Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Къде дизела е по-хубав?
Автор: oleven   
Дата:   02-08-10 13:14

[smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: Къде дизела е по-хубав?
Автор: tnt   
Дата:   02-08-10 13:15

нинам [smilie8]

Автор: 798099   
Дата:   02-08-10 13:15

В резервоара на служебната кола!

Автор: solar_sea   
Дата:   02-08-10 13:17

Rompetrol, Петрол, ЕКО (с добавките).

OMV - само като се наложи, Shell и Lukoil избягвам, на noname не сипвам в никакъв случай.

Близо 40k km вече, нямам ядове :)

Автор: Todd   
Дата:   02-08-10 13:17

Дизела е най убав при "Common rail " -a .Иначе е таралясник !!!

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

И при VP44 и VP37 e убав ама не винаги [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Публикацията е редактирана (02-08-10 13:19)

Автор: gorbi   
Дата:   02-08-10 13:25

тодд, както винаги е прав.... [smilie24]

Дата:   02-08-10 13:36

Аааа на Еко и да ме бият нема да стъпна [smilie18]

Да формулирам малко въпроса така:

Къде сипват по малко вода и къде има по малко парафин ?

Дата:   02-08-10 13:43

вода не сипват никъде, тая глупост я забрави.... виж колко е качествен дизела - това няма как да разбереш, освен по субективни впечатления от разход и режим на работа на колата..... :)

Автор: bozo   
Дата:   02-08-10 13:43

Петрол.

Дата:   02-08-10 13:52

gorbi, малко си найвен !
Никой не му пука за твоята кола. На много места се направиха тестове на различни горива, произволно взети от различни бензиностанции, и в 80% от тестваните горива имаше парчета лед.

Дата:   02-08-10 13:58

не съм наивен, работя с бензиностанции от 12 години... :) Никой няма да сложи вода в цистерната си, това ти го гарантирам...... Тестовете ги прави един мой познат от офроуд форума през зимата, за да види кое гориво кога замръзва.... Водата в горивото, ако има такава е от калпави стари и непочистени цистерни...... ;) Ама сами да си пъхат вода си е глупост... :) Това вади веднага от строя бензиноколонките, проблеми с разходомери и филтри....

Автор: Dobria_Starec   
Дата:   02-08-10 14:03

аз знам за един екземпляр от Враца дето го бяха назначили за шеф на омв-то в града и пича редовно бухал по няколко тона конденз от газохранилището в Чирен в нафтата. В резултат докато се осетят по големите шефове тоя натрупал толко пари от разликата в цената, че сам напуснал, направил си хотел по морето или нещо подобно и ония останали с пръст в устата.

Дата:   02-08-10 14:06

Ок [beer]
Сподели за Shell V-Power Diesel?
Аз само това зареждам и то само на една бензоностанция в София и в краен случай на още една. За ОМВ премиум имам чувството, че маркуча от обикновения дизел го местят в премиум при зареждане на бензиностанцията от цистерните. С Shell V-Power Diesel колата има мощност и в ниските обороти , а и разхора ми е по-нисък. На Еко заредих ведъж и като спрях на първите три светофара оборотемера ми играеше с 300 оборота нагоре надолу та така до следващият Shell и V-Power Diesel до-горе за да се оправи.

Автор: sirkhann   
Дата:   02-08-10 14:07

Па шефовете, ако са били достатъчно мъже, са щели да го пратат у панделата с друго нещо в устата...

Дата:   02-08-10 14:10

ми сигур са мъже, но резултата е такъв.

Автор: danvan16   
Дата:   02-08-10 14:17

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   02-08-10 14:21

това с пича дето продавал конденз - си е гупост, акачена за някаква легенда... Има къде по лесни и интелигентни начини да се правят пари с бензиностанция която не е твоя.... :)))

Автор: djogata   
Дата:   02-08-10 14:22

Горби, ама за да се използват интелигентните начини, има едно условие - някой трябва да е интелигентен [smilie5]

Автор: sirkhann   
Дата:   02-08-10 14:22

Като например да наливаш в туби [smilie18]

Дата:   02-08-10 14:38

Автор: gorbi
Дата: 02-08-10 14:21

това с пича дето продавал конденз - си е гупост, акачена за някаква легенда.

сигурно има, но не се правят толкова много пари за кратко време. А това дето разказвам си е факт. Дали е бил тъп и не се е сетил за по прост начин аз не знам, а и не ме интересува.

Дата:   02-08-10 15:03

ми не вярвам да е факт..... кво значи да продаваш конденз (вода) и да печелиш толкова пари че да построиш хотел... :))) Ще продаваш 2 дни вода, на третия ще ти блокират колонките, ще скапеш 25 коли, които ще дойдат да ти натрошат и бензиностанцията и кратуната..... А персонала ще гледа как идва някакъв нелигитимен камион и налива вода в цистерните.... Това си е точно приказка за лека нощ...... :)

Дата:   02-08-10 15:03

ОМВ alpine ми е зимното гориво без конкуренция, но пак на определни бензиностанции.

Автор: giorgio.k   
Дата:   02-08-10 15:18

Преди карах само с Shell V-power и беше добре, обаче вече ми е много скъпо ... Сега наливам най-често от Лукойл на разклона на Червено знаме в Слатина. Там като сипя най-добре ми върви колата. Това обаче не се отнася за всички на Лукойл.

Една зима сипах Алпин дизел на ОМВ Сандански като отивах до Солун и след 15 км. двигателя включи на некъв авариен режим ... миришеше на изгорял парафин ... и така с 60км/ч. до Солун и обратно ... изяде го,обаче оттогава не смея на ОМВ да сипвам.

Автор: papi   
Дата:   02-08-10 15:49

а случвало ли ви се да е наполовина пълен резервоара(30 литра някъде от 62) и като им кажеш напълни до горе да ти съобщат че трябва да платиш 53 литра ?!!?

Автор: Зорки   
Дата:   02-08-10 15:50

Един глас за Лукойл....

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.