Автор: Safira
Дата: 14-12-09 00:39
Принципно още преди време го говорхме и бях решила да пускам тема и тук, но се отказах временно поради няколко причини. Те са, че в началото всички имат голямо желание, но реално дойдат 2ма/3ма, почват се едни спорове, все има някой, който е недоволен.
Адски много работа имах също + сесия до преди седмица. Затова с колеги и приятели се събираме, мятаме всичко на колите и заминаваме. Обяснявам го това, защото съм казала, че ще пусна тема и не съм забравила.
Сега с един форумец сме се разбрали за един дом в Самоков )за дечица с увреждания на възраст от 3 до 18 ако не се лъжа), все пак да пуснем тема и да се организираме и хората от форума, които имат желание за подобна инициатива. От този дом пуснаха един списък с приблизителни нужди, който ще го постна после. Ако имате наистина желание, без да се мотаме много, дайте да се съберем и да вършим работа. На мен сама да го организирам обаче, ми идва малко нанагорно покрай учене и работа. Гадното е, че много енергия в темите, пък я дойдат трима, я не. не е бил един такъв случай още преди, с организациите за дома в Панагюрище "Павел Бобеков". Не ме разбирайте погрешно, никого не упреквам и съжалявам ако звучи така. Напълно ясно ми е, че всеки го е яхнало трудното ежедневие и няма време да се усмихне.
Публикацията е редактирана (14-12-09 00:44)
|
|