01

човек ако е грамотен, не че задължително прокопсва, ама поне по-често прави добро впечатление[smilie5]

Автор: slivenski   
Дата:   05-10-10 21:02

Ндаааа... И аз пуснах тема за това... Ама освен, че ме наплюха за заглавието, смислен отговор не получих... Както и да е... [smilie21] [smilie21]

Автор: alex1954   
Дата:   05-10-10 21:08

Ако позволите да се намеся:
Не разбирам от финанси, но логически по-ми върви да се увеличи пенсионната осигуровка, защото всички(или повечето) се пенсионират.А здравната вноска отива в един общ кюп.Я ти се наложи да я ползваш, я не.А повечето хора се пенсионират и става страшно с малките пенсии -100-200евро, за разлика от гръцките пенсионери- с по 2000евро пенсии.

Дата:   05-10-10 21:13

Гърците с техния мега дефицит хич не са добър пример.

Автор: ixus   
Дата:   05-10-10 21:15

2% от тях ще отидат за фонд "Пенсии" и 1%

Аз предлагам да ги вдигнат с 20% вноските .8% да отиват във фонд "Факултета" 8% - фонд "Столипиново" 4% - за увеличение на депутатските пенсии.

Публикацията е редактирана (05-10-10 21:17)

Автор: chill   
Дата:   05-10-10 21:16

Импе, според преброяването от 2001, само 5% от ромите достигат пенсионна възраст, така че, ликувай, вноските ти ще отиват само за чистокръвни, расови арийцибългари.

Автор: Bumerang   
Дата:   05-10-10 21:18

Костов е виновен за всичко[smilie7]

Автор: 798099   
Дата:   05-10-10 21:19

ixus, подкрепям те!!!

Автор: Marillion   
Дата:   05-10-10 21:20

Поредната безсмислена тема....

[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Предложения искаме. Критиките ги разбрахме.

А замисляли сте се, че след 2-3 години, като дойдат комунягите на власт ще намалят тия вноски и ще намалят пенсионната възраст на 43 години?

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Мечти...

Дата:   05-10-10 21:28

що бе, че сега кой е на власт?!?!?!

Дата:   05-10-10 21:34

Хич не ми дреме кой е на власт...

[smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дата:   05-10-10 21:41

Лъжеш!!! Щом знаеш, че след 2-3 години ще дойдат "комунягите", значи знаеш, че сега не са те. ЛЪЖЕШ!!!

Дата:   05-10-10 21:45

Мислиш, че имам вътрешна информация?

Чакаме Първанов да се завърне на бял кон и да оглави левицата.

И като потекът едни реки от мед и масло.

Автор: Insight   
Дата:   05-10-10 21:46

Императора май е на служба при Бойко Борисов.... с идиотските си теми срещу него и управлението му, му прави такава реклама, каквато най-върлите му поддръжници не биха могли да организират.

PS: Това дето нямало вече да пише във форума.... дет се вика "честна застрахователска".

Публикацията е редактирана (05-10-10 21:47)

Дата:   05-10-10 21:49

Автор: slivenski   
Дата:   05-10-10 21:49

Нда... Импето обеща да намали с 5% осигурителната тежест, а я вдигна с 3%... Това е много стратегически ход... [smilie18] [smilie18]

Дата:   05-10-10 21:58

Уф, като съм слаб в плуването, к`во да ги правя тия реки!?[smilie2] [smilie2] [smilie2]

Дата:   05-10-10 22:01

Чиллов - само дето тия, дето ги защитаваш, реално се пенсионират още на 18, веднага щом родителите им престанат да получават детски за тях... просто защото веднага минават в категорията на "трайно безработните", тоест ВЕЧНО безработните. Често на тая възраст вече са си направили и малки, за които също вземат помощи. То ако беше както го мислиш ти, нямаше старите ни родители да живеят на ръбът на гладната смърт со 150-160 кинта пенсийки.

Иксусов и Сливенский - така е, ама тоя народ, за нещастие, най-обича да го клецат - ето виждаш - даже пъшка от кеф.

[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Insight - "честна застрахователска" само дето моите клиенти знаят какво ще поллучат по време на срокът - ако пукнат, ако осакатят или разболеят - за вторите две - с точност, за другото, точен минимум, а може и повече. А и като одъртеят, имат много по-големи шансове да получат нещо от мене, отколкото от тая бандитска държава. Най-малкото нше не ги караме насила, за разлика от разбойниците в министерските кресла.

Представи си, ако аз ти предложа (не всъщност, ако не принудя) да ни направиш 40-годишна човекозастраховка, с обещанието, че ако доживееш до 70, може и да ти подхвърля нещичко - неизвестно колко, ама само ако имам пари тогава... а ако пукнеш преди това? - Ми твой проблем. Като питаш - "Де са ми кинтите?" - аз да река "А-а-а-а - раздадох на други хорица, дето не работят миличките, ама трябва да папкат - няма сега за тебе"

...Ще се навиеш ли?

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.