Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Клиенти разграбиха за часове кренвиршите и надениците с марката "Стара планина"
Автор: sauron69   
Дата:   23-08-10 11:59

http://dnes.dir.bg/news/meso-kolbasi-bds-6953527?nt=4
Юруш народе на кремвиршите, че не остана [smilie5] [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: Клиенти разграбиха за часове кренвиршите и надениците с марката "Стара планина"
Автор: kkkolelo   
Дата:   23-08-10 12:24

Уя да ми ядат [smilie5] [smilie18]

За някои производители ще бъде повод само да си вдигнат цените. Примерно кашкавала на Маджаров ми е харесвал и е качествен (и досега се правеше по стандарти) и струваше 14 лв/кг ... онзи ден го гледам - 20 лв/кг [smilie10]

Re: Клиенти разграбиха за часове кренвиршите и надениците с марката "Стара планина"
Автор: explorer   
Дата:   23-08-10 13:33

Нали уж въведоха и БДС за млякото и сиренето - преди няколко месеца... някой някъде да е виждал от "новото" мляко или сирене? Сега били пуснали от "новите" кренвирши, ама в Перник. И то толкова малко, че веднага свършили. Пак новина в стил "произведоха първите кюфтета от месо". Ами айде бе, кога ще ги видим, да ги опитаме барем? То стана като вица за циганчето, дето не било яло баничка, ама баща му познавал един, дето бил ял.

Автор: asahi   
Дата:   23-08-10 13:37

Камчията ми е интересна. Имам хубави спомени от детството.

Автор: 12356joro   
Дата:   23-08-10 13:41

Всяко чудо за три дни. Само след месец - два и отново ще ядем боклуците, защото едва ли някой ще прояви контрол, а и много от старите хора се споминаха и останаха още по малко от тези , които някога са имали щастието да си хапнат истински кремвирши и мало трайни колбаси, за да кажат дали са истински.

Автор: imitev   
Дата:   23-08-10 13:48

Старите хора хахаха [smilie19]

Автор: мара   
Дата:   23-08-10 14:06

и мене уя да ми ядат

Автор: El_Fuego   
Дата:   23-08-10 14:08

Той твоя комай вече е изяден, маре... [ezik]

Автор: tnt   
Дата:   23-08-10 14:09

широко и е на Мара около врата [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   23-08-10 14:10

ми ей ся ша ма баннат пак за мръсна уста [smilie18]

Дата:   23-08-10 14:12

ми... сложи си анти-мръснишки филтър на клавиатурата [smilie7]

Дата:   23-08-10 14:13

Щото не попържаш нАучно, затуй!

Друго си е вместо "уй сплескан" да кажеш "пресован пенис", а!?

Дата:   23-08-10 14:14

пак ши я баннат. трябва да пише със звездички или да кара на абревиатури, а ний ще се сещаме.

Дата:   23-08-10 14:15

маре, вземай пример от luboar за съкращенията.

Дата:   23-08-10 14:16

ми аз съм ползвала съкращение, бе...няма Х

Дата:   23-08-10 14:26

Имам причина да мисля, че контролът няма да е занижен. Клиентите са по-будни отпреди и ще сигнализират навреме за отклонения.

Дата:   23-08-10 14:28

че те не могат да ги различат нещата, бе...няма тренинг [smilie18]

Re: Клиенти разграбиха за часове кренвиршите и надениците с марката
Дата:   23-08-10 21:58

asahi - Ти спомняш ли си вкусът на кремвершите от преди 25 - 30 години ?

Публикацията е редактирана (23-08-10 21:59)

Автор: imitev   
Дата:   23-08-10 22:00

КреНвиршите и тогава не бяха особено вкусни.

Виж обаче луканковия салам Калофер, луканката и суджуците, бабето бяха просто перфектни!

Нямаше внос на боклучави пълнежи от европа...

Дата:   23-08-10 22:10

Жоро, хората нямат дълготрайна памет за вкусове - факт. Затова вкусовете могат да се моделират и манипулират. Помня физическата консистенция на суровия, печения и парения кренвирш - хич не са като сегашните. Сега има модерни подправки, дето дават всякакъв скус и аромат, включително на пушено. За натриевия глутамат да не говорим.
Кренвирши от години не ям, но новите бих опитал.

И да не се чудиш - хората нямат памет и за цветовете, само някаква субективна представа.

Ти кога ще ми отговориш за ВОСР?

Автор: canonio   
Дата:   23-08-10 22:21

Мисля да започна собсвено производство на сирене и кашкавал, да си ги ям аз. дали ще станат? Пробвах с ръкоделие от суджуци и пастарми - добре се получава. И съм на 1/4 от магазинската цена...

Автор: da.fo   
Дата:   23-08-10 22:47

Свинско бон филе в Метро - 7,50 килограма ...аз ще тръгна мляно месо за 9,90 да купувам [smilie18] - да си ги ядат "кренвиршите от месо" [smilie21]

Автор: SLR   
Дата:   23-08-10 22:53

Кайма и кебапчета "Стара планина" в Кауфланд има от десет дена, ама чак пък навалица не видях[smilie8]

Дата:   24-08-10 10:05

asahi- За разлика от това което написа, аз мога да кажа смело, че помня точните аромати на кренвиршите, суджука и луканката от онова време много добре.За новите ароматизирани боклуци, нищо няма да кажа защото не ги купувам , а и на банкети като ходя, не ги консумирам.Какно беше това ВОСР, за което ме питаш? Явно нещо съм пропуснал или забравил.

Дата:   24-08-10 10:08

Въпросът ми беше:
Коя социална революция е решила значим социален проблем.
Отговорът ти беше:
ВОСР.
Какъв значим социален проблем е решила ВОСР?

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.