Автор: Императорът.
Дата: 20-04-10 10:18
В същото време вечно социално слабите не спират да реват, че са жертва на расизъм !!! Бил им ограничен достъпът до жилище, здравеопазване, работа и образование...
Искам да ми бъде посочен циганин, на когото му е било забранено да си купи дом, да работи, да ходи на училище и да отиде на лекар. Нормалните хора ли са виновни на тия мръсни отрепки, че не желаят да учат и да работят? Защо ние ще купуваме нашите домове с труд, защо ние ще се лишаваме, за да изучим децата си, защо ще се трепем да работим цял живот, а на тях всичко да им се дава наготово ?!?
Сега и екскурзиите били "право" ?!? Ами да - право е... никой не може да забрани на никого да отиде на двуседмична екскурзия в Италия - но защо друг да му плаща на екскурзиантът? Някой си бил "социално слаб", ама му се ходело до Рим или на море в Испания... ами да РАБОТИ, да събере пари и да отиде - откъде-накъде АЗ да му плащам - на него - боклукът, ксойто никога не е работил ?!? Аз да съм отишъл до Венеция или до Барселона?
Утре ще обявят използването на ел-енергия, вода, обществен транспорт за неотменно човешко право, вдруги ден ще решат, че кражбата, педофилията, убийството са въпрос на личен избор и на убеждения - цивилизацията ЗАГИВА !!!!
НЯМА държава, която да е поставила "правата" на паразитиращите над правата на създаващите благата, която да издига на пиедестал прошляците и туфлеците, за сметка на проспериращите с труд, мозък и амбиция - и да не се е сринала !!!
|
|