Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 защо няма тема за...
Автор: boink   
Дата:   24-09-09 08:54

....онази изродщина до екс мавзолея? или има?
ако няма, да не би да не си струва? не ви ли харесва, плаши ли ви? да не би защото е рекламна купчината? аз лично сам впечатлен. особено като киснах в тапата 15 минути, просто ги огледах отвсякъде. на места има и кръв. мозък не се наблюдава. ама наистина ако няма тема за това.... или пък има?

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: iPonche   
Дата:   24-09-09 08:58

Не ме плаши, грозна е. Време е да го махнат. Искам пак да сложат рампата за ски![thankyou]

Re:
Дата:   24-09-09 09:04

е нея ще я сложат скоро [smilie18], че е грозно грозно е, но това е гробница на поне 45 души. на всеки бричката можеше да е там, а него да го няма. [smilie3]

Re:
Автор: мара   
Дата:   24-09-09 09:27

кво има до ексмавзолея?

Re:
Автор: danvan16   
Дата:   24-09-09 09:29

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: dinkoff   
Дата:   24-09-09 09:47

мен ме кефи. повече такива паметници трябва да има. и задължително на всеки нарушител трябва в КАТ да му прожектират от онези образователни филмчета с разни жестоки инциденти.

Re:
Автор: tofo   
Дата:   24-09-09 09:52

Голяма глупост е това. Въздейства само за следващите 100м. На тъпанара това не може да се случи, щото е велик шофьор и е безгрешен, пък и тия работи се случват само на другите. Трябва минималната глоба да е трицифрено число и при провинение да си я получаваш с гаранция и без право да гъкнеш.[smilie23]

Re:
Автор: snoopoff   
Дата:   24-09-09 09:56

Кво има тааам?

Re:
Автор: tofo   
Дата:   24-09-09 10:05

Купчина строшени коли

Re:
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   24-09-09 10:17

Не мисля, че тези гледки действат дълготрайно на някого. Гледаш, замисляш се за 4 минути и след това пак си си същия.

Най-много да се изнерви човек, че са съкратили на половина местата в тази синя зона заради 'монумента'.

Re:
Автор: dinkoff   
Дата:   24-09-09 10:25

текст, който препраща (щото тука нема 1 футуграфин да го снима) [ezik]

Re:
Автор: Todd   
Дата:   24-09-09 10:28

А бе - части не продават ли ???[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: feliz   
Дата:   24-09-09 10:40

ВЕрно е грозно. На това място могат да паркират точно толкова коли...ама здрави.[cool] , а един плакат със снимка на размазани коли ще образува пак такива мисли.[smilie8]

Re:
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   24-09-09 10:48

Една плазма с клипове като долния ще върши хиляди пъти по-добра работа. И по-евтино и паркоместа ще има.

http://www.vbox7.com/play:4e5d6c6e

Re:
Дата:   24-09-09 11:47

https://photo-forum.net/static/forum/2009-09/bsjw9287.JPG
http://koltchak91120.files.wordpress.com/2009/06/facepalm.jpg

Re:
Автор: asahi   
Дата:   24-09-09 11:49

На мен не ми въздейства.

Re:
Автор: alsash   
Дата:   24-09-09 11:53

[smilie24] [smilie24] [smilie24] ...изпълнява си предназначението...браво!

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   24-09-09 12:04

Що бе, видях маса хора с фотоапарати, които се блъскат да го снимат.

Не се ли е появило още във форума, за да събира рейтинг?

На вас какво от видяното ви въздейства повече от 4 минути? Да не би цицораните да ви вълнуват повече от каквото и да е било друго? Или пък - всеки 4 минути нова цицорана?

На мен лично най-силно ми бе въздействало едно филмче, в което се виждаше как точно на това място на жълтите павета кола гази човек, който върви по тротоара. Оттогава минавам оттам само откъм страната на бившия мавзолей.

Писала съм тук, че за десет години и всяко лято поне по 3000 км по пътищата на Европа не съм видяла нито една катастрофа, а тук ги виждам още на Цариградско шосе, по няколко на ден.

Да не би пък паркингът пред Княжеския дворец да ви харесва?
Разочаровате ме.
Не че някога сте ме очаровали, както и да е.

Re:
Дата:   24-09-09 13:03

естесвено, че ако не си виждал пред теб на пътя някой как умира, не си чувал викането и пъшкането, не си усетил пълната безпомощност да направиш каквото и да било за да помогнеш, защото не си носиш флекс, не си виждал кървав бял еърбег, естесвено, че няма да ти въздейства.

аз лично съм изумен, но вече притръпнал, как може да има всякакви теми, за това какви фъшкии серем и за това какви са мъжете с коремчета, леко оплешивели и миришещи артистично на алкохол, а да няма тема за това нещо? според мен това сме ние, пръдльовци със самочувствие и плосък хумор, самочувствие, че се справяме в "трудния живот". само че това е плачевно смешно.

------------
а ти лалинда, тия поне по 3000 километра са ти от тук до франция, в една посока, така че вземи си оправи километража. но си права за въздействието ала 4 минути, някой казваха че маймуните помнели по 1 минута... докато пак не ги удари тока.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.