Автор: djogata
Дата: 21-01-10 20:20
Бони, колко пиене изпих като ученик по тези математически състезания, само аз си знам
Но не се шашкай, до 8-ми клас, като ходех, нищо не пиех, а след 8-ми клас почвахме да пиеме едва след като приключехме със решаването на задачи
И в Русе ходих, мисля 2 пъти. Не беше толкоз зле, освен, че от Благоевград до Русе верно си е 2 дена път...
Но спомням си първият път като отидох на състезание в Русе беше в началото на 90-те (да кажем бил съм 5-ти или 6-ти клас, значи някъде 93-та), и ни сложиха да спим в едно студентско общежитие. Е, толкова гладни студенти като тези там никога не съм виждал
Горките - като видяха, че някакви деца са пристигнали, дойдоха да си поговорят с нас. И по едно време почнаха, щат не щат, да ни питат дали случайно нямаме нещо за ядене. Естествено, намери се - на всеки техните им бяха дали разни сладки работи и сандвичи за из път. Черпихме студентите по нещо. Тръгнаха си. Два часа по-късно няколко пича пак идват, и жално-жално питат: "Не ви ли остана още малко кекс и бисквити"
|
|