Автор: насоО
Дата: 11-04-10 11:57
като малък майка ми пуска рок, тате Лепа Брена... Някъде на около 4тири се научих да пускам видеото и още помня песни и сцени от филма дето се въртеше на касетки. Сигурно съм го гледал 100пъти. Както и комедиите на Луи дьо Финес. Направо бях влюбен в нея. През 85-6 къде ше видиш такава пичкаКато пуснаха един път Лепа Брена по телевизията и бащата както се бяха събрали с комшиите така издивяха, че само дето не събориха блока. То скачаха, стреляха от терасата страшна раута. Не харесвам чалга но Лепа Брена, Весна и Цеца като ги чуя и се сещам за онова време и ми става някак сладко. Постоянно пътувахме някъде, все с компании, винаги всички бяха усмихнати и всичко някак слънчево дори зимата. Всеки си беше измислил цял репертоар за да бъде интересен, някакво пълно безгрижие и купон. Банкетите за всеки празник, цяло поделение диваци като почне да празнува нема как да се обясни требва да се види. Обикаляне събота и неделя на разни курорти. На море като идехме по 3-4седмици и на мене ми писне и почна да рева за приятелите пред блока. А сега хората са станали напълно посредствени, само работа и маниер на разговор е оплакването или хваленето. Зимата като си нещастен и имаш грижи студа наистина е мрачен. Онова време в което нямаше кой знае какво, но пък имаше страхотен купон няма как да се върне и няма как да го разбере някой като брат ми. Като си пусна някой път сръбско и той ме гледа странно и вика - сега пък кво изтреще ..
http://vbox7.com/play:0839e9a2
|
|