Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Идва коледа, няма ли да има някаква организация за благотворителност???
Автор: next_time   
Дата:   13-12-09 23:56

Обикновенно покраи края на годината все се сещаме да си приспим гузната съвест като метнем някой лев за сираци или нещо подобно.Тази година е криза, но не мисля че ще е проблем да направим нещо, ако някой има идея ще ми е приятно да се включа.

Отговори на това съобщение
 Re: Идва коледа, няма ли да има някаква организация за благотворителност???
Автор: pepi   
Дата:   14-12-09 00:36

Как, Гоце ченгето още ли не е организирал нещо като "Другари дайте да дадем..."

Автор: Safira   
Дата:   14-12-09 00:39

Принципно още преди време го говорхме и бях решила да пускам тема и тук, но се отказах временно поради няколко причини. Те са, че в началото всички имат голямо желание, но реално дойдат 2ма/3ма, почват се едни спорове, все има някой, който е недоволен.
Адски много работа имах също + сесия до преди седмица. Затова с колеги и приятели се събираме, мятаме всичко на колите и заминаваме. Обяснявам го това, защото съм казала, че ще пусна тема и не съм забравила.
Сега с един форумец сме се разбрали за един дом в Самоков )за дечица с увреждания на възраст от 3 до 18 ако не се лъжа), все пак да пуснем тема и да се организираме и хората от форума, които имат желание за подобна инициатива. От този дом пуснаха един списък с приблизителни нужди, който ще го постна после. Ако имате наистина желание, без да се мотаме много, дайте да се съберем и да вършим работа. На мен сама да го организирам обаче, ми идва малко нанагорно покрай учене и работа. Гадното е, че много енергия в темите, пък я дойдат трима, я не. не е бил един такъв случай още преди, с организациите за дома в Панагюрище "Павел Бобеков". Не ме разбирайте погрешно, никого не упреквам и съжалявам ако звучи така. Напълно ясно ми е, че всеки го е яхнало трудното ежедневие и няма време да се усмихне.
[beer]

Публикацията е редактирана (14-12-09 00:44)

Автор: next_time   
Дата:   14-12-09 00:50

Брой ме, ако не доида лично поне ще се включа с пари или каквото има нужда според списъка.[smilie24]

Автор: Safira   
Дата:   14-12-09 00:51

[smilie24] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.