Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 само за гастрономи
Автор: boink   
Дата:   02-09-10 10:22

http://foodtrotter.com/eating-balls-cooking-with-testicles/766/

линка не е за хора със слаби стомаси.

лалинда може да участва [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: само за гастрономи
Автор: georgi969   
Дата:   02-09-10 10:31

"Много мъже ще гримаса на идеята за хранене топки - тестисите - на животно. Може би мъжете са по-добре да разбере болката на тези животни да са преминали през по загубят топката, или може би просто е прекалено близо до дома си. Като жена, нямам проблем с яденето тестисите, въпреки че аз не съм имал да възможност да. Това може да даде нов смисъл на псевдонима някои алфа жените са били дадени - топката прекъсвачи. Цялата идея на хранене тестисите ми напомня на един стар филм Хонг Конг, където е слух на главния герой да е много надарен и големи в леглото, защото на седмичната си обяд на wonton юфка и бикове топки. Момчета, вземете каквото искате от този мит или факт; може би си приятелка, съпруга или партньор може да бъде пра-пълно ти даде тестисите опитам. Аз не съм се гарантира нещо тук."

Re: само за гастрономи
Автор: NO_CARRIER   
Дата:   02-09-10 10:36

Свински съм ял. Е, няма такова мезе. [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.