Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Доган: Без ДПС не става
Автор: юнга   
Дата:   19-05-10 18:45

http://dnes.dir.bg/news.php?id=6420490

https://photo-forum.net/static/forum/2010-05/ucti7931.JPG
http://www.bm-businessmagazine.bg/images/galleries/th_440x256/a541928d29a27f78a491214914397921.jpeg

Отговори на това съобщение
 Re: Доган: Без ДПС не става
Автор: Marillion   
Дата:   19-05-10 18:48

без ДПС не ти става?

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: юнга   
Дата:   19-05-10 18:52

Ти остави смеха, ами внимавайте.
Този м----л рядко се обажда, но като се обади, нещо се случва и казаното носи последствия.

Автор: cicomanco   
Дата:   19-05-10 18:54

Ми освен да му докажем че може....[smilie19]

Автор: Kanonir   
Дата:   19-05-10 18:54

ми прав е, без ДПС не му става....

.... единствения въпрос е кога ще го гръмнат шефовете му, та да продължи традицията на МултиТруп, пардон Груп???

Автор: Marillion   
Дата:   19-05-10 18:55

"Защото сме в самия темел на вируса, в самия темел на единството на нацията на нашата държава. Това е залог за нашата увереност да влезем в Европа със самочувствие на равноправни граждани!"

1. Доган се издаде, че ДПС е вирус. Както знаем вирусите - дали в човешкото тяло, дали в компютъра, са нещо вредно, нежелано и неканено. За това следва да се унищожава и премахва с всички средства.
2. Единството на нацията?! Освен единството на неговото малцинство друго не е постигнал.
3. Отдавна сме влезли в Европа. Той ако е закъснял си е негов, личен проблем. Дали не говори за Турция? С техните жалки напъни да влязат в ЕС...

“Без ДПС е зле, ама всеки осъзнава, че без ДПС не става, не може да се управлява страната. И в един момент осъзнаха една много дълбока истина – ако ДПС е зло, започнаха да мислят: “Ела зло, че без тебе още по-зло!”

Тук откровено си признава, че ДПС е зло. Лично на мен ДПС не ми липсва във властта.

Щом лично Доган започна да ходи сред народа нещата не са на добре. Традиционно този индивид ходи при плебса, само ако има избори. От рано се е подготвил за президенските избори.

Автор: fundamental   
Дата:   19-05-10 19:09

ако знаете само с колко български турци имам напоследък работаа.... и как всички са буквално разочаровани от него и ДПС.... нямате си идея [smilie21]

иначе само хубави неща мога да кажа за тия от тях, които познавам [smilie24] /с редки изкл./

Автор: GYPSY   
Дата:   19-05-10 19:43

Абе тоя не се спира да говори глупости.Сега го даваха по БТВ.И простите хорица го гледат в очите.

Автор: don_kolev   
Дата:   19-05-10 19:44

юнга, кво е м.....л?[smilie5]

Автор: мара   
Дата:   19-05-10 19:50

мухъл? маясъл?

Автор: canonio   
Дата:   19-05-10 19:51

Тц.

Автор: don_kolev   
Дата:   19-05-10 19:51

Доган май още си вярва? [cool]

Дата:   19-05-10 19:53

миндил, метил (жувотното), мангал...

Автор: 2nYo   
Дата:   19-05-10 20:19

Айде да помогнем да може !!!!

Автор: мара   
Дата:   19-05-10 20:22

мдам. ама е като маясъл [smilie5]

Дата:   19-05-10 20:29

ако знаете само с колко български турци имам напоследък работаа.... и как всички са буквално разочаровани от него и ДПС.... нямате си идея

Това обаче за съжаление няма и едва ли ще има нещо общо с гласуването им....

...и аз преди съм имал работа с много и аз мога само хубави неща да кажа за тях и те бяха разочаровани още преди повече от 10 години от Доган, ама продължаваха/продължиха да си гласуват за ДПС (респективно Доган), щото те си го имат "дъпесето" като "тяхната/техните" си, без алтернатива, но, за което едва ли можем да ги виним!

Автор: CHUKOV   
Дата:   19-05-10 20:38

Дали си вярва ли или не Доган, прочетете в капитала за Корпоративна банка и пак да говорим

ДОган не е слизал от власт на практика

Щом на американския посланик му е направило впечатление, че почти всички държавни фирми си държат парите в корпоративна и то забележете на разплащателен влог, тоест с почти никакви лихви

Дата:   19-05-10 21:02

Чуков - той американския посланик, кой му е казал и за какво, това да му направи впечатление при положение че е малко далеч от нещата такива каквито са не е още ясно, но затова, че от Доган винаги е зависело как ще се подели баницата си прав!

Автор: netLady   
Дата:   19-05-10 21:05

Абе, на тоя пияндурник кой му лъска имиджа и все чист излиза от лайната? [smilie11]

Автор: digitalgab   
Дата:   19-05-10 21:11

Като че ли винаги е на две уискита пияндурника, никога не говори гладко.

Автор: nodoubt   
Дата:   19-05-10 21:17

ми кво, на лихва ли да си държи парите държавата [smilie11] тука последователи на дянков има май [smilie18]

а точно пък американските посланици са най-големите радетели на редовия българин. що се е обадил тоя въобще [smilie11] за чест и справедливост [smilie11]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.