Автор: itilien
Дата: 12-02-10 19:27
Ами по-скоро го 4ух. Бе6е сутринта около 10 (в момента е 1:20 след обяд). Бях на 7 етаж в жили6тна сграда, ама бях стъпил на един матрак на земята то4но в този момент. 4ух някакъв 6ум,сякас6 някой тропа по входната врата в продълйение на 2-3 секунди и това бе6е. Пи4а, в 4ийто апартамент съм оба4е ме попита дали го усетих, каза 4е разлиуляло забележимо. Ама сградите тук се строят доста сериозно антиземетръсно, така 4е се държат добре. Интересното е 4е то4но сно6и си говорихме за земетресенията :) Явно го предизвикахме... не мога да я запомня тая дума... теремото.
Боливийската виза бе6е супер лесна, 4аках 5 минути в посолството говорейки си с една боливийска лелка дето ба4ка тук, после за 10-15 минути попълних една бланка, дадох ксерокопие на кредитната ми карта, един принт от резервация за хостел, ксерокопие на ваксинацията ми за жълта треска и ксерокопие на паспорта ми (не знам последните две дали са задължителни). После ми топнаха един голям пе4ат и туй то. Без пари.
Koфтито е 4е валидността е 30 дни, а аз исках да вляза след малко пове4е от 30. Но мога да изкарам нова в Калама, на север в 4или. Другото кофти е, 4е е само за 30 дни престой, но вътре в боливия можело да я удължа до 90.
|
|