Автор: Nushenceto
Дата: 12-02-10 09:14
за всеки човек смисъла на живота е различен...
Всеки смята,че едно или друго нещо е най-важно за него в живота му и в него намира смисъл.
За мен смисъла на живота е да се учиш от грешките си цял живот и да се опитваш да ги оправяш с времето,да помагаш на любимите си хора до колкото ти е възможно,да си в добро и лошо с истинските си приятели и да ги подкрепяш във всяко едно отношене,дори и да смяташ че то не е правилно и не на последно място и може би за мен най-важното от всичко е да създадеш здраво и сплотено семейство.Да отгледаш и възпиташ децата си ,така както твоята майка те е възпитала или така както мислиш,че е правилно.Поколение,което ще те помни с добро или лошо след като вече те няма на този свят(както е при мен с татко),защото замислете се,но не мислите ли,че спомена за даден човек е вечен??Ние винаги ще сме с човека,който вече не е между нас, в сърцата си ще го носим.
Това е моето мнение,засадила съм три дървета,които са добре и раждат плодове,облагородяват въздуха,опитвам се да се уча от грешките си и да помагам до колкото мога на близките си хора,подкрепям приятелите си във всяко едно отношение,дори и да смятам че не е правилно това което те правят-сега остава и деца да си имам и едно сплотено ,здраво семейство и живота ми ще придобие друг смисъл... ![[smilie3]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie3.gif)
Публикацията е редактирана (12-02-10 10:17)
|
|