Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Не пипайте полицай и с пръст!
Автор: Amigo   
Дата:   08-10-09 00:47

1000 лв. глоба, ако пипнеш полицай с пръст

В момента работни групи изготвят промени в НК и НПК, с които ще бъдат завишени санкциите както за тези, които са посегнали на полицаи, така и за служителите, превишили правомощията си. Това обясни за "Монитор" вътрешният министър Цветан Цветанов след вчерашното заседание на ресорната парламентарна комисия, на което бяха обсъдени промените в трите закона за МВР, за ДАНС и за специалните разузнавателни средства. Цветанов даде за пример случая в Бяла Слатина, при който в работно време полицаи са изнудвали наемодатели и са ги заплашвали, че ако не платят, ще им направят постановка в МВР и ще ги изкарат съучастници в несъществуващо престъпление.

Самият премиер Бойко Борисов призова за завишаване на санкциите за насилие над полицай. Засега не е ясно обаче как ще се изменят предвидените наказания. Сигурно е, че ако нарушиш физическата неприкосновеност на униформен, макар да не си извършил престъпление, ще отнесеш глоба от 500 до 1000 лв. Санкцията ще се налага дори ако пипнеш полицая с пръст, потвърди пред вестника зам. вътрешният министър Веселин Вучков. Той каза, че в случай на престъпление нещата вече стават относителни, защото зависят от степента на посегателство - дали например хулиганът е счупил зъб на служителя на МВР, което е средна телесна повреда, или пък е проявил още по-голяма доза агресия. "Работим усилено по изменението на нормативната уредба, но никак не са лесни нещата, защото не се правят на парче", увери Вучков...

(Монитор)

[smilie8] [smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: belbo   
Дата:   08-10-09 00:51

mnogo dobre

Re:
Автор: juslen   
Дата:   08-10-09 01:17

Браво,така и трябва макар да е малка част от това което трябва да се направи за да станат нашите полицай като тези от цивилизованите държави.

Но все пак е сериозна стъпка напред...[smile]

Публикацията е редактирана (08-10-09 01:18)

Re:
Автор: jjivi   
Дата:   08-10-09 01:26

По някои от ТВ каналите даваха полисмените как си къркат водчица през работното време....
Това е то цивилизацията....

Re:
Автор: pomstar   
Дата:   08-10-09 03:40

ех деба, имам 3 гаджета, всичките са полицай, сега и с пръст не моем ги пипна [smilie2]

Re:
Автор: Славов   
Дата:   08-10-09 06:40

Голям праз, то и сега си има закон, ама мангалите им скачат с брадви и после нищо, наличието на закон, няма много общо с прилагането му .....

Re:
Дата:   08-10-09 08:31

pomstar
Дата: 08-10-09 03:40

ех деба, имам 3 гаджета, всичките са полицай, сега и с пръст не моем ги пипна

само виртуална любов му е майката [smilie5] [smilie5]

Re:
Автор: ksuhorukov   
Дата:   08-10-09 08:50

Помстар, ще бараш когато не са на смяна [smilie18]

Публикацията е редактирана (08-10-09 08:50)

Re:
Автор: johnny_fx   
Дата:   08-10-09 08:58

А какво става, ако полицай на литър водка реши да ме пипне. [smilie8]

http://bulgaria.actualno.com/news_264745.html

Re:
Автор: Todd   
Дата:   08-10-09 08:58

Требе да пипнеш с пръст германски полицай ..или гръцки !!

А може и турски....

1000 лева тогава ще имаш да ги даваш за опелото си !!!

[smilie19]

Re:
Автор: kkkolelo   
Дата:   08-10-09 09:02

С пръст ще ги пипал [smilie5] , с уй ще ги пипаш [smilie5] [smilie18]

Re:
Автор: the_drug   
Дата:   08-10-09 09:32

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: slivenski   
Дата:   08-10-09 09:50

Един приятел го арестуваха в Аризона задето си хвърли слънчевитв очила на земята и скочи върху тях, докато го проверява полицайка.Лежа две вечери в арест, с оранжев гащеризон, докато го осъдят.Изплющаха го с 10000$ за обида на полицай

Той па луд ли е на това слънце в Аризона да си троши слънчевите очила? [smilie21] [smilie21]

Re:
Дата:   08-10-09 10:13

Мани ги тия в УСА - едим приятел издрънка на жена си един шамар та 3 месеца в призън и 5000 доларес .

Щото комшията ги видял през джама и звъннал на полицията !!

В България никой никога нема да звънне за един шамар.......[smilie19] - връзка със съседната тема за човечноста на българина !!!

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Дата:   08-10-09 10:35

абе УСАта е полицейска и ненормална държава [smilie23]

Re:
Дата:   08-10-09 10:37

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Дата:   08-10-09 10:39

изобщо не е заблуда [smilie5] [smilie5] имам там и приятели, които ми го казват същото [smilie5] [smilie5] някои се върнаха в БГ, други се чудят все още [smilie6] [smilie6] а и самите америкнци го казват [smilie5]

Публикацията е редактирана (08-10-09 10:40)

Re:
Дата:   08-10-09 10:40

УСА не е полицейска държава... УСА е държава, в която законът се ИНФОРСВА... Демек, прилага/налага се със сила. Щото иначе ще настане пълен хаос, какъвто е налице в БГ.

УСА все още е държава, в която можеш на 50 години, примерно, да започнеш от нулата, и пак са постигнеш добър жизнен стандарт...

Аре, почни от нулата на 50 години в ЕС... Или дори от 40... Или дори от 35... [smilie18] [smilie18] [smilie21]

Re:
Дата:   08-10-09 10:41

Бе може и да е полицейска ама ми разправя един приятел оня ден как се решава проблема ако работодателя не ти плати заплата или квото там има да дава !!!

Голем кеф !!!

На 5 милиона ора службата де се грижи за това е от двама човека !!!

И казусите се решават с телефонно позвъняване !!!

Нека е полицейска...[smilie24]

Re:
Дата:   08-10-09 10:42

абе за започването може, но има други неща, които изобщо не ми се нравят [cool] както и да е, нямам никакво намерение да я посещавам принципно [smilie5] [smilie5]

Re:
Дата:   08-10-09 10:49

Re:
Автор: cicomanco   
Дата:   08-10-09 10:54

Има какво да се науч от тях! Нищо че са с някакви си 100г. по- млади...

Re:
Дата:   08-10-09 10:55

има някои положителни неща без съмннение, НО... има едно много сериозно "но" за мен лично и това ми стига [smilie5] [smilie5]

Re:
Дата:   08-10-09 11:01

Автор: Amigo
Дата: 08-10-09 10:55

има някои положителни неща без съмннение,
НО... има едно много сериозно "но" за мен лично и това ми стига
- българин !!!

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Дата:   08-10-09 11:02

Всеки иска ред, а някак си все ни се иска да минем между капките... [smilie18] [smilie18]

В УСА законът е над всичко и важи за всички... Анд джастес фор ол...

Тука искаме законност, ама когато ни връхлети законът, гледаме да се измъкнем през задния вход...

От друга страна, в БГ някои закони са твърде неадекватни и направени така, че да бият най-силно точно по хората, които ги спазват...

Колкото до полицаите, когато те самите започнат да се държат като служители на закона, а не като разпасана шайка рекетьори /говоря за униформените по улиците/, тогава и хората ще изпитват респект към тях.

Публикацията е редактирана (08-10-09 11:06)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.