Автор: Onakava
Дата: 03-10-09 01:12
ilski
И мен това най ме дразни, сплетните. Направо са лавинообразни при жените...едната почне, и другите като вземат да кудкудякат, па се влияят, па се убеждават, па се наговарят, па преувеличават. То е на фази. После почват да се дразнят от всичко, после още повече и накрая избухват кат непродупчен патладжан.
После следва преразпределение в групата и съответно формацията се разделя, досущ като делене на клетките. Повтаря същия процес на гниене, ама жертвите са други. Стигнала съм до извода, че като живец тва, без него не могат някои хора.
Страаашно е просто.
В тоя ред на мисли, адски много ме дразнят хората, самоопределящи се като "спонтанни", "откровени" и "искрени". Това ще рече, че са в правото да изръсят каквото им мине през главата когато им скимне, щото не можели да премълчат истината (най–често "истината" представлява елементарни обиди, подхвърляния, подмятания и прочее вербални лайна). Обикновено практикуват спонтанност групово и в мнозинство, щото за сам се иска дупе за тая работа. Същите се оказват най-големите фурнаджийски лопати и лизогъзци.
|
|