Автор: Императорът.
Дата: 05-10-10 22:01
Чиллов - само дето тия, дето ги защитаваш, реално се пенсионират още на 18, веднага щом родителите им престанат да получават детски за тях... просто защото веднага минават в категорията на "трайно безработните", тоест ВЕЧНО безработните. Често на тая възраст вече са си направили и малки, за които също вземат помощи. То ако беше както го мислиш ти, нямаше старите ни родители да живеят на ръбът на гладната смърт со 150-160 кинта пенсийки.
Иксусов и Сливенский - така е, ама тоя народ, за нещастие, най-обича да го клецат - ето виждаш - даже пъшка от кеф.
Insight - "честна застрахователска" само дето моите клиенти знаят какво ще поллучат по време на срокът - ако пукнат, ако осакатят или разболеят - за вторите две - с точност, за другото, точен минимум, а може и повече. А и като одъртеят, имат много по-големи шансове да получат нещо от мене, отколкото от тая бандитска държава. Най-малкото нше не ги караме насила, за разлика от разбойниците в министерските кресла.
Представи си, ако аз ти предложа (не всъщност, ако не принудя) да ни направиш 40-годишна човекозастраховка, с обещанието, че ако доживееш до 70, може и да ти подхвърля нещичко - неизвестно колко, ама само ако имам пари тогава... а ако пукнеш преди това? - Ми твой проблем. Като питаш - "Де са ми кинтите?" - аз да река "А-а-а-а - раздадох на други хорица, дето не работят миличките, ама трябва да папкат - няма сега за тебе"
...Ще се навиеш ли?
|
|