Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Украинците са македонците на бившия СССР. Те са най-велики, най-красиви, най-умни и т.н.
Много са зле икономически в момента. Средната им заплата в левове е около 180-250 лв, а бутилка водка "немиров" около 18-19 лв...Затова се наливат постоянно с бира и са същите "хохлы", каквито си бяха едно време.
И мацките им са също такива красиви, както едно време...
nastradin2:Украинците са македонците на бившия СССР
Хвърли един бърз поглед в историята и виж, че не е точно така както при македонците. Там нещата са от много векове назад, тея тука се бият в гърдите от "вчера".
oleven, Имах предвид, че по характер са като нашите макета "Шо е маке - е юнак!" И те са такива А иначе са много готини Добронамерени и човечни.Много приятели имам там.
Просто разбраха, че не става да показват среден пръст на Русия дето са им из отзад и да чакат помощ от САЩ дето са на хиляди километри! Пък и са наясно, че руснаците лесно ще ги наГъзят, пардон нагАзят отново! Що то само с обещания не се живее, требе ляб и топло!
Е, те открай време не се долюбват с руснаците,но до голяма степен са енергийно зависими от тях.
Хем им се иска да са напълно самостоятелни, хем знаят, че няма как да стане...
По време на СССР,оръжейната промишленост в голяма степен беше в Украйна.След отделянето си пък и до сега украинците /ако се не лъжа/ продължават да произвеждат леко и тежко въоръжение както преди и имаха конфликт за АК, понеже нямали лиценз.Отказът да предоставят на Русия военната база в Севастопол мисля,че е това,което преля чашата и доведе до разрив.Украинците сега са ни-напред,ни-назад...трудно им е.
нямало дупки? че то и път нямало, гат един познат нощем навлязъл у некъв мост, дет свършил по средата. после с трактор го вадили, ми барем жив е останал...
маро, там видях за пръв път на магистрала да има информация за температура на асфалта и въздуха. Не слагай цялата държава под един знаменател. Аз там съм минал 5000 км ти колко си минала за да пишеш?
николко там пише ЕДИН ПОЗНАТ. ама па е толкова тъп, че не може и да лъже даже. затва не се и пробва. ама кат е толкова тъп, може сички други пътища да са били ок, а той да е фанал единствения грешен
амче отде да го знам...едва ли е спал, ма сичко е възможно - толкова е тъп! добре, че е имало само около 3-4 мерта денивелация и меки купчини рохкава пръст. даже на колела е паднал.
От Македония казваш? Мани ги макетата! Те никога няма да влязат в пътя
Там-в Украйна има повече хора с българско самосъзнание отколкото тук - в България. Знаеш ли как си пазят и тачат произхода, традициите и обечаите там нашите роднини? gorby може да разкаже много повече за това. Той поддържа контакти с тези българи.