Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Те тези, преди години, си бяха задължителни през лятото, заради пластмасовите волани. Сега са по-скоро за имидж.
Освен ако не си състезател, ама тогава има други.
Влез в страниците на отборите от WRC и си поръчай.
За какво става дума?
Карам си спокойно. Изведнъж пред мен ТХ и зад мен същото. С бараки. Обаче джигити. Не знаят кое е ляво, кое е дясно и светофар и знаци защо са , но бърмчат и реват силно, пред разпад са.
В този момент се изпотявам, защото се чудя какво да правя?
Да ги издухам и да ги оставя да се разправят двамата или да внимателно да ги следвам до предстоящия сблъсък, така , че да не пострадам.
Но коженият волан от потта и мръсотията става на салата и се захабява.
Ето защо ми трябват ръкавици.
Юнга, пак ще ти кажа. Това с ТХ си е ваш варненски мит, с който оправдавате неумението си да шофирате. Колко коли с В отпред видя в Добрич, толкова пъти трябва да гадая накъде ще отидат, защото смисъла на мигачите не ви е познат. Тези неща можем да си ги говорим до утре.
Сега за да не останеш разочарован - малък трик (задължителен), щом ще се правиш на карач.
До тебе едно шише с вода или дунапренена гъба с вода. Ако искаш да усетиш разликата - всеки 10-15 мин. мокриш захвата. Проблемът е, че кожата на дланта не трябва да е лакирана, ама и така става.
Май от доста години не сте идвали в Добрич. Заповядайте да преброите светофарите. И мигачите, не забравяйте мигачите.
Част от Добричките шофьори може да са объркани от по-сериозния трафик във Варна, но джигитите сте си вие. Преди няколко години имаше статия в Труд за проблемите с трафика във Варна и нетолерантността на великите варненски шофьори, които се оправдават с техеранците. Както и да е. Аз съм се учил да карам кола в София и регистрацията ми е СА, нищо, че си живея в Добрич.
Ма то верно че във Варна си стана голяма лудница по пътищата.И всякви идиоти има дето си мислят че пътя им е бащиния.Как още нямам катастрофа не знам-очите ми все на 6 баси,не може да се отпусне човек спокойно да кара!
Вчера един ТХ почти ни сгази пешеходците на един светофар - светеше ни зелено. Той обаче правеше обратен завой и явно пешеходците не му бяха приоритет.
А днес две коли минаха на червен светофар в Добрич. На различни кръстовища. Регистрацията им беше В. Явно са от джигитите, които не са забелязали, че имаме повече от един светофар в града. Навсякъде има слаби шофьори. А тези, които се мислят за голямата работа и засичат останалите, и минават на червено са най-опасните. Ама ако ги питаш - всички са от Шумахер нагоре и регистрация ТХ им пречи. За мен най слабите са с регистрация ОВ. А да ви видя сега.