Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви
        
 Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Картофи с бира
Автор: stoyan_5   
Дата:   13-10-09 11:20

Една тава картофи... Нарязвате ги за печене, поръсвате с Пикантина-универсална, малко сол, олио (или малко олио, малко свинска мас) и заливате с вода до средата на картофите. Слагате в силно загрята фурна. Като поизври водата - бамм - една бира в картофите и ситно нарязан копър. Готови са, когато все пак е останало малко сосче - като ги извадите от фурната те си го поемат.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: stoyan_5   
Дата:   13-10-09 11:27

пробвали ли сте да готвите с това чудо-джинджифила-ама не с сухата подправка а с пресния плод?
Та да кажа и рецептата:
Продукти
1.пилешки бутчета ,крилца, или каквото там ви се намира от месото ,в брой-според колкото ще изядете
2.джинджифил-едно малко парченце-2 на 2 на 2 см.горе долу-ситно нарязано или настъргано
3.една малка кофичка сметана заквасена-за предпочитане не на данон /може и кисело мляко/.
4.соев сос вместо сол
5.черно пиперче или каквото там обичате ако искате
Всичкото това се слага в йенска тенджера-похлупена-във фурната и се пече,Като заври се отхлупва и месото се обръща като хване коричка и така -докато се изпече добре.


Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: NeDDRaG   
Дата:   13-10-09 11:38

Ми като махнем пикантината и соевия сос - пълни химии, другото сме го пробвали. С една подправка - копъра след като са готови картофките.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: vladomatev   
Дата:   13-10-09 11:41

джинджифила не е плод а е корен. като компира...иначе сме го пробвали. На картофите освен копър и малко чесън. Наздраве!

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: stoyan_5   
Дата:   13-10-09 11:42

джинджифила не е плод а е корен[smilie24] [smilie5]


Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: livinginchaos   
Дата:   13-10-09 11:43

ОГЛАДНЯХ!

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: anete   
Дата:   13-10-09 11:52

Мммммммм, вкусна тема [smile] . Тъкмо е време за обяд . [beer]


За соевия сос не знам, но Пикантина и други подобни (за подправка на ястия) са пълни с Е-та . Като имаш подправките, може сам да си подправиш яденето по собствен вкус.


Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: asahi   
Дата:   13-10-09 12:06

Между картофите нареждате пилешки бутчета и всички други мръвки, дето се въргалят в хладилника.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Amigo   
Дата:   13-10-09 12:11

[smilie5] [smilie5] абе то какво остава от тия картофи след толкова варене [smilie18] [smilie18] аз ще ви кажа нещо по-просто вегетарианско:
на пара картофки да се посварят за 10-15 мин, после бух в нагрятата фурна с малко олио, водичка и самардала, и след 10-15 мин бухкате отгоре пушено сирене и настърган кашкавал - докато се запече [smilie24] [smilie5] [smilie6] [smilie6] [smilie6]



Публикацията е редактирана (13-10-09 12:11)

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: tnt   
Дата:   13-10-09 12:56

като Асахи, ма и пушено сиренце може [smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: asahi   
Дата:   13-10-09 13:39

И накрая изяждаш агнето!

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   13-10-09 14:40

Може и без картофите.
[smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: tan4o   
Дата:   13-10-09 16:17

стана като боб по хайдушки вашето![smilie18] [smilie18] [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: asahi   
Дата:   13-10-09 16:18

Още в началото картофите не ми вдъхваха досверие.[smilie8]

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.