Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна
 Въпрос за шофьори и родители
Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   15-09-10 12:24

Защо по случай първия учебен ден на вашите деца се опитвате да убиете велосипедистите и мотористите?

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за шофьори и родители
Автор: cicomanco   
Дата:   15-09-10 12:26

...е то не е само по тоя случай...
Карат си хората все едно имат бонус за сгазен воло или моторджия![smilie23]

Автор: CanoniO   
Дата:   15-09-10 12:26

Ти що им затваряш булевардите, като има вело събитие?

Автор: lillia   
Дата:   15-09-10 12:27

Дрън-дрън. При нас всичко беше спокойно. Като изключим че микрофоните в училището трудно проработиха[smilie5]

Автор: мара   
Дата:   15-09-10 12:27

а па как са наспирали....[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] все едно борбътъ е пешака да не стъпи по земята
требе се ходи отгоре им[smilie5]

Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   15-09-10 12:30

CanoniO написа:

> Ти що им затваряш булевардите, като има вело събитие?

Щото искат да ме убият по случай първия учебен ден на децата им.

Автор: chill   

Хехе, когато видя велосипедист или моторжия или такъв с пърполетка да спазват правилника поне наполовина колкото средностатистическа маршрутка, ще си ударя задника в тавана. То не бе каране по тротоари, между колите, изпреварване отдясно, туй насрещното за нищо го нямат ...

Автор: slivenski   

Абе те и моторджите са едни... Хвърчат между колите като луди...

Миналото лято гледам един се засилил зад мене от дясната ми страна, ама далеч беше още... Аз си давам мигач и тръгвам да се престроявам наляво, но се обърнах все пак да видя още веднъж дали няма нещо... И в този момент онзи прелетя точно покрай мене... Ако не бях погледнал повторно и бях навил, щеше да се тресне в левия ми калник... Луда работа... [smilie21] [smilie21]

Дата:   15-09-10 12:33

Интересно как все на нас ни пречат велосипеди и мотори... пък в разни 13 милионни градове хората си ги карат и всеки се съобразява... От инфраструктурата ще да е...[smilie11]

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   15-09-10 12:35

Ха! Явно не се е случило само на мен. Един тъпак с корсичка днес много се изнерви, че съм с велосипед на пътното платно. Явно зелена корсичка е с предимство. [smilie23]

Автор: vladod   
Дата:   15-09-10 12:38

Добре е да се изживяват като нармални участници в движението, а не като богопамани... и да се пазят и самички...защото, както те не са длъжни на останалите, така и ние не сме им длъжни...
[beer]

Дата:   15-09-10 12:38

Минаването между колите по кръстовищата и карането по осовата линия между двете ленти за движение с мотоциклет или велосипед е ЗАБРАНЕНО доколкото ми е известно. Също и карането по тротоара, което пък ми се случи вчера точно - един се опита да ме отнесе с тротинетка точно пред офиса... [smilie21] [smilie21]

Автор: chill   
Дата:   15-09-10 12:41

Абе, карам си колелото преди два месеца, в най-дясната лента плътно до тротоара, и на едно кръстовище светва зелено, аз карам направо, и по едно време един педьо с пърполетка пристига от лентата за завиване наляво, сече ми пътя (аз движа направо) и завива надясно. Естествено, аз се натрисам в него и се изтърсвам на земята, щото не можах да си откача краката от педалите навреме. Добре, че всичко статва с не много голяма скорост все пак. Ми кипнах и му треснах един прав в каската и той не знаеше да бяга ли, да се извинява ли. [smilie9]

Автор: djogata   
Дата:   15-09-10 12:42

Сичкото колуездачи - носете си каски...

Автор: otkata   
Дата:   15-09-10 12:49

абе велотата ги жаля, но мотористите не ги мисля. току що един профуча по бул. македония по релсите и задмина и трамвая отляво... [smilie23]

Автор: vladod   
Дата:   15-09-10 12:54

На връщане от морето, използвам аз, че домочадието спи, и на мястото за аварийно кацане на самолети на магистралата, където разрешената скорост е 80, кротичко си карам със 175...в това време двама моториста профучаха от двете ми страни и за секунди изчезнаха в далечината [shtrak]
Сладурчета !!! [beer]

Дата:   15-09-10 12:55

кротичко със 175 [smilie5] е са те емнаха [smilie18]

Дата:   15-09-10 12:58

където разрешената скорост е 80, кротичко си карам със 175...

Там редовно се размазват хора. Съвсем скоро две коли се врязоха челно, с резултат 100% загуба на пътниците и колите. Пет човека си отидоха заради неописуемото желание да се кара с 175, извън магистрала...

Автор: tnt   
Дата:   15-09-10 13:03

не мога да разбера за къде бързате [smilie7]

Автор: realnoncho   
Дата:   15-09-10 13:03

Щото някои се качват на кола 3-4 пъти в годината и 15 септември е един от тях. Колона права не видях днес... един на 50 см от тротоара(съответно аз с колелото не мога да мина) друг на 5 метра.
slivenski, като е забранено минаването между колите и те са се набутали до тротоара аз да си ги чакам докато мине задръстването ли? [smilie19]

Дата:   15-09-10 13:04

slivenski, като е забранено минаването между колите и те са се набутали до тротоара аз да си ги чакам докато мине задръстването ли? [smilie19]
------------------------------------------

Ти ако искаш ги чакай. [beer] [beer]

Автор: VassilK   
Дата:   15-09-10 13:31

Аз като не карам колело по тротоара,по осева линия,в насрещното или да изпреварвам отляво (което ми е невъзможно),пак не се съобразяват и карането по бул;евардите си е вид борба за оцеляване.

Автор: iPonche   
Дата:   15-09-10 13:33

Групата на шофьорите във фейсбук поздравява групата на пешеходците с песента на Миро от Каризма "Минаваш през мееееееееен" [smilie18]

Дата:   15-09-10 13:39

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   15-09-10 13:40

Групата на пешеходците връща поздрава с песента на Руши Видинлиев "Всичко се връща".

първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.