Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Съвет за перяща прахосмукачка
Автор: Coincidentia   
Дата:   06-10-09 22:28

Да питам запознатите дали им изглежда като да си струва ей това чудо –

ROWENTA RB-860RU от Техномаркет

Първо, дали изобщо този вид прахосмукачки са най-доброто за целта - става въпрос за апартамент над 100 м2 – да му се чистят и килимите, и мокетите, и джамовете, и т.н.
И второ, доколко конкретната оферта си заслужава. Евентуалните алтернативни предложения май по-скоро би трябвало да са в посока на по-малко кеш, демек под 250 лв., ако това е възможно.

А и все пак да вметна оправдателно, че не е за мен [smilie8]

Мерси предварително! [smilie24] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: asahi   
Дата:   07-10-09 00:02

Имаш 100 квадрата апартамент и искаш да се измъкнеш с под 250 лева? Търкай с мопа.

Re:
Автор: BlueHello   
Дата:   07-10-09 00:25

При мен има две развалени, щи я дам едната! На жената не и се чисти, на мъжа също! [smilie5] За туй си седим на мръсно! [smilie18] Поправката най-вероятно е по-малко от 250 лв. [smilie21]

А да, не пере, не мие чинии и не готви, но изпрахосмуква(ше)! [smilie5]

Публикацията е редактирана (07-10-09 00:33)

Re:
Автор: Marillion   
Дата:   07-10-09 00:59

Не очаквай чудеса...

Истинските перящи прахосмукачки започват от 500 нагоре.

Всичко по-надолу в цената е свързано с ужасно много глезотии. Тежки са, задължително трябва да се почистват основно след всяко пране. Разглобява се, мие се, подсушава се, сменят се филтри... и.т.н.

Само беля на главата ще си вземеш.

п.п. Разгледай марката Керхер

Re:
Дата:   07-10-09 01:39

[smilie18] [smilie18] [smilie18] asahi [smilie24]
А иначе то апартаментчето е на Фадъра, пък него нещо не го виждам да тръгне да търка с мопа [smilie5]

Блу, освен като изнамерим машина на времето да се пренесем в периода, в който Е изпрахосмуквала и тогава да ми я дадеш [cool]

Marillion, мерси ти, май това инфо ще да му е полезно, че точно тези допълнителни занимавки може би ще го откажат и баща ми [smilie24]

А хвърлих поглед на тоз сайт - http://www.karcher-bulgaria.com
Ама нещо там не искат да ми говорят в цифри, поне не и онез цифри, които най-много ни вълнуват... ама ще го имам предвид евентуално да се поразровя повечко [smilie24]

Re:
Автор: kaiser.soze   
Дата:   07-10-09 01:43

смучеща прахоперачка е по добре [smilie24]

Re:
Автор: мара   
Дата:   07-10-09 08:37

бе и аз си мислех, че ниската цена е предпоставка стоката да е боклук, ма се оказа невярно. взехме си блендер за 25 кинта, ровента(мое и китайска, ма все пак-ровента) душата му зимам всеки ден и още работи вече 5-6 години. затва пък на една ултраскъпа за времето си делонги мултивак е от 5-6 години с умряла помпа и няма сервиз. е, вярно изкарала е дълго самата прахосмукачка, а и още бачка, ма помпата(сиреч перящата) част не е ползвана никак много и няма оправяне. така че...пълно щастие май няма ;) и многото кинти не е зор да се дават.

Re:
Автор: nik1   
Дата:   07-10-09 09:19

http://www.rainbow.bg/

Re:
Автор: hristov2256   
Дата:   07-10-09 09:23

Аз имам rainbow от близо 10тина години, мога да кажа, че по-желязна прахосмукачка от това няма! Чисти невероятно и навсякъде...има си приставки за всяко едно кътче. А не ми се мисли за по-новите модели.

П.С Това е прахосмукачка, която няма да смениш, докато евентуално не искаш нещо по-шик в дома си... [smilie24]
Видях, че в сайта предлагат демонстрации, ако искаш им се обади да ти покажат, за какво става дума ;)

Публикацията е редактирана (07-10-09 09:25)

Re:
Автор: джъмбо   
Дата:   07-10-09 09:25

делонги.....

рейнбола е за гъзета... а и не пере....

Re:
Дата:   07-10-09 09:30

Реинбоу са отлично измислени и направени. Разботят безупречно. За съжаление са неприлично скъпи. Нещо като Маковете едно време.

Тази вечер Рейнбоу България има рожден ден на новата си сграда Рейнбоу Плаза. Ще свири Дани Милев и други, дето ги не запомних.

Re:
Дата:   07-10-09 09:40

може да са били за времето си.....

сега истината е в дайсън.... ама никой не ги внася да го..... а да се замъкна в европа да се връщам от екскурзия с прахосмукчака както едно време нашите се върнаха със шевна машина..... няма да стане.....

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/hwqf0521.JPG
https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/bswa6583.JPG

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/mkre6755.JPG

https://photo-forum.net/static/forum/2009-10/fxsk7114.JPG

http://homestars.com/uploaded_images/0000/4033/dyson20071lrg_medium.jpg

Re:
Дата:   07-10-09 09:47

Ти от личен опит ли овориш или си чел в нета? Аз съм чистил с Рейнбоу, а и разбирам от техника. Ти чистил ли си с Дайсън?

Re:
Дата:   07-10-09 09:50

в къщи не... в хипермаркет в барселона да....

но общо взето всеки който се е набутал с рейнбоу ще защитава до край набутвацията си.... и ще отрича всичко ново

и понеже в къщи аз чистя затова съм заинтересуван да ползвам нещо качествено щот съм доста мързелив....

Re:
Автор: kkkolelo   
Дата:   07-10-09 09:54

Rainbow сигурно и някои други, ама колкото кола на старо [smilie10] Преди 4-5 год си взех Керхер ~200 лв, има и мокро смучене [smilie5] , ама забрави - лайната дето ще трябва да ринеш отвътре после [smilie10]
И аз казвам, че не винаги евтиното и китайско е ненадеждно. Поне 5 години ме постригват (стрижат) от 0 до 4 номер с една "Аляска" за 11 лв - 3 г гаранция, с инструкция за потребителя - цял курс за бръснаро - фризьорство ... (котката и тя се пробвала да ме стриже [smilie18] )

Re:
Дата:   07-10-09 09:57

Е, аз не съм се набутал с Рейнбоу, но на 2 пъти си чистих апартамента след ремонт. Напарво ми смени въздуха. Та като инженер ти казвам - това нещо е измислено гениално и е направено здраво и удобно.

Водната сепарация не е нов метод. Центробежния филтър - също. В Рейнбоу са обединили двете и са го патентовали. Затова другите прахосмукачи не могат двата метода заедно.

Понеже и аз съм мързелив сега си правя къщата лесна за поддържане - да не опирам до перящи прахосмукачки и яко търкане на криви места.

Re:
Дата:   07-10-09 09:57

Автор: джъмбо
Дата: 07-10-09 09:50

...но общо взето всеки който се е набутал с рейнбоу ще защитава до край набутвацията си.... и ще отрича всичко ново ...

Също като никонджиите

Re:
Дата:   07-10-09 10:00

за никонаджиите не знам.... за сега са по-напред от врага [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Дата:   07-10-09 10:09

написа:

за никонаджиите не знам.... за сега са по-напред от врага

..да му се чистят и килимите, и мокетите, и джамовете, и т.н.

Джъмбо, тези "твойте" като ги гледам, трудно ще "лазят" по прозорците, а и за изтупване на матраци и дюшеци ....

Re:
Автор: Marillion   
Дата:   07-10-09 10:13

Стига сте се карали.

Има хубави машини, но струват доста пари.

Всеки си знае за себе си коя марка да избере.

"Разни хора, разни идеали."

Re:
Автор: ejko   
Дата:   07-10-09 10:13

Жената има рейнбол у тях и е готина. Ама са скъпички някак си... Навремето бяха някакви космически цени, сега не знам как са, но не вярвам да са някакъв евтинджос...:)))

Re:
Дата:   07-10-09 10:28

дюшек не ползвам... матрака е ебемти технология дето само с***а не ти прави [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Re:
Дата:   07-10-09 10:28

Автор: Marillion
Дата: 07-10-09 10:13

Стига сте се карали.

Не се караме - Джъмбо толкова отдавна не съм го виждал-чувал, че чак ми домиля...

Автора имаш Л.С.

Re:
Автор: NeDDRaG   
Дата:   07-10-09 13:54

http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=01000372
Това по-добре.

Re:
Дата:   08-10-09 04:18

Еха, бая мнения са се насъбрали, Фадъра ще има храна за размисъл какво и как ще е най-добре за неговия случай [smile]

Мерси ви на всички! [smilie24] [thankyou] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.