Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Да се твърди, че парите (1 000 000) кинта за детски градини са похарчени за чистене на снегът, при положение, че бюджетът на София е към милиард е толкова нагло, че нямам думи. Не че наглостта на тая твар ме учудва де - нали е пионка на нискочелия.
Онзи ден като заваля и в Пловдив по новините твърдяха че всички улици са почистени дори и малките- е аз живея на бул. Марица и твърдя че нито един снегорин не е минал
Омръзна ми от лъжци
Да - друг е въпросът, че датските градини ги строят също на безумни цени - традиция още от времето на кметуването на Нискочелият.
Трифонов - а вий що не направихте пред общината протест с човеци? Съберете се 3-4 000 души, домъкнете всичкият сняг от околните улици и направете пред очите на кметът и общинариете ви армия от снежни човеци, които после напръскайте с вода - да се заледят и да радват очите на кметът ви поне 2-3 седмици.