Автор: lsk_lindemann
Дата: 01-06-10 11:43
Жертви на Холокоста, дрън-дрън. Дай направо да отменим законите заради тях понеже са много "специални". До няколко години ще избухне война и добре че Турция са в НАТО и няма да сме ние външна граница. Също така не виждам защо тук се шири такъв про-американизъм и про-ционизъм - какво хубаво е видяла България от САЩ и Израел???? Нищо !!! От Турция вярно, че не само не сме видели добро ами и обратното - 5 века си ни е*аха как си искат и продължават ама това са дребни кахъри пред задаващата се война. Ама не можем да живеем само с миналото. Турция са много по-малка заплаха в момента (предвид НАТО и желанието им за ЕС) отколкото Израел. Тъй като малко от вас влагат собствено мислене, а само повтарят грешно написаните и съответно грешно прочетените соц. учебници и соц. енциклопедии, ще кажа, че истинските евреи отдавна са се обявили против ционизма и лекетата участвали в Райха и избили маса свои хора. На срещата в Иран си пролича подкрепата на Ахмадинеджад към тези евреи, много от които уважавани духовници, писатели и учени. С нетърпение очаквам ракетите на Иран в посока Израел. Жалко, че ще заминат храмове, история, паметници и невинни хора. Но Ционистите сами ги избиват с политическите си действия. Относно скорошния конфликт с корабите - и аз да бях на мястото на хората в корабите, ако въоръжени хора ми превземат кораба и аз ще го защитавам. Интересите на Турция са сериозно засегнати и съм изненадан, че още не са мобилизирали армията.
САЩ - продължават да си врат носа, където не им е работа - не стига, че въоръжиха до зъби Израел с ядрени глави и какво ли друго не, ами имат и наглостта да продължават да насърчават разцепването на държави като Афганистан и Турция и да наливат масло в огъня - ама то си има обяснение - искат нефт американчетата. Интереса клати феса - така е казал народът. Моята хипотеза за развитието на кризата в този район за следващите 10 години - Турция, Сирия и Иран се обявяват против политиката на Израел, САЩ ще си имат проблеми с корейците и талибаните, ЕС ще се занимават с Русия и противоракетния щит, а в тази суматоха скоро ще се намери някой луд да даде искрата на новата Световна Война - Израел изчезва от картата, Иран понася тежки удари от САЩ, Северна Корея напада Южна Корея, Русия издебва момента да стъпче Чечня и Грузия, ЕС се ослушват като пръднал заек в люцерна, ядрени ракети летят на поразия, масоните печелят от търговия на оръжие и когато всички са изтощени, Нацистите слизат от Луната и въвеждат Нов Световен Ред, аз ставам офицер на Вермахта, купувам си Канон 1Д Марк 7 и обирам лаврите в рейтинг Б, тъй като про-американските и про-ционистките юзъри ще са баннати и в затвор. Наздраве ![[beer]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif)
Публикацията е редактирана (01-06-10 11:45)
|
|