Автор: Todd
Дата: 10-03-10 17:07
Автор: Императорът.
Дата: 10-03-10 14:59
Тодд - върви и пробвай да посееш и отгледаш нещо - още узряло-неузряло, ще мине една тумба от мургавите любимци на псевдодържавата и ще ти оберат реколтата до шушка и дано не си там, защото може и да не оцелееш за втори опит....
А после ушеви и садии ще ти обяснят вежливо, че нищо не могат да направят, щото "ми те са цигани".
Не си прав мамка му....
Можеш да сееш и копаш колкото си искаш в землището на моето село .
Гаранция нито един мангал няма да влезне даже да разгледа!!!
Отдавна сме се погрижили за това !!! По тоя повод съм ви разправял че аз лично съм хвърлял по тях артилерийски гръмове !!! Пет на брой !!!
И други работи
Така че чернокраките не са оправдание !!!
А за това :
Автор: slivenski
Дата: 10-03-10 14:58
Поне такава е българската представа за гледане на крави...
Ако кажеш на бай Иван от село, че има компютър, който управлява линията за хранене и поене, за измиване на отпадъците и за включване на доилните апарати и прочие, най-много да те напсува и да те прати някъде с думите да не му обясняваш ти на него, защото той цял живот е гледал крави...
Нали се сещаш че в една държава където полицията , пожарната , недай си боже бърза помощ немат комуникация по между си та камо ли мрежа няма начин краваря да борави с таквоз краварско чудо !!!
От де ша вземе супервайзер не се сещам даже ...
Преди 20 - само 20 години без Правец 8 дори кравите бяха повече от чиновниците !!!
Но вече не е така - чиновниците станаха болшинство а некъдърните сред тях още повече.
|
|