Автор: lillia
Дата: 07-06-10 14:33
Автор: lsk_lindemann
Дата: 07-06-10 13:38
Никаква полза от жените - правиш секс със тях и после ти излиза през носа. По-добре да си бия ч****. От най-малкото нещо са недоволни, неблагодарни са, все за нещо си им виновен, все те са прави, все ти си черния, ей сега разбирам защо Бог е изгонил Ева от Рая - дори Той не е имал нерви да я издържи. Ах, как искам да съм студено и бесърдечно копеле и да не ми пука за тези адски създания жените. По-големите съфорумци нека споделят стратегии за надмощие или поне реми с тях, че победа освен със силови методи не знам как ще се постигне.
То това не е състезание.
Винаги може да спре да ти пука. Жените понякога харесват точно такъв тип мъж, но за кратко.
Компромиси и от двете страни. Все пак за да има компромиси, първо трябва любов. Щом си стигнал до там че си изтрещял, то или си много нервен или твоята половинка не те обича достатъчно и не и пука. Може би тя е финансово нестабилна или има някакъв проблем за който не се досещаш. Описваш я доста нервна.
Вие що се смеете? . Толкова искрено се е изказало момчето. Чак почувствах това което чувства
|
|