Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Бетонни градини
Автор: Стефан   
Дата:   28-11-09 19:44

Разбрахте ли за поредната наглост безподобна - слънчевобрежката мафия писала писмо до премиера ББ в което протестира срещу още неизлъчен филм - "Бетонни градини" I част тази вечер от 22:30 по bTV Документите. Преди малко Венелин Петков по новините на bTV го каза. Било срещу националните интереси и т.н. написали, да се пускат такива филми за великото творение на българската предприемаческа мисъл... [smilie22]

Добре им отговориха от bTV де - за разликата между краткотрайните частни интереси и дълготрайния обществен и национален интерес и за това какво е да се опитваш да цензурираш едно обективно журналистическо разследване, направено според всички стандарти [smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: ALBIREO   
Дата:   28-11-09 19:47

Да, тъкмо мислех да пускам тема...
Докато се задейства бюрокрацията, ще излъчат филма. И вярвам, че ще видим истината по телевизията така, както сме я виждали наживо. [smile]

Re:
Автор: the_drug   
Дата:   28-11-09 19:53

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: kufeiko   
Дата:   28-11-09 19:53

Ейй, мерси, че спомена часа - 22:30 - че го чаках сега, в 19:30 и си помислих, че верно са го цензурирали.

Re:
Дата:   28-11-09 19:58

Е то само това оставаше, някой да се задейства по жалбата на една банда наглеци, дето си мислех че малко са се кротнали от кризата, ама то наглостта не ходи по гората [smilie8] Още повече, че групата на Бойко май няма преки интереси в бетонирането на крайбрежието мисля... [smilie8] Сибанк и да е финансирала нещо, не са толкова тъпи да не виждат какви я свършиха тия там [smilie8]

Re:
Автор: nikonnfans   
Дата:   28-11-09 20:02

Днес бях там.Сега през есента е едно спокойно такова,чак хубаво :)).НО през лятото това не е курорт.Пари да ми дават да почивам тук, не бих го стотил-голяма лудница е.Наистина са бетонни градини.Уляха се с презастрояването. Но проблема не е само Слънчев бряг. Това Власт, Несебър, Равда, Созопол, вече са места обезличени от чара си. [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Re:
Дата:   28-11-09 20:03

22:30 е новия час на бТВ Документите в която рубрика е филма, не е в бТВ Репортерите. Миналата седмица по тава време пак беше филма за края на Възродителния процес и началото на ДПС, също доста интересен, смъкнах го от торентите, че тогава го изтървах...

Re:
Автор: georgi969   
Дата:   28-11-09 20:13

То да е само Слънчев бряг....
Буджака,Аркутино,Бутамята....
Бургаските солници също са пътник.

Re:
Автор: мара   
Дата:   28-11-09 20:18

е, то и тоя филм е закъснял с 5 години....[smilie8] щото вече е ебата мамата...

Re:
Автор: georgi969   
Дата:   28-11-09 20:23

И да не беше закъснал кво?Сякаш щеше да спре строителството.

Re:
Автор: мара   
Дата:   28-11-09 20:26

ми нямаше ...и ся нямаше...ма доди кризата[smilie5]

Re:
Автор: the_drug   
Дата:   28-11-09 20:37

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: djogata   
Дата:   28-11-09 20:37

Яка декларация, типичен пример за действие с обратен на исканият ефект.

Тази декларация, не само, че най-вероятно няма да спре излъчването на филма, ами и силно ще увеличи гледаемостта.

Нещо подобно на въвеждането на мажоритарни избори по-рано тази година, или на клипа с брадвата. Може и "архитектът" на декларацията да е същия, кой знае [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: Vinsent   
Дата:   28-11-09 20:51

Стефане, благодаря за подсещането! [thankyou]
Бях останал с впечатление, че филма е утре.

Re:
Автор: boni   
Дата:   28-11-09 20:58

Щях да го пропусна ако не беше мафиотското писмо. [smilie24]

Re:
Автор: asahi   
Дата:   28-11-09 21:47

Стефане, подскажи торент за Възродителния и ДПС.

Re:
Автор: Todd   
Дата:   28-11-09 21:47

Не съм гледал филма но и отдавна съм си забранил разходките из бетонните околоморски градини ...[smilie23]

Убаво ще има филм - ама и ако застрелят управниците и чиновниците подписали се под разрешителните за стоежите публично до стената на некой лъскав хотел - купона ще е пълен и рейтинга на телевизията ще литне в небесата !!!

[smilie7]

Re:
Автор: ejko   
Дата:   28-11-09 21:58

То когато се строеше, проблемът беше налице и можеше нещата да се променят, мълчаха и даваха 2 минутни репортажчета с някаква жалка журналистическа позиция от типа, ново репортерче съм и затова още мънкам.
Сега никой не строй, най-много някой да достроява нещо. И внезапно филм, реклама, мафията против тях, БТВ повдига злокачествени проблеми на обществото, престъпниците протестират....!
Айде моля ти се.
Пък и честно казано бОли ме за Слънчев Бряг.
Там си имаше яко бетон и през комунизма. Ясно беше, че ще стане така. Все едно две места щяха да се прецакат, това е ясно. проблемът е че всяко селце е като Слънчев Бряг, а не че има един Слънчев Бряг.
Вместо да защитаваха незастроените места преди 7-8 години, те сега се сетили и то за какво- за Слънчев Бряг...
Малко тая работа ми се вижда твърде мазна. Но нищо де..., тоя филм е закъснял и ненужен, но нито едно обръщане на внимание към подобни проблеми не може да навреди....

Re:
Дата:   28-11-09 21:59

В Бело море е истината.

Re:
Автор: Todd   
Дата:   28-11-09 22:00

Нито лев в българският курортен туризъм !!!

[smilie19]

Re:
Дата:   28-11-09 22:06

Асахи, в онази несъществуваща африканска държава има качени доста филми от бТВ Документите. Този специално се казва "Възродените – 20 години по-късно". Ето го:

http://www.zamunda.net/details.php?id=197726&hit=1

На мен не ми тръгна звука нещо (с някакъв странен кодек за звука май е), затова го гледах през virtualdub-a, през него си вървеше.

Сигурно ще качат и "Бетонни градини" после.

Публикацията е редактирана (28-11-09 22:08)

Re:
Дата:   28-11-09 22:19

Тенкс, дърпа се.

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   28-11-09 22:32

Човекът би могъл да почива много по-успешно в Люлин, отколкото в тоя така наречен курорт - панелките са много по-нарядко и зеленината между тях е много повече.
Баси кретнията.

Re:
Автор: netizen   
Дата:   28-11-09 22:48

в последно време не намирам смисъл да почивам по нашето черноморие ... извън България е къде по евтино и качествено [smilie22]

Re:
Автор: caprichosa   
Дата:   28-11-09 22:50

Изродите в какво са превърнали комплекса,мъчно ми е всеки път като минавам оттам.Чакам с нетърпение багерите.
Несебър,Равда и другите уж малки градчета също са презастроени.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.