Автор: IvoZafirov
Дата: 04-06-10 15:10
Автор: georgi969
Дата: 04-06-10 12:40
pmartinov, я си представи че отиваш в чужда държава.Домакините ти организират програма някаква,която включва и лов.Домакините ти не са случайни хора.Нали?Изведнъж обектът на лов се оказва защитен вид.Ти имаш ли вина някаква?
Длъжен ли си да знаешщ законите на всяка държава която посещаваш?Знаеш ли в България кои са защитените видове?
Първанов има много по-големи кусури,и е несериозюно този архар да се разнася толкова време.
--------------------------------------------
Георги, а ти сега си представи, че си президент. Човек, който представлява една нация имаща претенциите да е "бяла и цивилизована" и да е в ЕС. Това означава само и основно задължения да си наясно какво вършиш и да знаеш, че то няма да злепостави нито теб нито нацията на която си президент.
Но ако си просто едно селянче от пернишко с дебели червени връзки, кой знае какво завършило в Москва е тогава вече можеш да имаш за извинени, че едни "неслучайни" хора са ти организирали една стрелба някъде из чукарите и ти как да им откажеш като си такъв запален за лова.
Това, което си написал е несериозно
Тук въпросът е принципен. Първанов отдавна е натрупал много негатив, който трябваше да му ритне столчето. Това с архара (вид див овен, а не козел) е последната капка преляла чашата.
Ако бай ви Пешо от Радомирско го беше направил никой не би му обърнал внимание, но това го върши президент (който всъщност никакъв президент не е)
Сега за архара - това е един от най-редките видове, който все още го има само заради непристъпните места, които обитава и това, че един Бай Ганьо му се прищяло да стреля мен въобще не ме интересува.
Първанов, заедно с цялата си охрана ходи редовно на лов по дивечовите стопанства и правят касапници. Време е това пернишко селянче да си ходи на село да копа зелето и да не се прави на велик.
ПП: И Първанов много добре знае по какво е стрелял повярвайте ми.
|
|