Автор: Nushenceto
Дата: 25-11-09 23:17
се извиня на всички вас...
Седя си на лаптопа и при поредното сдъвкване и лоши приказки с човек на когото въпреки всичко , което се е случило между нас , въпреки всички караници и истини , държа супер много и много ми липсва компанията му...ми се преиска просто да ви кажа на всички , че ако случайно съм казала волно или неволно нещо лошо по вас адрес , държала съм се грубо и арогантно , не съм искала да чуя съветите ви спрямо правописните ми грешки-ДА ВИ СЕ ИЗВИНЯВАМ ИСКРЕНО И ДА ВИ ПОМОЛЯ ДА МИ ПРОСТИТЕ !!!
Просто си мисля , че ако хората се научат да казват думата "прости ми" или "прощавам ти" , света ще стане едно по-добро място за живеене...
Не мога да разбера , защо толкова много злоба има в хората и защо всеки гледа да направи мръсно на другия , а не се радва от успеха на хората и не се мотивира от това...
Не обичам и мразя да се карам с хората , особено с тези , на които адски много държа... Явно не се изразявам правилно и хората винаги ме разбират погрешно , а и интернет пространството(особено skype) комуникацията винаги изкривява нещата и никога не са така както искаш да те разберат...
Отново моля всички за извинение и дано да не съм обидила някой прекалено много...
Не знам кога беше "Прошка" по християнските календар , но ми се иска преди Коледа да си кажем по едно "прости ми" - " прощавам ти" !!!
|
|