Автор: Amigo
Дата: 22-09-10 20:37
Преди няколко дни си говорехме със стари приятели и в един момент те равълнувано ме попитаха дали знам нещо за белите следи в небето, които оставят някои самолети. Става дума за т.нар. chemtrails (химически следи) – да не се бърка с нормалните vapor contrails. Досега не бях обръщал внимание на този въпрос, въпреки че отдавна съм срещал това-онова из мрежата. Та те ми разправяха, че наскоро са гледали някакво бг ТВ предаване на тази тема, а миналата седмица се качили на Витоша и наблюдавали как няколко самолета разпръскват такива бели "следи" само над столицата. Та имате ли вие някаква надеждна информация по този въпрос, който силно ги е впечатлил.
Кратък цитат:
Още през 1990 година НАТО официално и детайлно обяснява как всеки високолетящ самолет може да промени атмосферата чрез разпръскването на полимери, които абсорбират електромагнитната радиация. Американският патент номер 6315213 описва точно как кръстосано разпръстнати воднисти полимери се разпиляват и се превръщат в бурен дъжд. Преди 40 години, още във виетнамската война, американците използват химически агент наричан “Olive Oil”, по време на операцията “Popeye”, който предизвикал силни бури и дъждове. По време на войната в Сърбия очевидци разказват как черни облаци буквално се материализирали от синьото небе и само след минути започвала буря с невиждани гръмотевици и градушка, колкото кокоше яйце. НАТО не крие плановете си за "Климатичните оръжия", като най-безсрамно заявява, че до 2025 година, ще командват климата, образуването и разпространението на бури, формирането на облаци, мъгли, подбуждане на наводнения, подбуждане на земетресения и други тектонични отклонения, изкуствено създаване на каквото си пожелаят време и климат. С две думи - контрол на земният живот чрез регулиране на слънчевата светлина и намаляване на атмосферната видимост, което води до промяна на климата. Следите могат да се появяват навсякъде – над цяла Европа, САЩ, Канада, дори над Тихия океан.
Ето едно клипче, от което се вижда например как някои самолети започват да разпръскват такава "следа" в определен момент.
Тук пък едно клипче с предаване на немска ТВ, която разглежда точно въпроса за манипулация на времето в резултат на експерименти на военните.
Това е от Уикито:
On April 27, 2009, musical recording artist Prince referenced chemtrails in an interview with PBS talk show host Tavis Smiley. In the interview, Prince discusses a comment by comedian and activist Dick Gregory that "really hit home" about what Prince calls "this phenomenon of chemtrails." Prince goes on to mention an increase in aircraft trails that coincided with an inexplicable increase in "fighting and arguing" in his neighborhood.
On March 3, 2009, Australian television aired a Canadian film entitled Toxic Skies, directed by Andrew Erin and starring Anne Heche, in which Heche plays a medical doctor who investigates a series of mysterious illnesses. In the context of the film, Heche's character attributes the illness to "chemtrails" -- toxic chemicals introduced into aircraft fuel and dispersed over the population via jet exhaust.
American musician Beck released a song entitled "Chemtrails" on his 2008 album, Modern Guilt.
http://www.menwithfoilhats.com/wp-content/uploads/2010/05/chemtrail-sky.jpg
|
|