Автор: djogata
Дата: 14-03-10 23:05
Мерси на всички :)
Паскалев, мерси за линковете, ще ги погледна. Всъщност не търся магазин за гуми, ами по-скоро сайт, на който мога да сравня модели от различни марки по обективни, числени критерии - оценки, звездички и т.н. :) Иначе ако знаех кой производител искам, не е трудно да определиш кой модел задоволява нуждите им - те си описват подробно коя гума е за "бягане", коя е комфортна, коя е икономична и т.н.
Cameraman, аз искам чисто нови маркови гуми, произведени за Западния пазар, и смятам да ги карам по хубави пътища
Тука морги за гуми не съм виждал, може и да има, но и без това има изисквания за минимална дълбочина на грайфера. Предишният комплект летни гуми вече бяха излъскани до минимално позволеното състояние - в средния канал по принцип има едни малки напречни ръбчета, по-плитки от основния грайфер - когато основният грайфер се изравни по височина с тези ръбчета, време е да разкарваш гумата
Колата ми вози сравнително твърдо (Форд Фокус II), така че предпочитам гуми с хубава возия. Средната ми скорост на придвижване до работа и обратно е към 50км/ч (миналия четвъртък по някаква причина нямаше трафик и направих средна скорост 88км/ч) Така че няма да е лошо и ако не шумят много и са икономични.
|
|