Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Нощ на музеите и галериите
Автор: atrifonov   
Дата:   03-10-09 12:55

Интересно ми е какво ви е впечатлението от вчерашната вечер

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: anatas   
Дата:   03-10-09 18:27

Неприятно! Голяма блъсканица, нищо не можеше да се види, камо ли да се снима.

Re:
Автор: iPonche   
Дата:   03-10-09 18:28

Много хора имаше, валеше, хубаво беше. Благодаря на прекрасните хора от Пловдив, които ме изтърпяха [thankyou]

Re:
Дата:   03-10-09 19:48

честно казано съм разочарован
Имах чувството че сум на сборище на наркомани и алкохолици. Навсякъде миризма на трева и джибри.
А изкуството- направо не ми се коментира..... то бива съвременно ама чак толкова, имах чувството, че съм в някакъв евтин психотрилър

Re:
Автор: valjo   
Дата:   03-10-09 19:51

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: tnt   
Дата:   03-10-09 19:53

има рубрика "Предложи новина" [smilie7]

Re:
Автор: burningice   
Дата:   03-10-09 22:14

Mного хора имаше, но странно изчезнаха в снимките ;-)

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   03-10-09 22:56

Имах чувството че сум на сборище на наркомани и алкохолици. Навсякъде миризма на трева и джибри.
А изкуството- направо не ми се коментира..... то бива съвременно ама чак толкова, имах чувството, че съм в някакъв евтин психотрилър

поздравления за пловдивчани!

Re:
Дата:   03-10-09 22:59

Да Lalinda приемаме поздравленията

Re:
Автор: guciguci   
Дата:   03-10-09 23:36

Ама в Стария град верно почти навсякъде миришеше на трева. [smilie18]

Re:
Дата:   03-10-09 23:40

пушат трева и гледат психарии[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: ejko   
Дата:   03-10-09 23:40

поне миризмата е била добра..., че съберат ли се много хора на едно място има къде-къде по кофти зловония:)))

Re:
Автор: tutttifrutti   
Дата:   04-10-09 00:30

В Баня Старинна беше най- якото съвременно изкуство. Влизаме в едната зала и хоп-бял екран и 6-7 човека, вторачени в него.Напомни ми на онази реклама с девойката, която отказваше да разбере смисъла на черен квадрат [smilie5]
Ама после се появиха някакви ... неща по екрана и развалиха хубавото впечатление [smilie2]

Интересно беше също как в едната зала един човек се люшкаше на един стол(това пак на екран), а в другата същият този човек гърмеше по другото си аз...:)А върхът бяха полиетиленовите дрешки...

И на другите места беше вълнуващо.И в Джамията влязохме.. за нея нямам думи.

Като цяло ми хареса, но.. можеше малко по-добра организация.

Re:
Автор: belbo   
Дата:   04-10-09 00:37

onzi s 4ifte li strelqshe?

Re:
Автор: nomadsl   
Дата:   04-10-09 20:33

На мен ми се стори доста слабо. Като замисъл и като организация и подготовка.

На повечето места, на така нареченото изкуство бе отредено мястото на винетка към менюто от кюфтета, салати и аперитиви. Сред уханието на бира, манджи и трева.

Така нареченият минималистичен и концептуален арт бе на нивото на евтина хрумка и контекстно експониран като препинателни знаци изнесени извън изречението. Тоест смисъл - колкото пусне палецът ви след напрегнато смучене. Но то основно се смучеше бира.

Това, с което най-ярко блестеше събитието бе пълната и всеобхватна тъмнина по трасето и в галериите. По уродливо осветление не съм виждал. Мрак с редки неадекватно разположени халогенни вани /основно светещи в очите/. Тези хора не са ли чували /виждали/, че в галериите се изгражда галериино осветление, а по улиците - улично. Което при желание може да се направи и майсторски.

В крайна сметка, всеки може да си направи кефа и сам, както казал Иванчо и се запътил към банята.

Re:
Дата:   04-10-09 20:41

Чудя се само "музеите и галериите" за параван ли са били?

И на какво?

Re:
Автор: iPonche   
Дата:   04-10-09 21:15

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Аз не съм пушила [smilie7]

Re:
Автор: BirdOfPray   
Дата:   05-10-09 10:52

Е... така като слушам/чета - значи да не съжалявам че дойдох късно - значи рано е било гадно... Предните две години много ми допадна - но яжно сега голямата реклама - съответно многото посетители е изиграло лоша шега !!

Re:
Автор: toddybear   
Дата:   05-10-09 11:24

На мен ми хареса като цяло. Вярно имаше доста хора из музеите с бутилки бира ама като цяло беше приятно. Инамаше интересни неща и други не чак толкова, но това е нормално. Бях учуден колко малко колеги видях. И не видях нито един голега да прави нощни снимки. Къде се бяхте скрили?

Re:
Дата:   05-10-09 12:24

еми в тоя дъжд
е направих няколко снимки, обаче не се получиха много много[smilie2]

Re:
Дата:   05-10-09 14:25

Хм, спътникът ми казва, че и в Париж младежите, които дошли на Nuit blanche (там казват така на нощта на музеите и галериите) в ENSAD, били un peu éméchés (леко отнесени).

ENSAD - Висше национално училище за декоративни изкуства.

Re:
Автор: PiToMeN   
Дата:   05-10-09 14:31

Изродиха го.
Излишното популяризиране си изигра негативната роля и ме принуди да прекарам вечерта и нощта в приятна бирарийка, където можех да се размина с хората около мен. Иначе първата година, когато се проведе, беше най-добре. Навсякъде хората бяха любезни и гостоприемни, черпиха с винце, сладки, ядчици. Хората по улиците бяха малко, но достатъчно.
И фото-форум не участваше в рекламните брошури.

Сега просто чалгата замести изкуството.[smilie8]

Re:
Автор: ksuhorukov   
Дата:   05-10-09 14:34

Ей тва е!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.