Автор: carl_cox
Дата: 02-05-10 17:44
нека и аз като фен на Ливърпул да кажа 2-3 думи.
някои могат да си помислят, че Ливърпул са легнали на Челси за да прецакат МанЮ, но това не е така. Ливърпул просто толкова си могат, а след драмата продължила 120 минути в четвъртък срещу Атлетико Мадрид, нямаха и сили за днес.
Това е.
Класата на Челси е неоспорима и напълно заслужено днес биха. До към 30-тата минута моите стояха добре, но нелепото връщане назада на Джерарад стопи и малките шансове за нещо повече от загуба...
извън клишетата за слабата форма на Ливърпул, за натрупаната умора и тн, аз си имам и още едно обяснение. Джерард, Кара и някои други футболисти може би саботираха Рафа с идеята да му подпечатат билета към Юве и да се спре агонията под ръководството на Бенитез...
може и да греша, но си мисля, че и футболистите на Ливърпул вече не вярват и поддържат Рафа и се надявам до дни Бенитез да се разкара от любимият ми клуб. Дали ще дойде Мартин О'Нийл, Рой Ходжсън - няма значение. Важното е да се върне британския дух и атрактивен и бърз футбол.
100% съм сигурен, че Юнайтед ще бият Съндърланд, но си мисля, че Челси заслужават най-много титлата този сезон.
още веднъж ми се иска да уверя феновете на Юнайтед да не подозират полягване на моите ливърпулци. В момента това са ни възможностите, на парага на физическите си сили, под ръководстовото на Рафа и без Торес...
исках да бием днес Челси, уви!
|
|