Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна
 "Болни" хора...
Автор: jekopj   
Дата:   25-10-09 13:37

Току що по ПОт /Пловдивска обществена телевизия/ видях,че дават "Четиримата танкисти и кучето" от първите серии...

За по-младите,това е филм за участието на батальон поляци /в случая танкисти с Т-34/ на страната на съветския съюз през втората свет.война.

Отдавна знаем каква е истината и неразбирам кому е нужна тази захаросана измишльотина.Както и "На всеки километър" и др.

Това "болни" хора ли са или са само комунисти?[smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: JesusChristSuperStar   
Дата:   25-10-09 13:38

Ти си болен, те си живеят на твоя гръб![ezik] [beer]

Re:
Автор: agop4o   
Дата:   25-10-09 13:40

това са взаимно свързани понятия-комуняги и болни[smilie18]

Re:
Автор: chill   
Дата:   25-10-09 13:40

Всичките сте болни.[smilie18]

Re:
Дата:   25-10-09 13:44

СуперСтар...така е,нали затова ги и плюя,защото ги и храня...[smilie25]

Re:
Автор: тьма   
Дата:   25-10-09 14:03

много яко филмче, имам смътни спомени за един сладък куч[smile]

Re:
Автор: ffwd   
Дата:   25-10-09 14:05

jekopj [smilie24]

Постсъветският слугинаж е навсякъде.

The Soviet Story

За филма..

И за финал:

I'm not even going to argue with you. Arguing with a russian-loving is like trying to convince a muslim suicide terrorist that blowing himself up doesn't mean he gets to heaven and will have his 72 virgins.

Re:
Автор: pepi   
Дата:   25-10-09 14:31

Смърт на талибаните от всички религии!
Да започнем с комунягите!

Re:
Дата:   25-10-09 14:53

хайде, смешници, на барикадите https://photo-forum.net/static/forum/2009-10/ofqo5584.JPG

ще ме уморите от смях с тази тема и сериозните си изказвания[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Дата:   25-10-09 14:58

...ами,не е смешно...по-скоро е тъжно

Щастливи са тези на които им е смешно...[smilie25]

Re:
Автор: ffwd   
Дата:   25-10-09 15:27

Борислав Гърдев: СИНДРОМЪТ "НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР" [smilie24]

Re:
Дата:   25-10-09 15:34

че кое му е тъжното, филмите са си много добри - всяко изкуство си има развитие и никое стъпало от това развитие не бива да се прескача на куц крак - постойте, погледайте, не само да плюете - а и плюенето по стъпалата на изкуството не е възпитано[smilie3]

а историята я оставете на историците - кой крив, кой прав - тази наука е мнооого субективна

Re:
Автор: mayflowerbg   
Дата:   25-10-09 15:36

Че са болни, болни са; и няма изгледи да оздравеят, не и в тоя живот.

Re:
Автор: Славов   
Дата:   25-10-09 15:43

Навремето си бях купил и книгата, но отдавна се затри по приятели ......
От днешна гледна точка голяма простотия, но като деца чакахме всяка серия с нетърпение ...

Re:
Автор: harp   
Дата:   25-10-09 15:44

Шукай, Шарик!

Факт е, че поляци са воювали в организирани формирования на страната на СССР. Ама те къде ли не са воювали.... И в Европа, и в Африка, и в Азия.
Поляците са от най-ощетените от войната. Независимо от дадените жертви и колосалните разрушения, те не са включени в списъка на победителите. Е, дали са им Силезия, ама са им взели доста на Изток.
Абе ако започнат коментари, край няма да имат.

Re:
Автор: special_k   
Дата:   25-10-09 15:44

Автор: тьма
Дата: 25-10-09 15:34

че кое му е тъжното, филмите са си много добри - всяко изкуство си има развитие и никое стъпало от това развитие не бива да се прескача на куц крак - постойте, погледайте, не само да плюете - а и плюенето по стъпалата на изкуството не е възпитано

а историята я оставете на историците - кой крив, кой прав - тази наука е мнооого субективна
[smilie24]

болни са тия дето бутат мавзолеите

...или просто рядко тъпи

И фараоните са били диктатори, ама пирамидите още хранят цял народ

Re:
Дата:   25-10-09 15:47

Болни са тези, които се кланят на мавзолеите. Тези, които под предлог да бъде запазена историята, се опитват да продължат с промиването на мозъците на хората.

Справка - Павел Морозов. Предал собствения си баща. Идол за поколения октябрята и ВЛКСМци. И куп български ......Айде да не нарушавам добрия тон.

Re:
Дата:   25-10-09 15:53

стига с този Павка Морозов, бре, няма ли нещо по-различно да кажете - винаги тези теми завършват по един и същ начин, не ви ли писна вече[smile]

я, вземи прочети нещо хубаво и да ни го препоръчаш[smilie3]

Re:
Дата:   25-10-09 16:03

Идеята ми е, че червените маймуни са оплескали цялата ни страна с паметници и нарекли села и градове, улици и язовири с имена на никому неизвестни селяндури, без каквато и да е заслуга към България. В същото време хора направили доста за нея, са забравени.
Та затова ще бутаме мавзолеите. А за такива като теб има Димитровград - вземи си ватенката, та там.

Re:
Автор: mayflowerbg   
Дата:   25-10-09 16:34

Аз предлагам авторът на темата да махне кавичките от заглавието.

Re:
Дата:   25-10-09 16:46

...Кавичките ги поставих умишлено,понеже това тяхното не е съвсем болест,а тежко и необратимо умствено разтройство за което няма лекарство...гледаш ги-нормални хора,а когато трябва да те управляват разбираш,че са боклуци...ненавиждам и хитлеристите,но при тях поне черното е черно,а бялото-бяло...докато при комунистите е особено коварно да ти говорят за демокрация,а да те държат в лагер...така е и с филмите създадени да величаят тази престъпна партия...[smilie23]

Re:
Дата:   25-10-09 17:55

имам чувството, че тук сте се събрали все някви хлапетии, които дори не са помирисали от времето преди 89-та

ама спирам да пиша, че ми е писнало от сополанковци

Re:
Автор: мара   
Дата:   25-10-09 18:02

Автор: special_k
Дата: 25-10-09 15:44

Автор: тьма
Дата: 25-10-09 15:34

че кое му е тъжното, филмите са си много добри - всяко изкуство си има развитие и никое стъпало от това развитие не бива да се прескача на куц крак - постойте, погледайте, не само да плюете - а и плюенето по стъпалата на изкуството не е възпитано

[smilie24]

болни са тия дето бутат мавзолеите

...или просто рядко тъпи

И фараоните са били диктатори, ама пирамидите още хранят цял народ

Re:
Дата:   25-10-09 18:13

тъма,не съм хлапе /за съжаление/...на 52 години съм.Преди 20 години бях на 32.Целият ми съзнателен живот е минал в този т.нар. "Социалистически лагер"-писнало ми е.Немога да мълча,а и неискам да мълча понеже те /негодниците/ още са тук и с филмите си,и с постоянното показване по ТВ на бивши шефове на ДС,които ни дават акъл за какво ли не, и с Вальо "топлото",и с Румен Овч.,и с Сергей и с Доган,и с цените на тока,и с липсата на осъдени бандити и с още много и много...[smilie23]

Пак ще повторя,че щастливи са такива като теб,които нямат тези наследени от комунизма рани, каквито хората от моето поколение имат /не всички разбира се/...[cool]

Re:
Автор: valdo   
Дата:   25-10-09 18:15

Бе тия дето сте много "здрави" ако за 20г. вместо само да плюете бяхте създали нещо стойностно, никой нямаше да се сеща за "4-та танкисти".

Ма то само с плюене дори и комплексите не се избиват.

special_k [smilie24] [smilie24]

първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.